Fett mys :*

Sitter i köket hemma hos Elle :) vi har det grymt kul och vi måste träffas oftare! Aja nu ska jag va lite social, ville bara berätta att jag lever ;)


Jag kämpar, sliter, svettas men den ända gången du är nöjd är när jag går ner

Snart kommer alla gäster så jag borde väl egentligen stänga av datorn och kolla mig i spegeln för en sista gång haha ;) Vi får se om det blir något mer inlägg senare. Jag och Elle kanske går hem till henne istället för att sitta här med massa 40 åringar... Vi får se vad som händer :)

//Moa♥


-


Kolla vilken smexig tavla jag har fått :D Nu gäller det bara att sätta upp den på väggen, vi får se hur många år det tar ;)
//Moa♥


Solen steg upp idag igen, samma sol på samma himmel

Första dagen på påsk lovet och det har snöat under natten :@ Jag känner mig redigt arg just nu! Nej men jag tycker att det är tråkigt, jag vill att vintern ska va över :( Men man kan tyvärr inte styra över vädret...

Snart ska jag börja plocka ihop på mitt rum och dammsuga. Ikväll ska mammas kompisar komma hit och äta middag. Elle ska oxå komma och det kommer bli kul :) Sist jag träffade henne var jag och mamma hos dom till fem på morgonen tror jag det va, sen gick vi hem ;)

//Moa♥


Fuck cancer

Idag är det 10 år sedan min pappa gick bort i cancer. Så jag har varit hemma idag med mamma och bara pratat om allt. Hon har visat saker för mig från honom som jag inte visste om. Det blev mycket tårar men det kanske behövs. Att få släppa ut sorgen lite grann, jag har inte gjort det på länge så det var dags nu. Jag saknar honom otroligt mycket men eftersom jag bara var fyra år när han dog så minns jag honom knappt.
 Men jag vet att han har det bra nu och det har jag oxå ♥

Det fina halsbandet fick jag av mamma idag. Det är pappas som han jämt hade
//Moa♥


Ny header

Som ni ser så har jag en ny header :) Jag vet, jag vet det ser lite osymetriskt ut. Header ligger faktiskt i mitten men jag vill ha den direkt ovanför inläggen om ni förstår vad jag menar? Men nu MÅSTE jag sova så jag får fixa det senare. Eller vad tycker ni? Kan jag ha så här?

Gammla


NYA

Puss och godnatt :*
//Moa♥


Imorgon är det en månad kvar till sista april !

Jag insåg nu att det bara är en månad kvar till valborg :D Här i Uppsala är valborg riktigt stort kan man väl säga? Det firas med tivoli, forsränning, fylla redan på förmiddagen, maj brasa och massa folk på stan. Man kan dessutom köpa ur gulliga helium balonger hihi ;) Förra årets sista april var jätte rolig! Då var jag med Paulha, Jasmina och Niclas. Jag hoppas dock att vi blir fler i år och ska göra en till sak (hemlis) :)
Grymt blir det iaf :D

Minns det som igår!
//Moa♥


Le mot dom som krossar dig, för det krossar dom att se dig le

Sitter nu i soffan och myser medans det spöregnar ute. Men jag kan tycka att spöregn är ganska mysigt. Bara man inte ska t.ex åka och bada eller något sånt så att regnet förstör planerna.

Ikväll blir det att sitta hemma för jag måste ta hand om min syster. Inget jag känner sådan stor lust för att göra men hon kan inte vara ensam hemma..... tydligen ;) Nej nu ska jag gå och äta middag, hörs senare :*

//Moa♥


I party like a rockstar, look like a moviestar, Fuck like a pornstar

När vi satt utomhus så började det hagla, roligt -_- tur att jag inte hade fixat håret så där jätte mycket som jag tänkte från början ;)
Vi har precis haft spanska prov. Jag hoppas att det gick bra men jag vet inte. Som tur var så hade jag Jasmina bredvid mig som är från Chile hehe. Härligt att vi fick godis under provet iaf!


Nu är det dags att skilljas från min gammla mobil ;(


Nu är det dags att säga adjö till min kära ZTE blade som jag håller i handen :( Tänk att det kan vara så svårt att skilljas från en mobil som har varit med om så många saker. Haha det kanske låter konstigt men det är så. Igår kväll så förde jag över alla bilder och insåg hur otroligt bra året 2011 var. Jag hittade bilder från saker som jag hade glömmt bort och sånt är riktigt kul :)

Kommer sakna dig min älskade mobil, även fast den gick sönder några gånger och kameran sög.
//Moa♥


It's funny how someone who meant so much before, don't give a shit about you any more

Några sekunder efter att jag hade publicerat det förra inlägget så attakerades jag, och alla som var inne på tjej toan, av ett antal killar med nerblötta papper. Jag och Farah sprang in på en av toaletterna men han inte stänga dörren... Så vi blev träffade och dyngsura! Så då startade det ett "pappers krig" Fast jag och några andra stannade kvar inne på toan för jag suger på att kasta -_- Det slutade iaf så att vi fick snacka med våran lärare efter sista lektionen, men jag klarade mig hyffsat bra eftersom jag inte hade gjort något. Däremot togs det här med kundvagnen förra veckan upp... hehe ;)

Sen stack jag och Paulha hem till henne och chilla :)

Bild från förra månaden (datumet på kortet stämmer inte)
//Moa♥


Lång lunch i skolan

Började tio över tio, det ända jag har gjort än så länge är att kolla på hitta nemo


Albin Gromer - Tillsammans

Jag hittade Albin för några dagar sedan och tycker att hans låtar är underbara! Han sjunger på skånska vilket jag tycker är mycket charmigt ;) Tycker att ni ska ta er tiden att lyssna på honom!


//Moa♥


It kills him inside, to know that I am happy with some other guy

Jag har precis ätit middag och sitter nu i min säng och sappar mellan big brother och allt till salu :) Ikväll har jag bara tänkt att chilla och sedan senare ikväll kolla på desperate housewives och efter det GCB den nya serien.

På stan så mötte vi upp Jasmina och hennes mamma. Vi kollade på kläder och jag blir så sugen på att råna en bank och sedan shoppa upp hela H&M, new yorker och gina! Skulle inte va så tokigt ;)

Puss Puss :*
//Moa♥


Så halv, så svart, så vit

Vi hade hälsodag i skolan idag. Det var härligt att slippa ha lektioner men kul kan jag inte säga att det var... Vi fick iaf en riktigt god frukost i matsalen. Tycker att det kan vara då varje dag ;) sen gjorde vi egen müsli, tog en promenad och kollade på en film om tobak i aulan.

Snart ska jag tagga till stan med Paulha, vet inte vad vi ska göra där men hon ville att jag skulle med :)


För andra gången så tappar jag kontroll, förlorar allt jag har och bara börjar om på noll

Idag efter skolan hängde jag med Chrille till hans nya lägenhet. De har fått det riktigt fint där med tanke på att det inte var så länge sedan dom flyttade in. Och han har desutom fått ett eget stort rum :D Förut hade han ett halvt rum eller vad man ska säga, så när hela gänget sov där så brukade vi sova i vardagsrummet ;)

Just nu sitter jag i min säng och läser på lite läxor. Jag känner mig stolt över det med tanke på att jag inte har tagit hem några läxor på riktigt länge. Det blev lite jobbbigt i slutet av höst terminen så jag sket i det istället. Men jag har haft tur som har klarat mig på alla förhör iaf. Nu ska det iaf bli skärpning på saken!

//Moa♥


Svartskalle stoltast i staden, spritt språngande galen

Jag var bara tvungen att sova en halvtimme längre än vanligt pga sommartiden. Annars skulle jag varit död nu haha ;) Trist med måndag igen. Fattar inte att dom aldrig tar slut! Men Men det är ju påsklov nästa vecka så jag ska inte klaga :) Nu ska jag leta efter kläder att ha på mig.
//Moa♥


Officer dirty/allt är launa - Simon Sez


Den här låten och videon såg jag för några veckor sedan. Videon är inspelad i kära salabacke. Några av mina vänner är med i videon oxå fast det är mot slutet. Jag gillar den iaf :)


Kommer älska 018 ända tills sagan är slut

Nu är jag hemma efter en härlig dag. Jag var ute och grillade med lite fint folk och en söt Pitbull :) Det var riktigt mysigt med solen som lös och alla var glada. Men när solen gick ner så blev det mycket kallare så då gick jag runt och frös. Men snälla Daniel lånade ut en cardigan till mig som jag hade ovanpå min skinn jacka ;)



//Moa♥


Död

Just nu ligger jag typ helt död på golvet i Paulhas rum. Vi är fem pers som har sovit på golvet inatt. Jag bloggar mer sen för just nu så måste jag försöka sova!


Tagga fredag!!!

Äntligen fredag och det är VÅÅÅÅÅR :D Just nu känns livet bra. Alla dessa dagar i mörker och kyla, nu blir det äntligen bättre. Idag har jag så galet roliga planer. Men det får ni kanske veta senare. Jag ska dygna hos Paulha inatt så det kommer vara mobilnloggar som gäller tills imorgon tror jag.


//Moa♥


What goes around comes around

Jag ligger just nu ny duschad i sängen och kollar på big brother :) Jag har inte sätt så många avsnitt den här säsongen men jag kan då konstatera att det är jävligt mycket bråk!

Nu på kvällen var jag ute med Paulha, Jasmina och Daniel, Bemnet var även med en stund. Vi satt ute ett tag och sen bestämde jag, Jasmina och Daniel oss för att klättra på på ett tak. Det var riktigt mysigt att ligga där uppe och titta på stjärnorna! Men när vi skulle ner igen blev det lite svårare. Vi kom knappt ner haha ;)


Man måste varit ung och galen för att bli gammal och erfaren

Nu sitter jag i soffan med min syster igen som alla andra torsdagar... Men skoldagen har varit grymt kul! På lunchen hittade vi kundvagnarna som vi hade igår. Jag och Jasmina hoppade i medans Carro och Zulle körde runt oss mitt på gatan. Hela skolan kollade på oss kändes det som men det sket vi i. Men så klart skulle två lärare komma och säga till oss. Det var tydligen någon som hade ringt till skolan och sagt att det hade vart elever som kört kundvagn mitt i gatan, haha ;)

Sen fick Carro åka lite med mig oxå :)
//Moa♥


Solen skiner, livet leker

Härligt ute i solen

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3155897/images/2012/pic_195022841.jpg" class="image">


David Guetta ft Afrojack - Louder than words


Grym låt! David Guetta vet vad musik är
//Moa♥


Ella es loca

Det känns som att den här dagen har varit perfekt! Dagen börjar med fantastiskt väder och sovmorgon. Vi hade hål timme efter lunchen och låg på skomakarberget och stekte. Efter skolan har jag, Carro, Paulha och Daniel planerat inför helgen ;) Och nu ikväll var vi även med Jasmina och Sebastian. Vi gick till gränby och tog några kundvangnar som vi skjussade varandra på. Carro körde ner mig och Jasmina ned för backen i källparken och jag trodde att jag skulle dö!

Gal1 ;)
//Moa♥


Shake senora, shake it left and right

Nu är Niclas borta höll jag på att säga. Nej men han har rest iväg mot usa nu :( Igår när jag var med honom och Chrille hela dagen så undrade jag vad jag skulle göra utan honom. Jag kommer inte skratta på tre veckor. Jag får ringa Nicke och be honom att säga något roligt ;)

Nu ska jag börja fixa mig. Det är ju bara två timmar kvar tills jag börjar ;)

//Moa♥


Bakom mitt leende döljer sig ett hjärta av sten

Idag fyller min plast pappa Staffan år. Grattis till honom!
 Idag ska jag vara med Niclas. Han ska till Florida imorgon och han ska vara borta i tre veckor!! Jag kommer sakna honom jätte mycket :( Så jag måste ta vara på sista dagen då han är i Sverige.

Haha så söt. Det här är ifrån sista dagarna med klassen i sommras när vi åt på resturang tillsammans :)
//Moa♥


Dream as if you'll live forever Live as if you'll die today

Jag kom precis ut ur duschen. Så nu sitter jag insmord i sängen med en ny tvättad tröja och smsar samtidigt som jag lyssnar på musik och lite annat :) En sak som inte är så roligt är att jag har fått riktigt ont i knäna. Specielt höger knä, så jag har till och med svårt med att gå :( Jag får hoppas på att det är något tillfälligt för så här vill jag inte ha det!

//Moa♥


You know I want your body, your body wants me too

Idag har det snöat :( Det gillas INTE. Men som tur är så har snön börjat smälta nu. Om ca en timme ska jag börja göra mig iordning för att gå iväg till dansen. Efter det ska jag hem och duscha och ta hand om mig själv, härligt :) Allt för att få måndagen att ta slut...

Och vad sur jag blev på engelska lektionen idag! Min engelska läxa blev inte godkänd av den där fucking R*****a. Hon är lärar praktikant och ska bli engelska lärare men hon kan inte ens snacka engelska. Och så sitter hon och säger att jag måste göra om min?!

//Moa♥


True story


Det här är så jävla sant. Jag går ju upp klockan sex på morgonen då alla sover och jag gör inte ett ända ljud ifrån mig. Men när jag ligger och sover, då jävlar kan dom leva livet ute i lägenheten -_-
//Moa♥


Kom änglar och ge mig en chans, för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annanstans

Alla borde åka till Storvik någon gång. För när man kommer tillbaka till sin stad/by (i mitt fall Uppsala) så inser man hur mycket bättre det är i sin egna stad. Så när tåget rullade in i Uppsala så kände jag mig väldigt glad. Trotts att det var söndag kväll och skola nästa morgon ;) Fast det är jätte mysigt hos mormor, bara det att min syster går mig på närverna och Storvik är bättre på sommaren.
Kom änglar och ge mig en chans För snart brinner ett hjärta för henne någon annanstans
Puzzzzz //Moa♥


I'm a mother fucking star, look at the paint on the car

Klockan fyra går bussen mot gävle. Den här gången åker jag med min fyraåriga syster och jag hoppas att hon kan se till att vi kommer på rätt tåg ;) haha nej men nu har jag lärt mig! Det ska bli skönt att komma hem igen. Jag saknar mina fina kompisar och min syster börjar gå mig på närverna...

//Moa♥

Allt är launa

Nu är jag hemma hos mormor :) det är faktiskt en fördel med att jag tog fel tåg och det är att jag kunde ta en timme tidigare buss och så slapp jag vänta i en evighet. Bussresan gick jätte bra. Jag satt och smsade, lyssnade på musik, åt lite godis och drack cola. Riktigt mysigt faktiskt :D när jag klev av bussen möttes jag av min överlyckliga lilla syster. Och jag blev konstigt nog glad över att se henne ;) nej nu ska vi inte va taskiga, jag älskar min lilla skitunge!


Det här med tåg är inte min grej...

Haha asså nu får ni skratta hur mycket ni vill, men tro mig jag är inte dum i huvudet. Den ända anledningen till att det blev så här är för att jag var stressad!
Det är nämligen så här att jag sitter på fel tåg... Inte helt fel, tåget går till Gävle precis som det andra men det är fortfarande inte det tåg jag har köpt biljett till. Snacka om att känna sig pantad! Men jag blev inte avslängd som tur är. Jag pratade lite med konduktören och han sa att det var helt okej.
Nej det är nog dags att färga håret och det fort! Jag har vart blond allt för länge och jag tror att hårfärgen börjar leta sig in mot hjärnan ;) men vad ska man göra, jag skriver något när jag kommer fram :)


Jag drömde om dig inatt. Det var då jag insåg, du var det bästa jag någonsin haft

Nu flyttar jag in hos Paulha och sen drar jag till storvik på fredag. Mamma och Staffan stack till Barcelona i morse och syrran är redan hos mormor. Men alltså kommer jag troligen inte skriva något annat en mobilblogg inlägg för änns på söndag. Vi får se om jag bloggar något från Paulhas eller mormors dator.

Jag var på darkwell igår för att visa min peircing och kolla att allt såg bra ut. Och som tur var så var det ingen infektion eller nånting, alltså har jag skött mig bra :D

Vi får se när vi hörs, puss
//Moa♥


Älskling vänta, får jag bara sitta bredvid dig, det var han som ville kyssa mig

Jag kom nyss hem. Jag var ute med lite folk och vi satt ute och chillade. Tidigare idag när jag var med Paulha och Daniel så frös jag så jäkla mycket så den här gången tog jag vinter jackan. Men alla skulle hem så det är därför jag kommer hem så tidigt. Jag ville inte direkt sitta ute själv, haha mobbat ;) Nu väntar jag bara på att älskade Desperate housewives ska börja :)

//Moa♥


You know that, big girls don't cry

Jag kom hem för ett litet tag sen och har nu fixat mig eftersom sista lektionen var idrott. Jag vet inte om jag ska gå ut och hitta på något eller sitta hemma och plugga till So provet som vi har på fredag och även göra engelska läxan som skulle varit inlämnad igår. Men jag tror att jag väljer det första förslaget eftersom Daniel skulle va ensam annars ;) Jag vill ju inte göra honom ledsen...

//Moa♥


Det är svårt att glömma någon som har givit dig så mycket att minnas

Det är bara att insé, hur tidigt man än går och lägger sig så är man fortfarande trött klockan 6 på morgonen :/ Ytterst irriterande. Men men, life is a bitch ;)
Jag har precis ätit frukost och nu ska jag försöka hitta på vad jag ska ha på mig idag. Får se hur många timmar som går åt till det ;)

Sådant kul liv vi har, står inne på tjej toan och tar kort... No lifers
//Moa♥


SOVA!!!!

Jag är så otroligt trött så jag går och lägger mig redan nu. Orkar inte sätta igång datorn så det blir ett kort litet mobil blogg inlägg. Dagens dans träning tog verkligen död på mig och dessutom så är det måndag, därför går jag och lägger mig så tidigt. Godnatt :*


Don't you be afraid, baby I am here

Jag träffade aldrig den där personen igår, fast jag visste nästan att det inte skulle bli av :( Men vi smsade iaf så vi kanske träffas någon gång i veckan. Jag gick ut på kvällen istället och träffade Daniel och Paulha :) Vi satt vid liljefors skolan och då kom en snubbe från securitas. Han stannade vi oss för att prata, bara allmänt så där för han hade tråkigt eller nåt... Och så börjar han flörta med mig och Paulha?!
Orkar inte ta hela historien men han säger "Det är roligare att vara singel och flörta med små tjejer som er" och så flörtar han lite ;) så där... Paulha hade tydligen träffat honom två gånger innan när hon har varit uppe på något tak haha.

Yttligare en bild från i lördags
//Moa♥


If you can't love me now don't love me later, when my later is much greater

Idag kanske jag ska träffa en person som jag saknar så jävla mycket. Och jag hoppas verkligen på att det blir av för jag har längtat såååå mycket efter den här personen så det är inte sant. Annars träffar jag mina vänner och hittar på något roligt :)

//Moa♥


Han har somnat nu och kommer aldrig mer att vakna

Vaknade nyss. Det var skönt att sova i sin egna säng igen, även fast det var mysigt att sova med Jasmina :)
Igår kväll gick jag ut och träffade Paulha, Carro, Daniel, Jasmina, Chrille och Gabbe. Vi var under ett tak där det fanns bänkar och bord. Där satt vi och lyssna på musik och lite annat. Sen började det ös regna. Det var ganska mysigt tycker jag eftersom vi ändå inte blev blöta. Fast det blev riktigt mycket kallare så runt nio hängde jag och Jasmina med Paulha hem till henne :)

Sötnosarna Gabbe och Jasmina
//Moa♥


At Jasminas place

Sitter just nu hos Jasmina. Jag sov över hos henne så därför har jag inte bloggat. Vi håller på att fixa oss. Vet inte vad vi fixar oss till men vi ska hitta på något :) Bloggar mer senare
Playad igen då..
Bild från igår
//Moa♥

She used to be the sweetest girl

Idag efter skolan sticker jag till stan och klipper mig :) Det ska bli riktigt kul för jag har verkligen längtat efter att få fresha upp mitt hår! Jag älskar känslan när man är nyklippt och håret luktar så gott :D Jag ska färga håret oxå. Men jag håller kvar vid min blonda färg. Funderar dock på att färga håret mörkt i höst. I sommar vill jag ha blond för mitt hår kommer ändå blekas. Men jag har varit blondin så länge så jag kanske borde testa något nytt? Men det blir i så fall till höst :)

Det långa håret kommer i vilket fall som helst alltid förbli långt! Jag ska bara klippa upp det lite tror jag :)
//Moa♥ 


Hiss och diss

Jag tänkte att vi kör på en sån här hiss och diss lista :)

Saker som jag hissar:

Parfymer
 Både tjej parfymer och kill parfymer. En parfym kan få mig att minnas en tid. Tillexempel att jag har andvänt en parfym en viss tid eller en person som har haft en viss parfym. Min kompis Daniel har en parfym som mitt ex hade jämt, lukten gör mig nostalgisk ♥

Mina älskade parfymer!

Vår kolektioner
Jag älskar att gå in i en butik när vårkläderna precis har kommit in! Känslan av att känna att vintern snart är över och att värmen är påväg. Och alltid när det är nya kläder så går jag runt och ser massa snyggt och det känns som att jag är i himmlen ;)

Musik
Musik är verkligen något jag inte klarar mig utan. Musiken hjälper mig när jag är deppig, när jag är taggad, när jag har tråkigt, när jag är trött, när som helst. När jag är i skolan så har jag alltid hörlurarna i, och på lektionerna så åker musiken på så fort jag får tillfälle.

Saker som jag dissar:

Kyla
Att frysa är bland det värsta jag vet. Jag avskyr det och ändå har jag gjort det i stort sätt hela vintern. ett talesätt säger "det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder" Ja, vad ska jag göra? Overåller finns inte i min storlek ;) Nej men sen är det inge kul att fixa sig på vintern, man skymmer ju ändå allt men en tjock jacka. Och jag blir alltid röd i ansiktet och om jag inte har vantar så blir mina händer torra. Alltså en STOR diss till kyla!

Donken luffa
Det är något jag har gjort väldigt mycket nu i vinter och jag hatar det. Det är inget jag har velat göra men när alla man är med vägrar gå därifrån så blir det att man stannar. Men det är så otroligt tråkigt att sitta inne på mcdonalds och ja, vad gör vi egentligen? Vi sitter typ och pratar. Nej det är något jag inte ska göra längre. Jag har spenderat alderles för mycket tid där!


Folk som inte vågar snacka face to face
Det är något jag väl känner till. Männsikor som är två år äldre går förbi helt tysta, när de har gått tio meter bort ifrån en så kan de säga vad de tycker. Av vilken anledning? De kanske tror att jag ska knocka dom ;) Vissa männsikor är otroligt kaxiga bakom skärmen och sedan hur trevliga som helst i verkligheten. Varför gör dom så? Inte konstigt att man tror saker om dom när de beter sig som någon annan än dom egentligen är.

Folk som addar mig på facebook som jag inte känner
Vissa personer är kompis med folk på fb som dom inte känner, och viss jag accepterar det för det är deras val och inte mitt. Men jag vill bara vara kompis med personer som jag faktiskt har träffat eller på något sätt haft kontakt med. Därför är det riktigt störande när jag får en vänförförfrågningar från folk jag aldrig har sätt i hela mitt liv. Och sen när jag frågar dom om vi känner varandra så får man inget svar -_- Men egentligen så stör jag mig inte på själva personerna utan jag stör mig på att jag inte har någon f***ing aning om vilka dom är ;)


//Moa♥


Veronica Maggio - Mitt hjärta blöder


Jag såg precis att Veronica Maggio har släppt en video till den underbara låten Mitt hjärta blöder. Jag blev överlycklig för Veronica är bäst! Jag älskar henne och hennes låtar och jag är så stolt över att hon är från Uppsala
//Moa♥


Ut med en av älsklingarna! Hihi, ja, jag har fler :*

Jag sticker snart ut med Paulha. Det blir att ta dunjackan för att det är noll gradigt ute. Så synd att det har blivit kallt igen :( I slutet av februari var det ju mellan fem och tio grader, riktigt härligt. Men våren är ju på väg så snart kommer väl värmen, hoppas jag :)


//Moa♥


Det är inte som det ser ut, du vet det för du har sätt det förut

Jag sitter just nu i soffan med syrran och lyssnar på musik. Jag gillar att hon tycker om den musik jag lyssnar på. Så jag slipper sitta och lyssna på eric saade eller vafan han heter, fast hon gillar honom oxå -_-
Så sur jág blev idag när jag och hon var på väg hem. Då var den en kvinna som trodde att jag var hennes mamma. Riktigt irriterande. Det är nio år mellan oss så jag vet inte ja... Det är inte första gången det händer heller.

//Moa♥


Nicki Minaj - Moment 4 life

//Moa♥


Barnen som växer dom lär sig från oss, från att krypa till prata och slåss

Jag vaknade för en timme sedan och jag är otroligt utvilad. Jag älskar att ha sovmorgon mitt i veckan. Har ingen aning hur jag skulle klara mig annars. Vi slutar desutom tidigare idag för att sista lektionen är inställd :D Vad som händer sen är oplanerat.

Hade ingen bild så det får bli en sån här :*
//Moa♥


Jag blev hjälplöst förälskad, obeskrivligt tagen, som om jag låg ner på marken och blev slagen

Hehe, juste jag skulle försöka blogga oxå ;) Jag har kollat klart på desperate housewives och jag insåg hur mycket jag hade saknat det!! Jag är typ hel knäpp som kan påverkas så mycket av en serie men så är det ;)

Idag efter skolan drog jag, Carro, Paulha och Daniel till gt. Vi gick runt i centrum och sen åt vi hemma hos Daniel. Vi tog bussen tillbaka till salabacke runt sju. Sen träffade vi några andra och satt ute. Jag höll på att frysa ihjäl men det var trevligt ändå :)


Let me see you work it out like a stripper on a pole

Jag sitter just nu i min säng och smsar och lyssnar på lite skön musik. Jag kanske ska gå och lägga mig för jag var helt död idag i skolan. Alla som var på Jasminas fest i lördags såg helt drogade ut idag, det såg lite komiskt ut. Men jag fattar inte varför jag är så jäkla trött och mår dåligt idag och inte igår...

Jasmina och jag
//Moa♥


Om jag inte är så svartsjuk, inte håller dig så hårt. Om jag inte är så macho men försvarar dig ändå

Jag har absolut ingen blogg lust just nu. Vet inte vad det beror på men jag har annat för mig. Det känns som att det är så mycket som händer som jag inte kan skriva i bloggen, så då blir det tråkigt att läsa istället. Men jag ska försöka att blogga lite bättre än de senaste dagarna, om inte det funkar blir det en blogg paus.

Vi får hoppas på att vi slipper blogg pausen :*
//Moa♥


-

Nu taggar jag till stan med Paulha och Jasmina. Har ingen aning om vad vi ska göra eller om vi ska träffa några. Det får vi se


Just give me one night in IBIZA!!!

*Godmorgon* eller vad man ska säga haha ;)
Shit vad trött jag är. Festen igår blev GALEN. Det va typ femtio pers i en lokal och jag vette fan vad som hände. Jag vet att jag stod på bordet ett tag och dansade med Ebru och Carro medans Paulha stod på golvet och skrek att jag skulle gå ner och dansa med henne. Sen blev det bråk och ja, nu mår jag så där...

Paulha och jag

Chrille med Bagge på axlarna ;)
Det var alla bilder jag han ta, när vi var vid toaletterna. Vet dock inte vad vi gjorde där
//Moa♥


Such a pussy, can't face me when he's alone

Jag vet, jag skrev bara ett inlägg igår. Men det är så här att jag var nästan inte hemma igår så jag hade inte så mycket tid att uppdatera. Igår kväll ska vi inte prata om. Jag var med typ femton/tjugo pers och vi tog oss runt hela Uppsala på en kväll känns det som ;) Men det var kul, det mesta iaf.

Min fina älskling Jasmina fyllde år igår så idag blir det fest!! Jag är riktigt taggad faktiskt. Slår vad om att det kommer bli grymt :D

Jag älskar dig :*
//Moa♥


:*


Bild på piercingen. Jag måste fortfarande ha plåstret på men jag passade på att ta kort när jag skulle tvätta rent piercingen. Det gjorde faktiskt inte så ont att göra rent :) Men det kändes lite creepy när man känner staven under huden ;)
//Moa♥


Fuck off and die

Skolan idag... Ja, vad ska man säga... Det blev största bråket. Jag och mina kompisar bråkade med några killar i nian. Jag är så jävla förbannad på att två år äldre killar håller på och kaxar sig mot oss. De har hållt på länge men idag var det fan nog! Haha dom blev rädda för oss ;)

Nej nu ska jag lungna ner mig lite och ta hand om min syrra istället. Det är inget jag är värst sugen på men men...

//Moa♥


Om himlen finns är jag förlorad

Tro det eller ej men jag ser faktiskt  fram emot en lektion idag :O Det är nämligen media, där jag, Paulha och Jasmina håller på att göra en film. Jag tror att vi kommer filma färdigt idag. Jag längtar tills den är klar för jag tror att den kommer bli riktigt grym!!

Ikväll ska Paulha och jag ut och springa. Jag måste verkligen köpa spring skor för jag får ont i knäna av att springa i mina adidas :(

//Moa♥


RSS 2.0