En utomjordisk kärlekstörst, en undran om vem som svek vem först

Nej vad jobbigt! Nu mår jag så där dåligt igen, jag har panik ångest (lite överdriv men men) Varför måste precis ALLT gå åt helvete? Okej det där är inte sant, det vet jag själv, men det känns så just nu (även fast det bara är en sak som har gått åt helvete)

Jag vet att bloggen bara handlar om problem just nu, men det är väl det bloggar är till för? Nu förtiden använder man sig av sin facebook status och sin blogg istället för näsdukar. Och den här bloggen handlar ju trotts allt om mig och just nu handlar jag om just det jag skriver här...
//Moa♥

I know all your fears and you know mine

Jag mår bättre nu men fortfarande inte helt bra. Men det är väl bara att stå ut och hoppas att allt löser sig...
Igår var jag på första streetdance lektionen med Elin. Det var riktigt kul eftersom det var så långt uppehåll. På vägen hem gick jag och Elin och pratade lite, vilket behövdes för vi träffas inte lika ofta längre :( Men jag tror iaf att jag ska träffa henne idag och det är ju bra :)
Elin och jag :*
//Moa♥

Kärlek till er

Ni två betyder så otroligt mycket för mig och jag är så glad över att jag har er, älskar er Paulha och Jasmina!


Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det finns två beslut, två beslut som kommer förändra mitt liv jag lever nu. Jag är rädd för att det som hände förut ska hända igen, men vill jag verkligen leva med att jag kunde gjort annolunda ? Att jag kunde gjort ett annat val och varit lycklig. Problemet är att jag vet inte vad som kommer göra mig lycklig. Jag har så många frågor som jag själv inte kan svara på. Varför kunde inte allt bara vara som det va? Jag mådde ju bra innan, jag behövde inte veta det där. Nu blev allt bara ännu mer komplicerat än vad det hade behövt va...
Då när mitt liv var perfekt
//Moa♥

Låssas som att det regnar

Jag mår inte så bra just nu så vi får se när jag uppdaterar igen, vem vet jag kanske mår bättre imorgon


Få inte en tjej att falla om du inte är beredd att ta emot henne

Jag kom precis hem efter att ha varit ute med massa kompisar. Haha det började med att det var jag och Paulha, sen kom det fler och fler och till slut var vi åtta stycken ;) Men roligt var det iaf!
Nu ska jag kolla revenge med mamma. Den nya serien på trean om jag inte minns helt fel, bra är det iaf.
Loggade in på facebook igår och såg att jag hade blivit taggad på 17 bilder av Daniel och typ alla såg ut så här ;)
//Moa♥

Girls at the playboy mansion

Jag har sett några avsnitt av det här programet men vet inte riktigt vad jag tycker om det. Det är helt klart underhållande men det är ju så sjukt äckligt med 26 åriga tjejer som är tillsammans  med playboys grundare som är 82 år!? Jag menar, de här tjejerna skulle kunna va hans barnbarn.
//Moa♥

Jag försöker komma över dig, men det är svårt när du är det ända som finns i mitt huvud

Vad skönt det kan vara att va hemma ibland!
Efter skolan var jag med Niclas, Gabbe B, Chrille och så William som har kommit tillbaka till Sverige från turkiet :) Han är tyvärr bara och hälsar på men han flyttar tillbaka i sommar. Vi var iaf ute och jag kan säga att det inte är så smart att ha converse när det är massa snö ute! Jag höll på att frysa fötterna av mig :(

Nu på kvällen har jag bara varit hemma och myst med mamma. Det är inte så ofta jag är med henne eftersom jag aningen är ute eller på mitt rum. Men det är iof så det ska va när man är tonåring, eller hur ;)


Var försiktig med de du litar på, för den du litar på litar oxå på någon annan

Åh vad härligt! Det är tisdag :) Jag har väldigt många andledningar till att älska den här dagen. Bla pga (haha många förkortningar) att måndagen är över, (vanligt vis) är det desperate housewives, sovmorgon imorgon och så är det den kortaste skoldagen. Så tisdagar är väldigt härliga.
Nu stör jag mig på att det hackar på tvn när jag kollar på vakna med the voice, medans jsg funderar på vad jag ska ha på mig :/ Ilandsproblemet varje morgon.
PuZzz //Moa♥

Jag kan ha fel, men jag kan också ha rätt

Jag och Staffan åkte upp på gränby en sväng för att köpa iphone skal till mig. De höll på att rea ut skal till 3gs eftersom de snart kommer försvinna, så då passade jag på att köpa :)
När jag kom hem igen så gick jag ut en sväng och träffade Carro, Chrille, Paulha och Gabbe J.
Jag köpte de här tre och någon plast grej :)
//Moa♥

En bild säger mer än tusen ord (tråkigt liv)

Kul liv vi har när vi har rast...


Vi går på rad, sotiga barn, barfota fötter genom hela stan

Så var det måndag igen... Jag förstår inte vad som hände med förra veckan, jag märkte den knappt. Nej men seriöst, dagarna går sjukt fort (speciellt helgen) Så jag kommer ju ha fyllt 40 innan jag vet ordet av ;)
Nu blev jag akut törstig så jag måste gå och dricka något innan jag torkar ut!
Sömmar ♥
//Moa♥

Nu ligger dina kläder ute på gatan, och jag går i dagar i tröjan du hatar

Jag han visst inte uppdatera så mycket mer för nu ska jag gå och lägga mig. Det får tyvärr bli ännu en mobil blogg, men sånt är livet... Men godnatt på er för nu ska jag lägga mig i min ny bäddade säng med nya och fräscha lakan. Jag kände dessutom för att ha en, eller två, stycken att mysa med ;)


Håll om mig, viska i mitt öra, säg allt det jag vill höra

Nu är jag hemma! Jag har haft det grymt mysigt och kul! Men jag uppdaterar senare för just nu måste jag fixa lite grejor...
Jag har bildbrist så det får bli ännu en från Thailand
//Moa♥

Det kändes okej, när du visade mig, hur man gör något äckligt baby

Jag är ledsen för alla mobilblogg inlägg men jag har inte haft tid att sitta vid datorn. Just nu är jag påväg att träffa Paulha och Jasmina. Jag och Paulha ska sova hos Jasmina, eller man kanske inte kan säga sova men vi ska iaf spendera natten hos henne ;) Det kommer bli sjukt roligt! Det känner jag på mig :)

 


Ta mig inte på allvar, ta mig på rumpan istället (Jasmina)

Jag har haft håltimme från halv tio och jag börjar inte för än tjugo i ett, en riktigt onödig dag för jag har bara haft en lektion än så länge...


Står du i centrum och är den som gör fest, eller var du en utfyllnad en tråkig gäst

Åhh vad härligt! Det är äntligen fredag :D Och nu har jag ju redan gått upp så jag behöver inte vakna av väckarklockan för äns på måndag och det är ju ett tag kvar. Det känns som att jag pratar väldigt mycket om sömn just nu men det är nog för att jag har drabbats av en otrolig trötthet! Det kanske beror på vädret och mörkret, för jag är alltid mycket tröttare på vintern så det kanske är anledningen.
Puss//Moa♥

Hos Chrille!!!


Pictures of you, pictures of me, pictures of what we use to be

Foton från bilden idag, jag hade tråkigt när jag blev klar med uppgiften så jag tog kort istället ;)


Pippilotta viktuaria rulgardina efraemsdotter Långstrump

Sitter just nu i soffan och kollar på Pippi med syrran. Älskade Pippi när jag var liten och gör det fortfarande!


Be yourself, cause no one wants a copy

Jag är riktigt sugen på att lägga mig i sängen igen och somna om. Sedan vakna igen imorgon och vara hur utvilad som helst. Det skulle vara otroligt skönt!
Idag ska jag hämta Meya efter skolan, jag kan inte direlkt säga att jag längtar... Hoppas hon är på bra humör iaf, vilket hon inte var på förra veckan ;)
Fast hon är ju ganska söt ändå :*
//Moa♥

Tråkigt liv

Jag och Paulha kom till skolan mer än en timme innan vi skulle börja idag. När vi kommer dit så är uppehålls rummet stängt. Vi har inget att göra så jag skickar ett sms till stackars Samra haha ;)


Kalla inte ditt ex för hora, för när hon var din skulle du dödat den som kallade henne för det

Åh vad jag blir galen på blogg.se appen! Jag skrev ett inlägg idag, gjorde det även i måndags, men det funkade inte att publicera. Så då har jag ägnat en massa tid åt att skriva ett långt inlägg med bilder och allt så funkar det inte!!!

Har iaf nyss kommit hem, jag var först med Chrille, Nicke och Elin, efter ett tag när hon hade gått hem kom Paulha. Vi hade det skit kul som vanligt och snackade om sjuka saker och lite annat ;)
Niclas söta fjortisbild :*
Niclas smygfotade mig :O
//Moa♥

Petter ♥

Petter i vakna just nu!
Bild från i sommras på fett med kärlek
//Moa♥

Riverside motherfucker

Godmorgon! Just nu sitter jag i min säng med datorn i knät och kollar på vakna med the voice (♥) Funderar på vad jag ska ha för jeans, jag har ju ett antal... Vad som händer idag har jag ingen aning om, men det visar sig väl :)
Jasmina och jag i måndags :*
//Moa♥

Jag vill inte säga det jag vet, utan veta vad jag säger

Nu ska jag snart sova! Jag har sovmorgon imorgon till 10.10 men jag behöver ju inte sitta uppe hela natten för det.
Innan jag kom hem så var jag hos Paulha och kollade på tv med henne och hennes syster Natalie. Det var riktigt mys :)


Baby we can do it, we can do it all night

Gaaaah vad jobbigt! Det är hur slaskigt som helst ute, jag orkar verkligen inte med det. Det är så jävla kallt så man kan ju inte va ute längre. Vill bara ut och bada i en sjö. Jag vill kunna spela fotboll i stadsparken. Jag vill vara ute och cykla och hitta på galna saker som alltid häänder på sommaren. Jag står inte ut länge till, man blir ju GALEN av att sitta inne och såsa, det är dö trist ju!
Jag minns när vi brukade springa barfota ute, när vi gjorde det vi kännde för när vi ville göra det
//Moa♥

I staden där man alltid är ensam men aldrig får va själv

Jag skrev ett inlägg tidigare idag via blogg.se appen men det gick inte att publicera så...
Men jag kom iaf precis hem. Jag och Paulha har varit hos Jasmina hela dagen, efter skolan då. Så vi har ätit där och så. Det var riktigt mys faktiskt. Förutom att Jasmina somnade så jag och Paulha väckte henne med hög musik i hennes rum så hon blev ju inte lite förbannad ;) Men det är syskon kärlek :*
Vi tog massor med bilder men nu får ni nöja er med Paulha och Jasmina :*
Pusssss//Moa♥

Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt, förlåt att jag aldrig nånsin sagt förlåt

Snart ska jag gå till skolan :c Det är måndag idag och det gillar vi inte! Trött är man oxå fast jag somnade i tid. Även om jag skulle gå och lägga mig klockan 6 på kvällen så skulle jag vara trött när jag vaknade.
En sak som jag har funderat på är julsakerna, när ska man ta bort dom egentligen? Vi har fortfarande allt julpynt kvar. Det kanske är dags att säga hej då till julen för det känns väldigt länge sedan nu.
//Moa♥

Kyss mig

Igår såg jag och mamma på filmen kyss mig. Jag tycker att den var riktigt bra och den rekomenderas verkligen!

//Moa♥


Baby this is tragic cause we had it, we was magic

Fy fan vad piss det här känns, hatar det här. Jag har insett att jag inte kan ljuga för mig själv längre
//Moa♥

Du blev till en mardröm där jag inte kunde prata, där jag inte kunde springa eller vakna

Haha jag halvsov på matte lektionen igår. Vi hade genomgång i typ en halvtimme så jag låg på bänken och blundade istället. Måste verkligen sova tidigare på vardagar, jag kommer inte klara av skolan annars.
Nej nu orkar jag inte skriva något mer, är fortfarande trött...
//Moa♥

Är det något jag lärt mig i livet är det att aldrig ta någonting för givet

Godmorgon! Det är fredag idag (den trettonde :O ) och jag behöver verkligen helg för just nu är jag så trött att det känns som om jag hade grus i ögonen. Ingen trevlig kännsla!
Och inte kommer jag på vad jag ska ha för byxor heller, dagens ilands problem...
//Moa♥

Trosor är röda, kalsonger är blå, äh skit samma de ska ju av ändå

Sitter just nu i Paulhas rum framför hennes garderob och kollar vad hon ska ha på sig imorgon. Vi sitter även och skrattar åt lite sjuka saker men det är ju alltid trevligt ;)


Om alla bara kunde se på dig med mina ögon

Igår var jag hos min  faster och firade fem stycken i släkten som har fyllt år den närmaste veckan. Men det var mysigt att sitta och prata med min kusin som bor i Malmö för henne har jag inte träffat på ett år (om man inte räknar med det korta besöket i hallen igår). Jag var riktigt trött efter skoldagen så det kändes som att jag skulle somna vid middagen.
Paulha och jag igår
//Moa♥

You can close your eyes to things you don't want to see but you can't close your heart to things you don't want to feel

Idag är det första skoldagen för alla som bor i Uppsala. Men som tur för alla i min klass så har vi sovmorgon till 10.10, inte helt fel ;) Men just nu är jag riktigt trött, jag låg och smsade längre än vad jag borde igår men det var de värt! Antar att det tar ett tag att vänja sig med tiderna.
Paulha och jag :*
//Moa♥

Kiss me goodnight and my nightmares will go away

Jag är otroligt trött just nu! Det känns som om jag skulle kunna decka vilken sekund som helst.
Min dag idag har iaf varit grym, riktigt mys faktiskt :) Dessutom fick man julklappar oxå av min kusin som kom förbi. Hon bor i Malmö men var tillbaks i Uppsala nu :)
Puss på dig :* //Moa♥

Hon vill ha varmt hon vill ha kallt, hon vill ha mig hon vill ha allt

//Moa♥

Det är första gången för oss båda baby och du undrar hur det kommer låta, baby

Tänk jag gick upp halv nio idag, fast jag inte somnade för än klockan var runt två. Fast det är ändå mer än vad jag brukar sova när jag går i skolan. Jag hade egentligen tänkt gå och lägga mig tidigare men det hände en sak som jag var tvungen att ta tag i och nu känns det mesta bara komplicerat...

Oj då vad håller jag och Jasmina på med här :O
//Moa♥


Hör av dig när du är stor nog att stå för de du säger

Jag sitter just nu i min säng och kollar på två och en halv män. Det är de gamla avsnitten och jag tycker att de är mycket bättre än de nya! Och så smsar jag så klart men det är väl inget nytt ;)
PppUzzzZ //Moa♥

Kärlek till hennes och mauritz ♥

Mamma har just beställt hem lite saker till mig från H&M :D

Klänning 199kr

Skinnjacka 399kr

Bikini överdel 149kr underdel 99kr
//Moa♥


Längtan är stor men saknaden är större

Nu har jag ÄNTLIGEN städat mitt rum! Men jag märkte att min garderob har blivit mindre, jag får inte plats med alla kläder :O Konstigt, mycket konstigt.
Just nu sitter jag i vardagsrummet med hög musik från de gigantiska högtalarna som finns här inne. Lite bättre än ljudet från min lilla bärbara dator där jag brukar lyssna på musik...

Jag och min älskade morbror, skulle gissa på att det här var runt år 2000
//Moa♥


Beautiful on the inside makes you beautiful on the outside

Blake Lively är så otroligt snygg! Det är nästan olagligt ;)
//Moa♥

Killar är som kläder, man kan aldrig få för mycket av dom

Longsleeve "Star" - Directoire Blue
Denna tröja är från junkyard och kostar 449 kr. Tycker att den här galet snygg och även fast det är en kill tröja så skulle jag lungt kunna ha den!
//Moa♥

Ta det lungt nu gumman jag vill va med dig, jag vill se dig som gud skapa dig

Nu är jag hemma från filmen. Vi gick även och åt middag efter filmen på kinaresturang, jag va inte så hungrig så jag åt typ bara suchi... Tintin var grymt bra och jag rekomenderar er verkligen att se den! Speciellt i 3D :)
Nu ska jag leka stor och dricka kaffe, är hyffsat trött så hoppas att de kan pigga upp mig ;)

Bild från i våras
//Moa♥

You are a cinema, I can watch you forever

Sommar lovet känns otroligt långt borta just nu! Kommer aldrig glömma sommaren 2011 ♥
//Moa♥

Jag litade på lögnerna, jag lyssnade inte på sanningen

Idag ska jag på bio med Staffan och se på Tintin i 3D. Tror det kommer bli grymt kul för när jag var liten så älskade jag Tintin och jag gör det fortfarande! Dessutom är det 3D och det gör ju saken 1000 gånger bättre :)
//Moa♥

Love is a game, the one who falls in love first lose

Godmorgon! Vaknade för typ en timme sen men det känns fortfarande som att jag sover. Jag börjar bli lite smått hungrig men det känns onädigt att äta frukost nu om jag ändå ska äta lunch om en halvtimme, så jag får stå ut ett litet tag till ;)
Jag hade det riktigt mysigt igår med Sara och vi va även med Amina, jag har saknat de där två otroligt mycket!
//Moa♥

You can run but you can't hide

Nu ska jag gå och träffa den här sötnosen som jag inte sätt på EVIGHETER!


Ibland så vill jag bara lägga mig på golvet och skrika, skrika och få allt det jag vill ha tillbaks

Nu sitter jag här på golvet igen och luffar... Men det är så mysigt så jag vill inte flytta på mig. Eller den riktiga förklaringen är att jag ska städa mitt rum och jag sitter här och lyssnar på musik och drar ut på tiden istället ;) Efter som jag har varit sjuk så har jag slängt kläder och annat skit överallt så det ser ut som ett bombnedslag! Dessutom har jag två väskor med kläder i som jag inte har packat upp än :O Det kanske vore smart att ta tag i den saken nu.
//Moa♥

If you are sexy and you know it clap your hands

Haha Pullan (Paulha) och jag från igår :*
Puuzz påre ÄLskliNG //Moa♥

Är det lugnt om jag kallar dig baby

Just nu sitter jag i soffan och kollar på någon film som går på tv, smsar och mobil bloggar :) Har ingen aning om vad jag ska göra idag men det visar dig.


Glöm allt det som hände inatt, för du kommer aldrig få det igen

Tror jag ska gå och lägga mig nu för min chatt/sms kompis har somnat :( han va trött... Så nu har jag inget att göra längre. Dessutom har jag ont i ryggen av att sitta på golvet och luta mig mot garderoben, men det känns mysigt på något sätt ;)
Foto: jag
Nu ska jag drömma om dig och mig på små söta rosa moln :$
//Moa♥

När jag går ner så ber du alltid om mer

Kom hem för ett tag sen och det va skit kul kan jag säga! :D Carro har tagit alla bilder med sin system kamera så kommer sno några av bilderna imorgon tror jag. Om hon har hunnit lägga upp dom då ;) Vi tog en del bilder om man säger så! Men nu känner jag att jag måste gå på toa så hinner inte skriva något mer ;)
PUZzzzZ på er :* //Moa♥

De säger att tiden läker alla sår men jag saknar dig mer för varje dag som går


Saknar dig pappa ♥
//Moa♥


Jag har så många frågor som aldrig fick något svar

Har legat i sängen och läst ett tag nu men känner att jag kanske borde släcka lampan och sova... Kommer ju troligen bli väckt av att de ovanför borrar klockan 8. Det jag gillar med att sova är att man får drömma, tycker att det är otroligt härligt!


Kärlek är bara ett ord tills vi hittar någon som ger det en mening

Nu ska jag kolla på mission impossible och dricka färsk pressad apelsin juice :) och när klockan slår tolv så kan jag smsa igen :D Jag har inte kunnat smsa sen innan julafton (för jag har skickat över 3000 sms till comviq) och i mina ögon så är det alldeles för länge!


Someday, somewhere, someone

Bilder från snorkelturen i sommras i Thailand :)
//Moa♥

Hon stod där och va bara så vacker...eller vacker kanske hon inte va men hon stod där iallafall

Idag har jag äntligen tagit mig utanför dörren för att träffa Chrille :) Vi var hemma hos honom och kollade på baksmällan ett och två. Nu ska jag stanna inne så jag blir frisk  till imorgon för då ska jag på fest hos en kompis :)
//Moa♥

Sitt inte och vänta på en idiot som aldrig kommer komma

Kul att man fortfarande är sjuk :( jag har legat i soffan och kollat på film de senaste dagarna och är hur uttråkad som helst! Så ni får ursäkta mig om det blir tråkiga inlägg...


Jag vill ha tillbax det vi hade men jag vill inte ha tillbax dig

//Moa <3

Slut ögonen och blunda ett tag, för vi kommer alla blunda en dag

Ligger här i soffan och kollar på aristocats medans jag mobil bloggar :) Det börjar bli lite lång tråkigt att ligga hemma hela dagarna, vill ut och träffa mina kompisar! Men det kan iof vara skönt att jag är utvilad.


Jag saknar något jag aldrig kan få tillbaka, jag längtar efter något jag aldrig kan få

2011 har nog varit det bästa året i mitt liv hitills! Det har hänt så otroligt mycket (både bra och dåligt) och jag har lärt känna så många fina människor just de året. Dessutom så har jag och mina fina vänner hittat på så fantastiskt roliga och galna saker ;)
//Moa♣

That makes me crazy

//Moa♥

She waited for her true love and her true love's kiss

Shrek ska jag kolla på nu! Älskar den filmen, ettan är absolut bäst :)
//Moa♥

Nu har du nått botten, så nu kan det bara bli bättre, ta det som en komplimang

Sitter här i soffan och funderar på vilken film jag ska se. Jag har en otrolig huvudvärk och är riktigt täppt i näsan, MYSIGT! Imorse väcktes jag av att dom borrade i lägenheten ovanför mig, klockan var iof elva men hade gärna sovit längre och drömma om att va frisk :(
Nej nu ska jag sluta klaga, jag får ju äta glass mitt i veckan och så slipper jag göra massa saker, så det finns ju en fördel oxå ;)
PUzZ//Moa♥

New Year's Eve

Min nyårs afton spenderade jag med Paulha, Carro, Jasmina, Niclas och Chrille. Vi hade riktigt roligt och sen träffade vi Ebru och Elisa vid tolv slaget. Det blev tillslut så att jag, Jasmina och Carro sov hos Paulha :) Vi somnade klockan 8 på morgonen, då hade Paulhas små syskon redan gått upp ;) Tyvärr så var jag fortfarande lite sjuk och har nu blivit ännu sjukare (inte för att jag är förvånad) så ska va hemma ett tag :(
Jag och Paulha
Carro och Paulha
Niclas har kul för sig själv...
I Jasminas hiss
Mycke puss munnar hehe ;)
Snyggingar :*
(bilderna är tagna med Carros kamera)
Av 122 bilder så verkade inte 27 så mycket ;)
//Moa♥

Jag har mer tålamod än vad du har hårda ord

Vaknade för inte så länge sen hemma hos Paulha. Men jag gick hem för jag börjar bli riktigt sjuk nu känns det som :( vi hade iaf en grym dag/natt/morgon! berättar mer sen för nu måste jag vila.
//Moa♥

RSS 2.0