Torsdag morgon

Jag kunde knappt ta mig upp ur sängen imorse för att jag var så trött! Det är skönt att det är sommarlov om mindre än två veckor så att man kan sova ut i två månader :) Nej jag ska inte sova bort det här lovet för jag har massor att hinna med!

Paulha och jag i söndags :)
//Moa♥


Calling a girl beautiful means so much more than calling her sexy

Jag ligger just nu i sängen och har absolut ingen ork att sätta på datorn för att blogga! Jag är helt slut efter dagens boxningspass (haha det låter som att jag har gått på boxning hela mitt liv ;) ) Det var skit roligt, dock kom inte paulha :( Men jag och Carro boxade på varandra och hade skit kul :)

Annars har dagen vart ganska chill, jag var med Chrille, Carro och Robin efter skolan och hade trevligt!


Boxnings träning

Jag har varit jätte dålig på att uppdatera nu och jag hoppas att det blir ändring på det! Men det är mycket annat just nu precis innan sommarlovet, som inte alls är långt bort :D

I måndags var jag på boxning. Jag, Carro och Paulha har pratat jätte länge om att börja på boxning och i måndags tog vi oss dit. Det var en väldigt hård träning men kul var det :) Och idag är det träning igen. Man känner sig redigt duktig efter det där kan jag säga!

Nu ska jag snart gå till skolan. Det är någon teater idag så min första lektion är inte förrän fem över tolv :) Härligt!

Carro och jag busade igår på balkongen :O
//Moa♥


If you have nothing to live for, you have nothing to die for

Idag var det ju dans uppvisning på stads teatern :D Jag var sjukt nervös även fast jag har gjort det flera gånger förr. Men det är ju så jävla kul! Jag tror inte att man förstår den känslan om man inte själv får uppleva det! Den ända dåliga är att uppvisningen bara är en gång per år :( väldigt snålt tycker jag, en gång i månaden skulle va rätt okej ;)


Bilder från igår


Nya piercingen som jag köpte igår :)

Chrilles ögonbryns piercing :D




Och lite andra sköna bilder från när vi var i stadsparken igår kväll :)
//Moa♥


Tillbax från darkwell

Nu är Chrilles ögonbryn piercat och jag har ett nytt fint smycke i naveln. Shit vad jag blev sugen på att göra någon mer piercing! Jag blev även riktigt sugen på att tatuera mig. Men då får jag vänta tills jag fyller 18 för min mamma skulle aldrig gå med på det ;)

Bilder kommer senare :)


I lick the gun when I'm done, cause I know the revenge is sweet

Imorgon så åker jag, Chrille och jag tror Gabbe till darkwell. Chrille ska nämligen pierca ögonbrynet :D Och jag tänkte passa på att följa med för nu jävlar tycker jag att jag borde få byta navel piercing. Dom sa att man kunde byta efter 8-12 veckor och nu har det gått över 12 veckor...

//Moa♥


Saknar dig redan, sjukt jag vet men det är sant ♥

Igår var sista gången jag träffade Jasmina, inte föralltid men på riktigt länge. Min vackra Jasmina, min älskling, min bästa vän, min fru, min syster, min ängel bor nu på andra sidan Sverige :( Jag var van med att träffa henne varje dag, nu kommer jag träffa henne ett par gånger per år.

När jag sa hejdå till henne igår så kunde jag inte gråta, det kändes så overkligt. När jag kom hem blev mina ögon fyrishov. Jag kommer sakna henne så otroligt mycket!
Nu får jag vänta till i juli. När det är gothia kup i Göteborg så ska jag, Carro och Paulha åka dit. Vi kanske flyger om vi har tur! Jag försöker iaf se fram emot nästa gång vi ses istället för att gråta över att jag inte kan träffa henne när jag känner för det. Men det är svårt eftersom hon alltid har funnits där. Jag har alltid haft hennes axel att gråta på.

Jag, Paulha och Carro har snackat i telefon med henne flera gånger idag. Vi har snackat om allt vi ska göra i sommar. Jag önskar att jag kunde stanna hos Jasmina hela sommaren. Men jag vet att det aldrig skulle gå. Jag har nog inte insett förrän hon faktiskt åkte vad det är som händer. Jag visste att hon skulle flytta men jag tror inte riktigt att jag fattade.
Men jag älskar Jasmina och trotts att hon bor 6 timmar ifrån mig så kommer jag alltid att göra det. Vi har gått igenom så mycket och mer ska det bli♥



Bilder från igår
//
Moa♥


Sommar regn ♥

Jag kom precis hem dyngsur från spöregnet ute. Det har varit galet varmt idag, jag tror att det var runt 30 grader i skuggan där ett tag!
 Nu på kvällen så var jag, Carro, Nicke, Gabbe och Chrille på årsta ip och spelade amerikans fotboll. Så nu har jag skrapsår på knäna för att jag blev ned brottad hela tiden och vägrade släppa bollen. Sen började det spöregna och det var riktigt mysigt att vara ute då eftersom det fortfarande var riktigt varmt!





Adis mästerverk från syslöjden haha ;)
//Moa♥


Jag och finisen Paulha

Vi körde på lång klänning idag, underbart denna varma sommardag :D


Genrep på Stadsteatern

Jag har inte hunnit med att blogga sen imorse eftersom jag knappt har varit hemma. Och nu är jag så slut att det bara blir en mobil blogg :(

Idag hade vi genrep på Stadsteatern. Halv nio skulle vi vara på scenen och dansa. Jag känner mig galet taggad inför uppvisningen på söndag! Den kick man får när man går upp på scenen, den är verkligen obeskrivlig! Ett annat plus är ju att det finns massa killar där som är grymma på att dansa, sånt gillar vi ;)


Godmorgon!

Jag ska gå till skolan om bara några minuuter. Det känns rätt så bra att solen skiner utanför fönstret och att det ska vara 22 grader idag. Så jag bestämde mig för att ha kjol idag :) Tror föresten att det bara är 24 dagar till sommarlovet om inte är helt ute och cyklar... Inte många dagar är det iaf och det känns ju så där lagom härligt :D

//Moa♥


Barnen som växer dom lär sig från oss, från att krypa till prata och slåss

Nu ska jag lägga mig i sängen och ta det lungt. Tror inte att jag ska sova än för är inte ett dugg trött! Men pallar inte stanna uppe här hemma.
Jag känner mig jävligt trottsig just nu. Ni vet när man var när man var liten. När ens föräldrar sa åt en att göra något eller inte göra något så skulle man fanimej göra tvärt om. Så känner jag mig just nu. Jag orkar bara inte. Efter att valborg hände känns det som att mycket har förändrats. Precis som jag har gjort, bara det att dom inte visste om det...

//Moa♥


Ny klippt och fräsch!

Idag var jag hos frissan. Jag färgade bara utväxten och klippte upp håret lite. Men jag känner mig väldigt nöjd och jag älskar känslan av nyklippt hår! När jag ska klippa mig tar det runt två timmar så jag passade på att ta en promenad hem från stan i det fina vädret. Det var faktiskt riktigt härligt att gå lungt och sansat och tänka för sig själv.



Här är några av de bilderna som jag tog idag när vi satt ute och åt glass med klassen :)
//Moa♥


The best feeling comes when yo realize you're perfectly happy without the person you once thought you needed the most


Känslan när man har släppt taget om någon som bara gjorde dig illa, som bara ljög.
Jag mår mycket bättre nu och det känns för jävligt bra :D Jag måste lära mig att inte bara acceptera allt som alla gör utan stå upp för mig själv och säga ifrån. Jag kan det med personer jag inte känner, men jag lät just den här killen trampa på mig. Jag tror inte jag insåg det själv för ens mina fina vänner tog ett snack med mig.
//Moa♥


Härliga dagar

Nu tycker jag att det är dags att börja blogga igen. Från i onsdags till måndag då jag har varit ledig har jag haft det så otroligt härligt! Och satans varmt har det varit oxå :D , jag har till och med lyckats bränna mig lite :( Jag har lärt känna nya människor, blivit stoppad av polisen, cyklat runt hela stan, klätrat upp på tak, haft underbara stunder med nära vänner och insett vad som är bäst för mig. 
Roliga dagar har jag iaf haft och fler ska det bli!


Dagen då jag, Carro och robin cyklade runt hela Uppsala kändes det som. På kvällen skulle vi cykla ner på stan. Bara för att vi hade tråkigt så cyklade vi mitt på vägen bland bilarna och vi blev stannade av polisen för att Carro skjussade mig ;) Sen tog vi oss till stadsparken där vi hade vattenkrig och klättrade upp i ett träd och dummade oss.
 



Dagen efter gick jag och massa fler härliga människor ner på stan och stekte i det härliga vädret :D









Hel knas tjej som har vinterjacka när det är 20 grader i skuggan...

Idag när Carro och jag tog oss upp på taket, busigt :$ Sen stack vi med Robin, Casper, Chille och Paulha hem till Carro och mös ;)


Nej men oj då, Robin blir tagen på bar gärning!
//Moa♥


Everything will be okay in the end, if it's not okay, it's not he end

Jag har verkligen ingen ork med att blogga. Det känns som jag behöver lägga min tid på annat. Tänkte att jag skulle berätta det, bara så ni vet alltså

Ha det bra till jag kommer tillbaka
//Moa♥


Lillabloggen


Här har ni ett av dom bästa klippen från lillabloggen :)
//Moa♥


Heaven is the place on earth with you, tell me all the things you want to do

Nu har jag äntligen fått sätta mig i sängen och ta det lite lungt. Det har varit fullt upp hela dagen! Elin kom förbi efter skolan och vi gick igenom koreografin till dansen. Det var sista träningen idag innan uppvisningen så vi passade på att träna stenhårt!

Annars så var det ganska lugnt i skolan. Vi hade iaf bästa No lektionen. Vi gick igenom frågorna till provet för imorgon, sen fick vi kolla på lillabloggen på youtube, plus att vi fick sluta tidigare :D Jag ÄLSKAR lillabloggen. Jag och Farah kan sitta och skratta åt hans videoklipp hur länge som helst!

//Moa♥


Nu ska jag sova, så godnatt!


Det är omöjligt att glömma när du envisas med att komma tillbaka

Jag har precis kommit hem och sitter nu och myser i soffan :) Jag var ute och träffade Elle som jag aldrig hann träffa igår. Kul att träffa henne igen, det var ju ett tag sen. Men vi sa iaf att vi ska planera in något i helgen tror jag det va, så jag hoppas att det blir av :)

//Moa♥


Duschat för länge?



Jag hade totalt glömt bort att det var stopp i avloppet. Så när jag klev ur duschen var det vatten över hela golvet... Efter att jag hade samlat ihop en full hink av vattnet så var det fortfarande vatten över hela golvet. Smart man är asså -_- Men nu är det rent iaf, haha ;)
//Moa♥


Don't let me go, we said we would die together

Min kusin fyller 19 år idag så vi ska till henne och fira henne! Jag antar att hela tjocka släkten kommer att vara där så det kommer troligen vara mycket folk. Efter det tror jag att jag ska träffa Chrille och sen ikväll ska jag träffa Elle :) Fyllspäckad dag alltså!

//Moa♥


Sverige - Ryssland

Jag sitter just nu hos Gabbe med Nicke, Carro, jasmina och Chrille :) vi kollar på ishockey och babblar. Inte för att jag är intresserad av ishockey men man kan ju alltid låtsas och skrika i kör med killarna haha ;)


Shopping från Gränby



Machande över och underdel från Cubus


Trosor från Ginatricot
//Moa♥


Alla har väl fallit nån gång i trans, fått känna känslan av sann romans ♥

Vilket väder det har varit idag! På lunchen så regnade det så mycket att det kändes som att stå i duschen när man var ute. Vi skulle till ica och då duggade det bara, vi kanske var där inne i fem minuter. Sen när vi skulle tillbaka så ösregnade det verkligen! Så hela jag blev jätte blöt och höll på att frysa ihäl :(

Efter skolan hämtade mamma mig för att åka till gränby. Vi skulle handla lite saker till mig :) Sen passade vi på att fika oxå. Jag lägger upp bilderna på det jag köpte senare.

Jag tycker ändå att det är ganska mysigt när det regnar så här mycket :)
//Moa♥


Om vi bara kunde va som vi tänkte, båda försöker, men saker förändras

Det regnar just nu medans jag sitter inne och myser :) Jag fick visst äta upp mina ord om att det inte skulle regna idag ;) Men det är varmt ändå så det är inte så farligt! När jag hade hämtat syrran idag så hade vi inget bröd eller nåt hemma så jag gjorde mer smootie. Det var så gott att det blir nog min nya frukost haha ;)

//Moa♥


Bloom - Disney remix


Jag fullkomligt älskar den här videon! Det är en låt som är gjord av disney filmer. Disney är ju det bästa som finns typ, haha ;)
//Moa♥


Just nu

Härligt väder! Jag trodde att det skulle regna idag men det verkar lyckligtvis inte så :)


Skola snart

Godmorgon! Jag sitter just nu i sängen och dricker banan smootie och kollar på vakna med the voice. Funderar på vad jag ska ha på mig idag. Alltid ett problem... Måste skynda nu för jag börjar snart

//Moa♥


Ny header!

Jag tröttnade på den gamla och tyckte dessutom att det såg fult ut med att den låg lite konstigt, plus att det vart tråkigt med bara svartvitt.... Blev faktiskt hyffsat nöjd över den här. Om man tänker på att jag klistrade ihop den lite snabbt igår kväll. Vi får se om det här bara blir någon tillfällig eller om jag behåller den ett tag framöver.

Så vad tycks?

Gamla?




Eller Nya?



//Moa♥


I'm a coward too, you don't need to hide, I'm just like you

Jag kom nyss hem och bytte till mjukis kläder. Det har regnat hela dagen och varit kallt så det känns skönt att vara hemma och chilla :) Det har inte hänt så mycket idag faktiskt. Jag och Carro hängde med Jasmina hem efter skolan och spelade fia med knuff med Jasminas lille bror :) Jag har inte spelat det på jätte länge så pinsamt nog fick det berätta för mig hur man spelade haha ;)


Jasmina ville tydligen inte va med på bild...

Känner mig stolt över att jag kom tvåa ;)
/Moa♥


You say it to late to make it. But is it to late to try?

Jag ska alderless strax sätta på mig skorna och gå till skolan. Jag har inga planer för dagen så jag tar det som det kommer. Jag bloggar senare :)

Så här ser jag ut idag.
//Moa♥


Prickigt!





Jag dör vilken söt bikini! Denna är från ginatricot, överdelen kostar 99kr och både den mindre och den större underdelen kostar 79kr. Det är riktigt billigt så man kanske borde köpa den till i sommar, eller vad tycker ni?
//Moa♥


If happy ever after still exist, I would still be holding you like this

Snart ska jag gå och duscha och fixa lite grejer innan nedräkningen av desperate housewives börjar :( Idag är den endast fyra avsnitt kvar och det är mycket sorgligt! Vi får "fixa" hem hela serien så att mamma och jag kan sitta hemma i en hel vecka och kolla på alla avsnitt ;)

Lite tidigare idag var jag på Gränby centrum med Paulha. Hon skulle leta efter någon klänning så jag hängde med upp dit. Jag är egentligen väldigt shopping sugen men jag måste hålla i pengarna nu för i sommar kommer MYCKET gå åt! Storslagna planer ;)

Snällt av mamma att göra efterrätt så här en helt vanlig tisdag :)
//Moa♥


Så otroligt sant


//Moa♥


Skiter i om du är tjock, smal, fin eller ful. Den ända regeln är att du ska ha så jävla kul

Jag fick lite smått panik när jag fick reda på att det bara är en ändaste träning innan uppvisningen på stadsteatern :O Jag är galet nervös även fast jag har dansat där så många gånger förut. Så nu får jag vara stenhård och träna på koreografin hemma så fort jag får chansen!

 Passande att jag lyssnar på Dansa pausa just nu ;) En grymt bra låt faktiskt! Om dom hade släppt låten om några veckor hade det helt klart blivit en sommarplåga. Men jag tror tyvärr att den kommer ha blivit för "gammal" till i sommar :/

//Moa♥


I've got a big booty bitches

Jag ska allderles strax springa iväg till dansen. Idag har jag bara varit hemma sen jag slutade skolan. Det gick riktigt trögt idag så jag kände att jag behövde komma hem och ta det lungt! Jag lyckades äntligen se klart på sista avsnittet på Lyckan i LA. Hoppas verkligen på en till säsong för den serien var grym! Och sen har jag bara lyssnat på musik och ritat. Jag har inte gjort det på länge men började på en skiss igår :)

Vad bilden föreställer får ni se när den är färdig :)
//Moa♥


Bilder från igår





Födelsedagsbarnet och Carro




Jasmina var faktiskt oxå med igår men hon ville inte va med på bild :(
//Moa♥


Fuck me, I'm famous †

Jag har just kommit hem och har haft det grymt härligt med brudarna! Vi har grillat, chillat och massa annat. Men jag måste gå och duscha nu för att värma upp mig lite. Det har varit grymt fint väder idag men mot kvällen blev det kallare och min tunna jeans jacka värmde inte så mycket :( Men bilder kommer senare eller imorgon!

//Moa♥


Grattis älskling!

Idag fyller Paulha år! Så snart ska jag träffa henne och ikväll ska vi grilla :)

//Moa♥


Johnny English reborn


Jag och mamma kollade på Johnny English reborn i fredags och jag tror inte att jag har skrattat så mycket åt en film på länge! Det var andra gången jag såg den och det var fortfarande lika kul :)
//Moa♥


Lördag kväll

Jag har försökt att blogga tidigare idag men det har inte funkat att publicera. Nu ska jag iaf kolla på någon film och försöka värma upp mig eftersom det var grymt kallt ute och jag höll på att frysa ihjäl! Jag var med Sara och Amina nu efter middagen och hade det roligt som alltid med dom :)

//Moa♥


You're trying to figure me out, but you can't see past my shades

Tänka sig att det var runt 20 grader igår och nu idag så tog jag vinter jackan när jag skulle ut med Chrille och träffa Carro. Det känns lite fel i maj, men jag var inte så sugen på att frysa så vad gör man...

Imorgon ska min syrra ha kalas. Hon fyllde ju fem år i tisdags och imorgon kommer det massa småbarn hit. Jag ber till gud att jag ska slippa vara hemma då! Är inte så sugen på att ha massa femåringar som spriger och skriker och bråkar. Om jag knappt klarar av ett barn så hur ska jag då klara av sju?
Nog tjatat om det där, nu ska jag kolla på någon film.

//Moa♥


Vår bilder

De bästa bilderna som vi tog igår på median ligger nu uppe på skolans hemsida så jag passade på att ta dom :)

Dessa bilder är alltså tagna av mig, Paulha, Chrille och Gabbe J


What goes around comes around

Jag väntar just nu på att Carro ska smsa mig. Jag ska gå ut och träffa henne, Daniel och Jasmina :) Jag tror att vi skulle tagga hem till Carro och fixa något och sedan ut. Och ikväll är det ju Revenge, så missa inte det! Mamma och jag kommer iaf bänka oss framför TVn ;)

//Moa♥


Du är bara orolig över att förlora mig när du vet att någon annan kan behandla mig bättre

Lika fantastiskt väder idag som igår! Så idag på media lektionen gick jag och Paulha ut och fotade. Känner mig lite smått duktig som fick beröm för mina bilder. Jag ska se till att fixa de bra bilderna till nästa torsdag så ni kan få se dom :)

Jag måste verkligen köpa en bättre kamera så jag slipper ha blixt för att få skarpa bilder. För egentligen så blir det ju allra snyggast med naturligt ljus!
//Moa♥


Mini shopping


Igår gick jag till gränby med Paulha och köpte en mascara och brun puder.

Och de här skorna har jag glömmt att visa. Jag fick dom i helgen av mamma och Staffan, snällt va :)
//Moa♥


Fortfarande svårt att släppa det jag gav upp för länge sen



Jag behöver inte dig , jag behöver inte nån.

Det misstaget som jag gjorde , det gör jag inte om.

Jag behöver ingen Kärlek , bryr mig inte hur du har det.

Du kan höra mina rader , Bryr mig inte hur du tar det.

Är trött på kärleken , är trött på känslan , är trött på att bli sviken , är trött på att bli ensam.


To live without You is like breathe without Air

Härligt att min inte börjar för ens 10 över 10 när man har varit ledig i fyra dagar! Idag ska det tydligen vara jätte varmt och det är jag glad över :) Så idag blir det att steka ute, det låter härligt i mina öron!

//Moa♥


Grattis Lill syrran!

Idag fyller syrran år och släkten är här. Jag och min 18 åriga kusin har precis snackat lite om Valborg. Det känns skönt att prata med någon som vet hur det är utan att döma! Men jag berättar vad som hände senare och massa bilder ska ni få oxå :)


RSS 2.0