I think I like who I'm becoming

 Andledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag var både nere pga en sak. Och då kände jag inte för att blogga. Men nu känner jag mig super glad igen haha. Festen i fredags var sjukt rolig och jag lärde känna nya människor och det är alltid trevligt!
 
Nu ska jag gå och göra en macka eller något för jag är riktigt hungrig. Sen ska jag gå och lägga mig så att jag inte sover bort hela dagen imorgon. Skolan börjar ju om fyra dagar. Det är helt sjukt! Alla planer man hade innan sommarlovet. Man tänkte att det här skulle bli det bästa någonsin. Men det blev inte riktigt så..
 

Swag is for boys. Class is for men

 
 
Tatueringar, stubbigt skägg och kostym = DAMN! Haha, är det bara jag som dör när jag ser dom här? Synd att typ alla är mellan 30 och 40...

Bästa!


Kommer sakna lill vovven

Nu är jag hemma. Jag håller på att fixa mig och hinner därför inte med något ordentligt inlägg. För snart ska jag träffa Carro och vi ska tillsammans åka till gottsunda och träffa lite andra. Kul kul. Hörs senare eller imorgon. Beror på hur sent det blir ;)


Tillbaka till Uppsala

 Idag blir det hemfärd. Jag längtar faktiskt hem eftersom älskade Carro är hemma igen efter att ha varit i Phillipinerna i typ två månader! Så jag längtar ihjäl mig. Och ikväll ska jag kanske hänga med Paulha och Carro på någon fest i Gottsunda. Det skulle bli sjukt roligt om jag hinner dit. 
 

Kräftskiva

 
 
Tycker ni att jag har tagit för lite bilder? Goda var kräftorna , riktigt goda! Hattar, gilanger och haklapp ska det va. Annars är det ingen kräftskiva.
 
Nu ska vi kolla på himlen är oskyldigt blå. Jag har sett den på bio för något år sedan och den är riktigt bra! Det är skönt att få slappa lite i soffan efter en hel dag på stan!

Årets första inköp av höstkläder

 Nu har jag handlat mitt första höstplagg.. Åh det känns inte alls bra, men tröjan var så fin haha. Aja det är väl bara att inse att sommaren börjar lida mot sitt slut och att jag måste sluta tjata om det! Men nu ska jag gå ner till köket och äta kräftor!
 
 
Älskar färgen! Tröjan är från H&M och kostar 199 kr
 
 
Oxå från H&M, vet dock ej priset
 
 
En fondation/hudkräm. 90 kr från Åhlens
 

Shopping i Gävle


Bruden från Dear John

 
 
Här är bruden från Dear John. Amanda Seyfried.
 
 
Och här är min senaste bild på instagram.
Det var gulligt sagt men jag vet inte om jag tycker att vi är så lika. Eller har jag fel?
 

Be who you are. Because you never know who would have loved the person you hide

 

Skit väder återigen

Nu är vi hemma igen. Mamma och morrmor skulle handla på willys, Öb och massor affärer och jag, Meya och hunden satt kvar i bilen medans det spöregnade ute. Tror säkert att vi sammanllagt satt 2 timmar i bilen på olika parkeringsplatser.. Så det är skönt att vara tillbaka. Så mycket mer har jag inte att säga eftersom vi inte har gjort så mycket mer. Hörs lite senare!
 
 
 
Bjuder på lite ego pics :*

Smile like you've never been hurt

Jag orkar inte hålla på och sätta på datorn för vi ska ändå åka snart så jag kör på en mobilblogg istället. Jag gillar egentligen inte att mobilblogga men bättre det än ingenting alls. Snart ska vi åka in till Sandviken och handla. Inte så jätte roligt men vi åker ju in till Gävle imorgon så det blir lite shopping och sånt då :).
Sommaren verkar iaf vara över. Det har varit skit väder de senaste dagarna och det verkar inte bli bättre heller. Tråkigt men inget man kan göra åt :(


Bilder från Öland/2

 
 
Bilder från en kväll då jag och kusinerna gick ner till havet då det blåste som aldrig förr. Riktigt mysigt var det!

Regn väder

Godmorgon! Idag är det regnigt och tråkigt väder så vi stannar nog inne idag. Det kan vara ganska skönt att få ta det lite lungt. Kanske kolla på någon bra film eller så kan jag fortsätta kolla på serien vänner. Jag har ju sett hela serien ett antal gånger men det är lika roligt för det!
 
 
 

Kiss me hard before you go, summertime sadness, I just wanted you to know, that baby you're the best

Mamma och jag sitter just nu i mormors vardagsrum, båda är lika osociala. Jag med datorn i knät och hon med sin mobil. Det sociala livet är nu mera på facebook och inte in real life haha ;) Idag känns det som att det ända vi gjort är att äta. När man kommer till mormor så är det ju alltid fika hit och dit. Men det är inget jag klagar på!
Än så länge så ar vi inga planer på vad vi ska göra imorgon. Men nån dag ska vi iaf till gävle. Det kan bli kul att komma till någon annan stad och shoppa! Som att jag inte gjort det tillräckligt den här sommaren ;)
 
Så här har jag sett ut idag. Långkjol dagen till ära!

Framme hos mormor


Bilder från Öland/1

 
 
I bilen
 
 
Det här är bara början av alla bilder, fler kommer senare!

Åker imorgon igen

Jag orkade aldrig blogga igår. Man blir ju ganska trött efter att ha åkt bil från klocka 10 till 18.30. Och när jag kom hem så kände jag bara att jag ville komma ut och träffa någon så jag tog en lång promenad med Sara :) Efter det så kollade jag på Your highness med mamma och Staffan och gud vad rolig den är! Jag har sett den förut och jag älskar den. Den kan vara lite för mycket ibland men och andra sidan så är det precis min humor ;)
 
Idag åkte jag till graneberg med Paulha och badade och rökte vattenpipa. Det var ganska kallt i vattnet så vi doppade oss bara en gång, Men då har man ju iaf badat! Lite senare träffade jag Farah en stund. Jag har inte träffat henne på över en månad och det är ju sjukt länge sedan.
 
Men nu måste jag fortsätta packa. Jag ska ju åka till mormor imorgon. Det känns som att jag aldrig får vara hemma. Men det ska bli mysigt. Jag tar med mig datorn och förhoppningsvis så blir det mer uppdatering än vad det var på öland :)
 
 

Just nu; glass på Källaglassgård


Sista dagen

Idag är det sista dagen här på Öland :( Vi åker runt 10 imorgon  och så kanske vi är hemma till middagen. Uppdateringen har väl inte varit den bästa men man vill ju inte sitta innomhus när det är sånt här underbart väder som det har varit dom senaste dagarna.
Idag ska vi åka till någon glassresturang som tydligen ska vara Sveriges största. Annars så ska vi nog inte göra något speciellt. Det blir inte att åka till stranden idag för det är inte så där super fint väder. 
 
Bild på mig och kusin Emil när vi och Alicia gick ner till havet en kväll. Det blåste en del ;)

I know if I go. I die happy tonight

Det har varit en helt underbar dag idag här på Öland! Efter frukost åkte jag, syrran, mamma, kusinerna och morfar till stranden. Det var iiiiskallt i havet men jag doppade mig ändå två gånger, känner mig stolt ;) Runt två åkte vi tillbaka till stugan och badade i polen, solade och lyssnade på spansk musik. Mot kvällen hade jag, syrran och kusinerna vattenkrig. Så roligt att springa runt och leka tredje världskriget haha ;)


RSS 2.0