Kanske blir havet imorgon

 Jag har det helt underbart här på Öland! Just nu sitter jag framför kusinens dator och är lite så där osocial medans hon kommer med melon. Så gullig :* Imorgon kanske vi ska gå till stranden och bada. Det vore grymt härligt om det inte blåser för mycket!

 


Lana del Rey

 
 
 
 
 
Jag fulkommligt älskar Lana del Rey! Hennes låtar, hennes videos, hennes läppar ♥ Hon gör verkligen mina dagar och varje gång jag ser på hennes videos så inser jag hur mycket jag vill härifrån. Hur gärna jag vill till LA , New york eller något liknande. 

I'd like to be your wife and to have fun like a whore

 

Tråk i bilen

Nu fortsätter vi våran resa mot Öland. Vi är nu på väg ifrån silljekrog som ligger vid Nyköping där vi tog en snabbfika. Vi har bara åkt i ca två timmar och jag har ritat på hela under armen. Undra hur jag ser ut om 6 timmar då vi är framme ;)


Go to hell. For heavens sake

 
 
Jag ska strax gå och packa färdigt det sista. Kläderna är ned packade, halva garderoben fick följa med ;) Men sen ska man ju ha med smink, dusch grejer och sånt där tråkigt. Åh jag fattar inte att jag åker imorgon! Även om det "bara" är till Öland så längtar jag så himla mycket! Jag har med mig kameran oxå så jag kan ta fina bilder, ska iaf försöka ;)

i have never been perfect. But neither have you

Imorgon bär det ju av mot Öland så idag ska vi tvätta och packa. Jag hoppas Verkligen på fint väder för jag har längtat efter att få ligga på stranden och bada i havet. Jag minns den underbara känslan varje gång man åkte in med bilen på tomten där på Öland, åh vad jag längtar!
 
Jag ska även försöka träffa lite vänner eftersom jag troligtvis kommer sticka till mormor direkt efter och inte kommer vara hemma på två veckor. Men det beror helt klart på vädret hur länge vi stannar. Det ärr väl typ allt jag kommer göra idag. Och frächa upp mig lite ska jag oxå göra.
 
 
 

Gårdagen

Igår var det så pass fint vääder så jag var inte hemma på hela dagen. Istället var jag ute i solen med Robin och Chrille. Nästan alla är ju borta just nu så det finns inte så mycket att göra. Det är ju inte så kul att åka och bada eller något sånt när man bara är tre. Vi tänkte oxå åka till grönan i onsdags men insåg att det inte skulle bli så roligt när man inte är fler. Man kan ju trotts allt åka någon helg då skolan har börjat för då är ju alla hemma igen. Men vi gick till gränby och "hittade" en kundvagn ;) Alltid lika roligt! Och så träffade vi Paulha och hade förjävligt roligt bara för vi va på sånt humör.
 
 
Sämsta kameran men aa

Stay happy. Why wasting your life beeing sad

 

U can't break something thats already been broken

Ibland får man bara riktiga damp utbrott på internet i mobilen. Jag försökte att ladda upp ett inlägg i säkert enn timme när vi var på stan men tillslut gav jag upp. Jag fick iaf jeansen av mamma :) Älskar dom! Underbart väder oxå så vi satt vid ån ett långt tag och åt underbar sushi från saluhallen.
 
 Runt tre tog jag bussen och mötte upp Sara. Vi satt ute i solen och drack en varsin latte. Efter det åkte jag med familjen bort på middag och runt 22 gick jag ut och träffade Gabbe J och Chrille :) Härlig dag och nu ska jag fortsätta med OS invigningen!
 
'

Planer för dagen

Jag måste aldreless strax springa ner till bussen för att jag, mamma och Meya ska till stan. Vi ska köpa ett par svarta dr denim jeans till mig. Jag har redan ett par mörkblå som jag Älskar! Så varför inte ett par svarta oxå lixom ;) Och så ska vi sitta vid ån och äta sushi, härligt :)
 
Jag kanske ska möta upp Sara senare. Inget är riktigt spikat men vi skulle höras vid. Det skulle vara kul att träffa henne igen innan jag åker :) Men nu måste jag springa så jag inte missar bussen!
 

Torsdag kväll

Det var lite för kyligt ute nu när solen har gått ner för att bara ha korta shorts och ett linne. Men annars har det varit otroligt varmt! Jag, Paulha och Robin satt vid ett bord i gränby och rökte vattenpipa. Det var otroligt länge sedan sist! Vi satt och planerade lite grejer som vi ska göra i September. Sjukt lång tid kvar jag vet men riktigt roligt kommer det bli.
 
 

If you leave for no reason. Don't come back with an excuase

 
 

It's not about what you've done, it's about what yo're doin. It's all about where you are going no matter where you have been

 
Så här har jag sett ut idag + ett håligt linne. Älskar shortsen. Älskar sommar. Älskar värmen. Älskar livet ♥
 

Karma is a bitch. Make sure that bitch is beautiful

Jag insåg precis att jag inte har hunnit blogga idag. Det har för en gångs skull varit fint väder så jag har inte varit hemma alls sen "imorse" (dvs klockan tolv) Jag och några till hade tänkt att vi skulle åka till fjällnora och bada men det blev aldrig så. Jag var istället ute och njöt av vädret med Chrille och Robin som jag inte har träffat på evigheter!
 
Jag håller tummarna på att det ska vara så här fint väder när jag, mamma och syrran åker till Öland! Vi åker till min morbrors stuga på måndag och tror att vi stannar till fredag? Datorn åker iaf med så det lär bli uppdatering :) Jag har varit där varje år sedan jag var liten men just förra året var första gången jag inte var där. Så det ska bli riktigt kul att komma tillbax dit igen!
 
 
Bilder från stugan på Öland

I tried to pay attention, but attention paid me

Nu ska jag gå och lägga mig för jag är otroligt trött! Kommer ju somna i soffan annars ;) Jag och Chrille satt ju typ uppe och kollade på film och snackade till klockan 8 på morgonen, och så vaknar man klockan 12.. Men bra det så att man inte vänder helt på dygnet!
 

Life is to short to drink bad wine

 
 

Trötta!

Chrille och jag har precis gjort kaffe. Det kan behövas efter att knappt ha sovit inatt! Vi ska snart gå och träffa paulha men jag måste bara komma på vad jag ska ha på mig först


Bästa vän

Jag och Chrille har precis sett klart på filmen Law abiding citizen. Sjukt bra film, det var andra gången jag såg den ;) Nu ska vi kolla på en till film. Han ska sova här inatt så det lär väl bli många filmer! Men jag kan ju inte sitta framför datorn och vara osocial så jag bloggar mer imorgon. 
 
 
Söta mamma gjorde cupcakes till oss efter middagen :)
 
 

We still talk but it's not the same. Reminds so much on the past. Can't figure out why this could'nt last

 
Jag har precis kommit ut ur duschen och ska nog göra iordning lite lunch. Jag är ensam hemma just nu och åhh vad skönt det är! Man kan ha hur hög musik som helst och dansa runt i lägenheten helt neck om man skulle känna för det haha ;)
 
Nej skämt åt sido. Vädret är sämst idag så det blir väl att hålla sig inne. Kolla på någon bra film eller något. Jag fick veta att vi har mästerkatten i stövlar hemma och jag har inte sätt den än. Men vi får se vad som händer.
 
 
 
Nyår ♥
 

Tatueringar?

Den senaste tiden så har jag intresserat mig mer och mer för tatueringar. Jag tycker att det kan vara grymt snyggt! Men det beror ju helt klart på motivet och placeringen av tatueringen.
 
Jag skulle hemskt gärna vilja skaffa en eller två. Men det är två saker ivägen. För det första så måste jag vänta tills jag blir 18 eftersom jag aldrig skulle få mammas godkännande! Och det andra är att man kommer få ha den där saken på kroppen även när man blir gammal och tantig.  Tänk er en tant med vitt, kort, vågigt hår. Beiga kläder, korallfärgat nagelack, pärlörhängen och tatueringar? Det går bara inte. Fast jävlar vilken häftig mormor man skulle bli haha ;)
 
Megan Fox body tattoos
 
Megan Fox, Johnny Depp, Angelina Jolie, Lil Wayne, Amy Winehouse, David Beckham och John Mayer på bilderna

The bigger the better

Som ni kanske ser så har jag gjort min blogg ännu större än vad den var förut. Så nu kan jag lägga upp större bilder vilket jag tycker är mycket roligare! Eller så kan jag lägga upp flera lagom stora bilder bredvid varandra. Det är lite mer små fix som jag vill göra med bloggen men annars är jag ganska nöjd :)
 
Sara gick precis. Vi var hemma hos mig och jag skulle hjälpa henne med lite grejer. Innan det så var vi på stan. Det var strålande sol när vi åkte men efter ett tag började det ösregna :( Så vi kollade i några affärer men jag kände mig inte alls shopping sugen. Så vi gick och köpte en vanilla fun på Coffehouse by George och tog en promenad hem när det slutade regna :)
 

So I pick the world up and I'm a drop it on your fucking head

Jag håller just nu på och fixar mig. För snart ska jag träffa Sara. Vi ska ner på stan och kolla på kläder. Jag har inte träffat henne sedan innan midsommar och det är ju en månad sen! Så vi har MYCKET att prata om. Det är ju riktigt fint väder ute idag oxå så det blir passande att åka ner på stan och mysa.
 
Nu borde jag gå till köket och få någonting i magen. Jag kom på att jag inte har ätit frukost idag för jag fick inte i mig någon imorse. Så jag känner mig rätt så hungrig just nu.
 
 
Så här ser jag ut idag
 
 

He holds me in his big arms. Drunk and I am seeing stars

 
 
@moablomster på instagram
 
 

This means war

Jag och mamma såg på filmen This means war. Den var bra men väldigt lik många andra filmer. Rolig var den iaf och så var Tom Hardy med som jag tycker är riktigt snygg, dock är han liiite för gammal för mig :( Nej men en film kan bli bra så länge som det är en snygging med i den haha ;)
 
Snygg eller vad?!

I could have been a princess, you'd be a king. Could've had a castle, and worn a ring

 Det har varit underbart väder ute,kanske lite för varmt med mörka jeans men jag ska inte klaga!
Men det har varit en ganska lugn dag. Jag och Paulha gav oss på att laga mat hemma hos Chrille. Vi letade runt i köket och det blev pommes, bacon och rostat bröd haha ;) Jag var inte så värst duktig på att steka bacon... Jag kommer bli en hemsk fru, kan inte laga mat.
 
Gullepluttar
 

Every man needs a woman when his life is in a mess, because just like in a game of chess; the Queen protects the King


Today is the oldest you've ever been and the youngest you'll ever be again

Godmorgon!
Jag vaknade för en stund sen av att min syster kom in och väckte mig. Nu sitter jag i soffan och kollar på Creep school samtidingt som jag bloggar. Jag älskar det barnprogramet. Det är fortfarande bra hur gammal man än blir haha ;)
Idag ska jag träffa Chrille. Han har oxå kommit hem från landet nu :) Jag träffade honom i typ 10 minuter igår men var tvungen att fortsätta hem eftersom vi skulle få gäster.
 
 
 

Tomorrowland 2011

 
Den här remixade videon från Tomorrowland 2011 lyssnade vi på hela tiden när vi var ute på landet. Det är så grymt sköna låtar. Vill så gärna dit men vi måste vänta tills vi blir arton :(

Love is not a test, so why cheat

 
 
Så här ser jag ut idag med nya klänningen. Älskar den! Klockan är redan halv fyra och det ända jag gjort idag är att städa :( Det är en rätt så jobbig sak som jag måste fixa idag (tänker inte ta upp det här) så vi får hoppas på att det går fort. OCh ikväll får vi gäster.

Fler bilder från minigolfen

 
 

Shopping

 
Linne från H&M 99 kr
 
 
Linne från monki 100 kr (rea)
 
 
Shorts från ginatricot 99 kr (rea)
 
 
Lång kjol från ginatricot 200 kr
 
 
Klänning från ginatricot 99 kr (rea)
 
 
Topp från ginatricot 29 kr (rea)
 
Dom två sakerna som inte var på rea fick jag av mamma. Snäll hon är va :)

Life is a bitch, learn how to fuck it

Nu är jag hemma från en heldag i Stockholm! Jag har iaf shoppar gärnet på rean haha ;) Jag känner mig riktigt nöjd men frågan är om allt får platts i garderoben... Den verkar krympa mer och mer. Sen har jag och mamma fikat och ätit massor så jag är otroligt mätt! Och så har jag ont i fötterna.
Men det har varit perfekt väder. Soligt och varmt, men inte för varmt. Lyckad dag med andra ord :)
 
Mamma och jag fikade på muffins fabriken. Godaste muffinsen jag någonsin ätit!
 
Bilder på det jag köpt kommer senare :)

Nu åker jag och mamma till Stockholm


Hemma

För några timmar sen kom jag hem från landet. Jag har haft det så jävla roligt! Åh vad jag älskar att vara med mina vänner. Det regnade bara första dagen och sen har det varit strålande sol :) Vi har badat minst en gång varje dag. I både badkläder och underkläder ;)
Paulha åkte hem redan igår, det var lite tråkigt men jag hade kul med Chrille, Gabbe och Casper ändå.
 
 
Minigolf i Östhammar :)

Fuck the system

This is what I love and can't stop loving
 
Get wasted at parties, from 9 till 7 in the morning
 
I live for the music, rolling blunts, feeling high, getting loaded or take some pills and go to La La Land
 
Spending all my money on dope and extreme high priced tickets
 
But in the end it's all worth it
 
I like to live in my own world
 
Fuck regular life, fuck a 9 to 5 job
 
I'm told to enjoy every moment, every hour, every minute
 
That's what I do on fridays and Saturdays
 
Why should I take life so seriosly?
 
I just wanna do what I like to do
 
Being far from reality, cause I can't stand society
 
This is my own world, I just wanna hear the music
 
I think the whole system fucking sucks
 
Everybody's working their fucking ass off during the week,
 
getting totally fucking stressed out
 
So what's wrong and what's right?
 
I live for the weekend, I live for hard styles, I live for hardstyle baby!
 
Come on, Let's go!
 
 
 

Till Öregrund

Snart ska vi åka in mot öregrund. Vi tänkte cykla dit först men vi är för lata så vi får skjuts ;) Igår var det skit väder men vi badade ändå och så kollade på film. Killarna har inte sovit ett piss men jag och paulha lyckades få sova i någon timme iaf... Vi har det iaf skit kul och hoppas bara på bättre väder! Bild från klockan tre inatt när vi gick ner till vattnet och softa ;)


Till alla tjejer och killar som behöver tänka efter lite (tidinställt)

Asså det här är ju helt sjukt! Vilka killar det finns nu förtiden. Han börjar att skriva till en, frågar lite saker och är allmänt sociall och trevlig. Efter ett tag ber han en att skicka en bild? Om man inte ens känner människan, hur osmart är man då och skickar en bild? Och när en kille skriver så, då är det inte ditt ansikte han är ute efter det kan jag lova!
 
Det är en sak jag vill säga till alla tjejer där ute, även mig själv och kanske även killar? Att skicka bilder är inte smart. Och nu snackar inte jag om bilder där man visar sitt nyklippta hår eller en bild på sina nya skor. Jag tror att alla förstår att jag menar lite mer avklädda bilder. För det är ju precis det dom här som ber en att "skicka" vill ha. Även om man skulle ha varit tillsammans i flera år ska man inte göra det. För vi alla vet hur folk fungerar. När man lovar att inte berätta för någon så räknas inte ens närmaste vän. Att skicka bilder är aldrig säkert. För i dagens samhälle sprids sånna här saker fortare än man tror!
 
Det kanske bara är så att en kompis tar mobilen, ser bilden och skickar den till sig själv och så är bilden i sprdning. För det är så enkelt att bara skicka iväg det så där och så tänker man inte på konsekvenserna för ens det är för sent. Nu har jag skrivit av mig lite och kanske även fått någon att tänka efter? För jag har många killkompisar (det är oftast killar som frågar) och jag vet mycket väl hur dom är. Dom tvekar inte med att visa hela skolan vilken fångst dom har fått. Nu säger jag absolut inte att ALLA killar är så och jag säger inte att det BARA är killar!
 

Att packa lätt?

Jag håller just nu på med att packa. Jag har hört att det regnar där borta :( Så det gör ju att man måste packa aldelles för mycket eftersom man måste ha kläder för både varmt och kallt väder. Hur jag än försöker så kan jag inte packa lätt. Jag har aldrig kunnat och kommer aldrig kunna!
 
 
 
 

Mot landet!

Imorgon åker jag och ¨Paulha ut på landet! Chrille har en stuga som ligger mellan Öregrund och Östhammar och dit ska vi :) Chrille, Gabbe och Casper är redan där så vi får ju hoppas att dom inte har haft allt för roligt utan oss! Vi åker imorgon efter lunch och så kommer jag hem senast på onsdag. För på torsdag ska jag och mamma till Stockholm. Men jag kommer inte ha med mig någon dator, men mobilen har jag självklart med mig. Så beroende på hur bra teckning det är där ute så får vi se hur mycket jag kommer kunna blogga. Vi ska säkert in till Öregrund så då kommer jag troligen kunna klämma in något inlägg iaf ;)
 
Nu får vi hålla tummarna på att det blir fint väder! För ska jag åka dit så ska jag fanimej bada! Och det kommer nog inte bli så roligt om det spöregnar under hela tiden vi är där. Jag ska försöka att ta så mycket bilder som möjligt och ha skit roligt ska jag oxå ha haha ;) Jag ser verkligen fram emot det här så vi får ju hoppas på det bästa.
 
 
Bild från Gotland ♥

Why should I take life so seriosly? I just wanna do what I like to do

Jag har nyss kommit hem från Knivsta. Jag var borta på middag med familjen ochh jag han aldrig blogga innan jag åkte. Men det var mysigt, vi grilllade och åt galet mycket godis! Är det lördag så är det, eller vad säger ni? Haha ;)
 
Tidigare var jag med Paulha. Vi snackade lite om hur vi ska göra imorgon. Jag ska nämligen åka bort i fyra dagar men ni får veta mer om det i ett senare inlägg!
 

Jag brukar låssas att det var jag som utnyttjade dig för Allt som var på riktigt, det känns på låtsas nu


One for the money, two for the show. I love you honey, I'm ready to go

 
 
Mina känslor är i kaos just nu. Hatar det för det slutar alltid med att man sårar någon annan och även sig själv. Jag försöker ignorera det och lägga allt under mattan. Men då kommer det bara bli ännu jobbigare sen. Men hur jag än gör så kommer jag göra fel, jag vet det. Jag får bara lista ut vad som är minst fel.

Stört kär

Jag klarade mig hem igår. Men när jag kom hem hade jag ont i hela kroppen haha, snacka om att man är otränad! När jag kom hem kollade jag och mamma på filmen "stört kär" Med snygga Freddie Prinze Jr ;) Helt okej film, ingen jag skulle se igen men den var inte dålig.
 
Jag ska snart gå och duscha. Sen när Paulha kommer hem ska jag träffa henne. Det är allt jag vet än så länge.
 
Freddie Prinze Jr. Dör för hans ögon!

FML

Jag har gått i flera timmar mitt i ingenstans med paulha och Chrille. När vi äntligen kommer fram till ÖB så är det stängt! Så nu är det bara att gå tillbaka genom hela jävla Uppsala. Fuck me later säger jag bara!


Nu går jag ut och träffar paulha, puss


I tried, you did'nt, I'm done, have fun

Vi åkte aldrig och badade :( Vädret var ju ändå helt okej men det blev inte så iaf. Jag följde med mamma till morfar och fikade istället. Därav anledningen till att jag inte har bloggat. Han bor ju på ett äldreboende ute mitt i ingenstans ;) Och det är ju inte bästa internet mottagningen där ute!
När vi satt och fikade så var det skönaste tanterna som satt och lyssnade på musik. Dom är väl runt 70 och dom sattt där ute och lyssnade på låten "We are young" Haha dom var så gulliga :)
 
 
Lite bilder från när vi satt och fikade :) Jag har på mig min nya klänning som jag köpte när vi var på Gotland. Älskar den!

Act like a lady, think like a boss

Jag har legat i sängen och´bara läst bloggar de senaste timmarna. Egentligen hade det kanske varit smartare att sova. Jag får ju en sån huvudvärk när jag är trött och sitter framför datorn.. Jag har ju trotts allt bett mamma om väckning klockan tio ;) För jag får ju verkligen  Panik om jag sover för länge! Förstår inte människor som sover bort hela dagarna. Okej om man är sjuk, deprimerad eller bakis. Men inte annars!
 
Och jag tror även att jag ska åka och bada med ett gäng imorgon. Fast det beror ju helt klart på vädret eftersom vi ska bada i en sjö och inte i något badhus. Man vet ju aldrig när man är i Sverigen lixom.. Men vi håller tummarna för jag älskar ju som sagt att bada!
 
 
 

På en öde perrong står en kub i betong, ingen ser vad det står, men den sägs vara fin

Jag har fortfarande inte växlat tillbaka pengarna jag hade med mig till Tallin till svenska pengar. Jag skulle egentligen ha följt med mamma till gränby och fixa det men jag orkade bara inte! Det kändes mycket roligare att träffa Chrille haha ;) Vi träffade Paulha, Ebru och Elisa oxå.
 
Det är så skönt nu på sommaren när man kan sitta ute på kvällen utan att frysa! När jag tänker tillbaka på vintern som var så får jag rysningar! Usch så hemskt det var när man frös dag ut och dag in :( Vill aldrig att sommaren ska ta slut.
 
 
Smutsig spegel... Så här har jag iaf sett ut idag, om det går att se något?
 

Russian roulet is not the same without a gun

Min onsdag har jag spenderat på stan med Paulha, Elisa och Ebru. Vi chillade i stadsparken och sen träffade vi Ali. Nu förtiden är jag nästan aldrig på stan och shoppar. Vad är det med mig?! Haha nej men det är faktiskt bra att jag inte shoppar så mycket för jag ska ju till Stockholm mins tre gånger i sommar! Så det kan behövas lite pengar haha ;)
 
Iallafall, sen när jag skulle gå hem så blev det så sjukt varmt! Och jag som har mörka jeans och stickad tröja på mig.. Det var liiiite för varmt :(
Jag redigerade om den här bilden och tycker att den blev mycket finare än som den såg ut när jag la upp den tidigare, eller vad tycker ni?
 

Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag

 
 
 

When something is broken, you fix it, you don't throw it away

Idag har jag varit på sånt humör då allt och då menar jag verkligen ALLT är roligt. Och så har jag så klart varit med pojkarna Niclas, Chrille, Gabbe och Casper som gör allt för att få en att skratta! Men det är ju bara kul. Men jag kan faktiskt inte säga att vi har gjort något speciellt. Bara chillat i regnet..
 
Kolla föresten vad jag hittade för bilder i Chrilles mobil. De första är minst sagt charmerande ;)
 
Dom här bilderna är från våran lilla "utflykt" som vi hade till stadsparken innan jag åkte till gotland
 
 
Och dom här är från när vi satt i aulan på avslutningen ♥

Nu går jag och träffar Chrille

Puss

You say, I look fine. if only you knew whats on my mind

Godmorgon! Vaknade för en timme sedan men har fortfarande inte lyckats gå upp ur sängen ;) Vet inte vad jag ska göra idag, det är inte så underbart fint väder så ¨det kanske blir att stanna inne och ta det lungt? Vi får se vad som händer. Jag ska väl gå upp och äta frukost nu iaf, så jag inte svälter ihjäl..
 
Gammal bild

Bitches better walk away

Insåg nu att jag inte hunnit blogga på hela dagen. Men jag har haft fullt upp med att träffa massa kompisar och pojken min. Tyvärr så vart det massa drama nu på slutet så jag gick hem. Orkar verkligen inte så nu blir det film med familjen istället!


Det finns höghus till villor här, socfall till milijonär

Nu är jag hemma igen! Man brukar säga "borta bra men hemma bäst" jag vet inte det ja? Det är ju så klart skönt att vara hemma men det kommer bara kännas så ikväll och sen kommer Uppsala kännas som den tråkigaste staden som existerar... Fast jag kommer ju få träffa massa saknade vänner imorgon och det ser jag fram emot!
Jag känner att jag är för trött för att blogga just nu, om jag skriver något mer så kommer det bara bli en massa nonsens så godnatt!
 
Jag och syster hade tråkigt värre i bilen innan vi fick gå på båten ;)

Hej då Gotland, jag kommer sakna dig!

Nu sätter vi oss i bilen efter en dag i Visby. Men idag går inte bilen tillbaka till stugan utan till båten :( Det har varit fantastiskt här och jag kommet definitivt tillbaka! Men nästa gång kanske jag åker med ett gäng brudar och grabbar för att parta? Det låter ännu trevligare tycker jag ;) Men som sagt får man inte glömma familjen heller. Jag kommer iaf hem runt tolv inatt. Känns ändå rätt så härligt att få träffa alla efter en vecka!


Till alla Biber fans och hatare

Nu tror jag att alla som har facebook vet att Justin Biber kommer till Sverige nästa år. Iaf min startsida är bombad med biberlovers och haters. Framförallt tjejer som är helt galna över att dom har fått tag på en biljett eller desperat vill ha en. Och sen har vi ju dom här hatarna som lägger upp bilder där dom bränner biljetter och så. Men jag tycker att det är ganska uppenbart att det inte är riktiga biljetter utan photoshopat?
 
Jag kan varken säga att jag älskar eller hatar den här Justin Biber. När han först blev känd så tyckte jag att han var RIKTIGT dålig. Men nu tror jag att alla måste erkänna att han har blivit riktigt snygg. Och jag måste även erkänna att jag gillar låten Boyfriend.
 
Men grejen är att det är inte Justin Biber man hatar, iaf inte jag. Utan det är alla jävla fans! Dom som är helt galna som tatuerar in hans ansikte och ristar in hans namn. Det är ju sjukt.. Helt ärligt så tror jag att Justin fullständigt skiter i alla haters som "bränner" biljetter och kallar honom bög osv. Det är alla fans som dampar loss.
 
Det jag försöker säga är att, visst du får älska honom hur jävla mycket du vill. Jag bryr mig inte. Men snälla bomba inte min facebook (samma sak gäller fotboll och melodifestivalen, alla har väl för fan en TV?!). Och hata Justin Biber hur mycket ni vill, men ni får ju inte ut något av det. Och ni bombar facebook precis lika mycket som dom andra. Okej att man skriver något om det, med sju statusar om i stort sätt samma sak? Nej, skriv en bok istället..
 
Bilden är INTE gjord av mig. Bilden är HÄR ifrån

App helvetet funkar!

JAAAAA nu fungerar appen igen! Typiskt att man ska hem nu då.. Men jaja jag kommer kunna blogga imorgon iaf :) Jag har även ett tidinställt inlägg imorgon som är väldigt läsvärt!
Ville alltså bara meddela alla om att uppdatera appen så kommer det funka för er alla som har haft problem tidigare.
Och så vill jag säga godnatt för nu ska jag sova!
Det känns helt sjukt att jag hade halsduk för bara två veckor sedan? Svensk sommar...

Livet är härligt

Idag har det varit riktigt varmt här på Gotland! Imorse när vi hade ätit frukost gick jag och mamma ner till bryggan och solade ett tag. Det var helt underbart för vi var alderless själva och det ända som hördes var några måsar som flög runt där.
 
Efter lunch åkte vi och badade på samma ställe som igår. Där låg jag och pressade i solen haha ;)
Och imorgon blir det alltså hemfärd. Vi åker in till Visby på dagen och så går båten runt 19. Tror inte att det blir någon bloggning men man vet ju aldrig...
 
Doppade foten i havet och det var faktiskt inte så farligt kallt!

Så många dagar, men det känns som igår. Men alla de dagara kommer snart bli till år

 
ÅHH varför skulle hon flytta till Göteborg?! Saknar henne så! Min lilla chillienare ♥

Premiär!

Jag vill bara gratulera mig själv till årets första dopp! 6 juli alltså. Herregud att det har gått så här långt utan att bada har nog aldrig hänt :O Förra året badade jag redan innan sommarlovet ;)
Men det var som sagt blå lagunen vi badade i. Det var otroligt fint där och inte alls lika kallt som i havet (doppade tårna där när vi kollade in stranden) ! Det gillar vi :) Jag tror faktiskt att vi ska dit imorgon igen.
 
Jag började dagen med att sola lite ;) Jag la mig på bordet för att slippa undan alla jävla myror som springer omkring här.. Är rädd för att bli attakerad av en myrarmé :(
 
Jag och syster i vattnet ♥

App helvete

Får damp på att den satans appen inte fungerar! Jag har hört flera som har haft problem, och jag har inte kunnat logga in på riktigt länge. De säger på blogg.se att man ska ha tålamod nu när dom håller på och gör om, men jag tror inte att jag har det..

Put a condom on my heart, cause he is about to fuck my feelings

Mamma och Staffan har gått till affärn för att handla lite och jag och Meya är kvar i stugan. Så jag tänkte passa på att blogga lite :) Idag ska vi till något som heter blå lagunen. Det är ett ställe där man kan bada och det ska tydligen vara över 20 grader där :D Ser verkligen fram emot att få bada!
 
Tyvärr så är det inte så soligt idag så vi får se hur det blir med brännan. Haha det ända jag tänker på ;) Men jag vill faktiskt försöka bli lite brun, det har ju varit ett sånt jävla skit väder nu i sommar så det tycker jag att vi alla svenskar förtjänar! 
Annars så ska det vara 28 grader i Visby imorgon så vi tänkte ta oss in dit. Konstigt nog ska det bara vara runt 20 grader här i Fårösund. Så det känns ganska värt att åka en timme om man får det 8 grader varmare!
 
En google bild på blå lagunen. Om det är så här det ser ut så känns det inte så dumt att åka dit!

Sommar ♥

 

Senaste tiden

Jag har ju inte hunnit blogga på flera dagar :O Men det blir lite svårt att passa in att blogga när vi åker iväg tidigt på morgonen, kommer hem vid middagen och sen sitter vi ute resten av kvällen. Men jag har haft det riktigt härligt här på Gotland!
 
I onsdags var vi på knejppbyn. Ett sommarland med karuseller och vattenland. Karusellerna var mer för småbarn men vattenlandet var sjukt roligt! Jag och mamma sprang runt där som galningar och åkte olika vatten rutchbanor. Även Staffan och jag testade några riktigt läskiga grejer ;)
 
Igår var vi i Visby och shoppade. Jag hittade lite grejer på H&M som jag får visa sen :) Jag hittade bla en vit, virkad klänning som jag är helt kär i! 
 
Idag har vi åkt och ätit lunch med mammas jobbarkompis som även är här på Gotland. Det har tyvärr varit ganska dåligt väder idag men det måste ju vara sånna dagar oxå..
 
 
 
 
Översta bilden är från Fårö i måndags och dom andra från Visby igår. Visby är otroligt mysigt och jag skulle gärna ha ett litet hus där! Nära till havet och stan. Fast 2000 kronor från fastlandet :/

Måndag

Jag har som ni kanske förstår inte så mycket tid till att blogga eftersom man vill utnyttja dagarna till max och inte sitta framför en dator. Igår vart två koppar kaffe min räddning! Utan dom så skulle jag ha deckat i min middag. Idag har vi åkt till fårö och klättrat bland raukar, fikat i massor och haft det skönt. Jag har massor av bilder som jag lägger upp när jag har tid.
 

De säger att det som inte dödar gör oss starkare, så om kärlek är en drog är vi inget annat än två knarkare?

Nu sitter jag i en stuga på Gotland och äter en smörgås. Vi kom fram till Gotland runt elva och då gick vi runt ett tag i Visby. Jag har aldrig varit här förut och jag måste säga att Visby är en underbar stad!
Annars så är jag jävligt trött eftersom jag inte har sovit något sen jag sov hos Paulha eftersom jag dygnade inatt... Men jag får bara skylla mig själv över att jag inte sov.
 
Grymmaste bilen vi såg idag! Helt klart en bil jag skulle kunna ha :)

If you have feelings for someone, nothing else in the world matters


Got my niggas in Paris and they going gorillas

Jag ligger just nu i min säng och kollar på Elsas värld och försöker hålla mig vaken. Jag ska upp om två timmar så det känns ganska idiotiskt att sova även fast det är typ det ända jag villl just nu. Men jag får väl sova i bilen antar jag.

RSS 2.0