Gotland imorgon då

Imorgon bitti, eller rättare sagt klockan 4 går bilen mot båten som ska ta oss till Gotland. Jag har inte ens sovit hemma en natt och så ska vi åka igen, det känns ju lite så där eftersom jag knappt hinner träffa någon :( I en vecka är jag borta men datorn ska med, dock vet jag inte hur det är med internet där borta. Utan internet blir det svårt och blogg.se appen funkar fortfarande inte,...
 
Jag funderar på om jag ska dygna inatt för det känns ganska onödigt att sova så kort. För jag lär ju knappast somna tidigt med tanke på att jag sov rätt så länge idag. Om jag dygnar så kommer jag blogga mer senare :)
 

Hipstamatic

 
Visst är min syster söt när hon äter ;) Jag har nyligen laddat ner en app på mobilen som heter hipstamatic. Jag tycker att de är otroligt bra och bilderna blir skit fina, ja ni ser ju själva på bilderna över. Den kostar 15 kronor mn det är helt klart värt det tycker jag!
 
 

Hemma igen

Nu är jag äntligen hemma igen! Jag har varit hemma i Uppsala sen igår men jag sov hos Paulha inatt och därför har jag inte bloggat. Igår kväll blev det hel knas. Jag, Paulha, Chrille, Casper och Robin var i stads parken och hade *fredagsmys* Sen kom det ett gäng killar och bjöd mig och Paulha på någon jävla fest i Eriksberg.
Jag kan inte säga att jag hade så där överdrivet kul igår. Det roligaste var typ när vi kom hem till Paulha och la oss i soffan haha ;)
 
Alla dom här bilderna har jag tagit med min mobil i Tallinn

Snyggaste kepsarna (tidinställt inlägg)

 
 
Är det bara jag som tycker att dessa kepsar är ursnygga?! Jag har flera killkompisar som har såna här och jag försöker jämt sno dom, men tydligen älskar de sina kepsar lika mycket som jag gör...Snålt att inte kunna låna ut dom lite hehe ;)

Lite ego så där (tidinställt)

 
Jag hade så otroligt tråkigt här i tissdags att så jag lekte lite med ipaden ;) Man måste ju bjuda på sig lite eller har jag fel?
 

Mot Tallinn

Snart ska vi gå till bussen som går mot båten. Sen bär det av mot Estland! Jag har packat en full väska men det känns ju alltid som att man har glömt något. Och oftast så har man gjort det oxå. Men jag ska ju trotts allt inte vara borta särskillt länge.. Jag kommer ta mycket bilder så då finns det något att se fram emot sen ;)
Bilder lånade från google

En tjej utan rumpa är som jeans utan fickor, man vet inte vart man ska ha händerna

Imorgon sticker jag till Tallinn! Vi tar båten dit imorgon och kommer hem igen på fredag. Det känns sjukt roligt eftersom jag aldrig har varit där :) Och åka båt är ju alltid roligt, taxfree you know ;)
Men jag kommer inte kunna blogga så jag ställer in några tidinställda inlägg så att bloggen inte står helt tom, Jag är trotts allt bara borta knappt tre dagar...
 
Men jag kommer troligen blogga imorgon innan jag åker och kanske något mer ikväll :)

Keep making me laugh, let's go get high

Tänk att idag har jag haft så tråkigt att jag ringde mamma och kom till hennes jobb. Men det var helt okej faktiskt. Jag snackade bland annat med Jasmina i telefon i en halvtimme. Saknar henne så grovt mycket! Sen fikade jag och mamma och jag gick igenom kakskåpet i deras kök haha ;) När hon hade slutat så stack vi till boländerna och handlade lite. Fick en bh av mamma, mycket snällt :)
 
Efter att vi hade gått i lite affärer så gick mamma och jag och åt sushi :D
 

Någon annan som håller med?

 

Patrik 1,5

Jag har precis ätit lunch och sitter och kollar på den mest underbara filmen Patrik 1,5! Jag har sett den förut men den är fortfarande lika bra :) Förutom att kolla på film och lata mig så har jag ingen aning om vad jag ska göra idag.

Love you more than those bitches before

För ett tag sen var jag ute på en promenad med Paulha i det fula vädret. Men vi planerade fina saker som vi ska göra under sommaren :) Så det gjorde det hela mycket bättre!
 
Just nu sitter jag i sängen och kollar på Criminal minds. Det har blivit min vardags grej så här på sommarlovet haha ;) Nej men det programet är sjukt bra!
 
Jag gick ut med halsduk och allt. Just nu känns det inte riktigt som att jag kommer kunna bada om två veckor när jag åker till gotland :(

Piss väder

Fy fan säger jag bara! Det är slutet av juni och det är så här fucking dåligt väder. Okej att det regnar för det kan dfet alltid göra oavsätt årstid, men att det är så här kallt. Jag orkar verkligen inte. Snart får man väl ta fram vinterjackan oxå... Sommarlov och man får sitta inne, det känns ju lite så där halvt.

Hahahaha att klaga måste verkligen vara det bästa som finns!
 
Någon som är sugen på att gå ut på en cykeltur?

Hon gav sex för att få kärlek, han gav kärlek för att få sex

Idag är det ett jävla piss väder ute! Det regnar oavbrutet och är 12 grader? Aja det får bli en film dag idag. Jag har bestämt med Chrille att vi ska träffas, har inte sätt honom på en evighet känns det som! Vi får se om det är någon mer som är sugen på att träffa oss ;)


Her philosophy of life was that she might die at any moment. The tragedy, she said, was that she did'nt

Åh jag hade det så otroligt roligt igår! Jag och Paulha stack till norby på kvällen och träffade några. Vi gick till någon äng där det gick fria hästar! Det var helt otroligt att gå runt där och klappa alla hästar och så. Fast det hade varit roligare om vi hade ridit på dom men ingen av oss kan rida haha ;) Jag är ingen typisk häst tjej men nu förstår jag varför dom tycker om hästar så mycket! Helt otroliga djur.
 
Efter det gick vi upp på ett tak där och chillade. Sen gick mina byxor sönder .... Eller fickan gick sönder men sak samma.
 
 

I'm so happy I could die


You were sorta punk rock, I grew up on Hip hop

Snart ska familjen åka till morfar som fyller år idag. Grattis morfar! Hela 74 år blir han. Vi ska dit runt ett och fika. Sen vet jag inte vad som händer. Det är ju inte lika fint väder idag så vi får se om jag tar mig ut sen.
 
Förövrigt så sitter jag och kliar mig på hela kroppen pga alla satans myggbett som jag lyckades få igår :( En av sommarens nackdelar. Men hellre massa småkryp än äcklig snö!

Bilder från midsommar!

Som jag trodde så funkade inte app jävlen! Så det blev tyvärr ingen bloggning igår eftersom vi kom hem ganska sent. Men jag hade det hyffsat mysigt igår, eller det VA mysigt men jag tror nog att det blir andra planer för mig nästa år! Åka bort och ha kul med vänner :)
 
 
Tårtan var den godaste jag någonsin ätit! Och man börjar ju tvivla på om vi har tagit rätt dag på midsommar... Första gången någonsin som det har varit fint väder typ

När alla säger nej ska jag säga ja, när allting går emot ska jag hålla kvar

Jag ska snart gå och sova för vi ska tydligen upp "tidigt" imorgon... Ja det är ju midsommar som de flesta kanske är medvetna om. Jag ska till knivsta med familjen och träffa några andra :) Så jag får hoppas på att det blir kul. Och att det inte regnar som det alltid gör på midsommar..
 
Får se hur mycket bloggning det blir imorgon. Beror på om appen kommer hålla på och fucka sig imorgon oxå...

The advengers

Jag har försökt med att mobilblogga tidigare idag men appen har varit Fucked up så jag har inte kunnat logga in :@ Mycket irriterande. Men jag var ju som sagt på bio med min morbror. Vi såg på Advengers och den var grymt bra! Och att se den i 3D gör ju saken mycket bättre oxå! Efter filmen så gick vi till resturangen Tzatsiki och åt middag. Det var riktigt mysigt!
 
Tidigare idag låg jag och Sara ute i källparken i flera timmar och solade :) Det var nästan för varmt för att sola när man inte har något hav eller liknande att svalka sig i! Men man ska ju inte klaga. Jag får ju bara kalla kårar så fort jag tänker på vintern. USCH!
 

Every single day, every time I pray, I'll be missing you

Godmorgon!
Idag ska jag träffa Sara och med tanke på det fina vädret så har vi bestämt oss för att sola :) Det ska bli riktigt roligt att träffa henne och prata av sig om allt bara hon och jag. Synd bara att Amina är utomlands för det hade varit kul att träffa henne oxå!
Klockan fyra ska jag hämta Meya och senare ikvälll ska jag på bio med min morbror :) Vi har planerat att vi ska gå på bio tillsammans hur länge som helst men det har aldrig blivit av... Efter bion ska vi gå ut och äta tror jag så det ska bli mysigt!

Godnatt

 
 Det känns som att kvällarna blir allt längre och längre. Men jag ska bara se klart på CSI miami och sen är det läggdags ;) Jag bloggar mer imorgon när jag vaknar.
 

Har inget annat för mig så vi kör på en LISTA!

VEM
Vem är i rummet med dig? - Ingen, jag sitter helt ensam i mitt rum
Vem önskar du var med dig nu? - Ska snart sova så någon mysig ;)
Vem fick du senast sms av? - Chrille
Vem av dina släktingar står du närmast? - Svårt att säga, när jag var mindre stod jag väldigt nära min kusin och min mormor. Men nu umgås jag inte lika mycket med släkten

Vem ska du träffa idag? - Dagen slutar om mindre än en timme så jag tror inte att jag ska träffa någon mer idag förutom möjligtvis John Blund
Vem ringde du senast? - Paulha
Vem saknar du? - Min älskling Jasmina
Vem festar du helst med? - Mina absolut närmaste vänner
Vem vill du träffa nu? - Jasmina...

VAD
Vad åt du senast? -  Pasta carbonara hemma hos Casper
Vad har du på dig just nu? - Adidas shorts och ett svart linne
Vad hör du just nu? - Musiken från Criminal minds
Vad har du på fötterna? - Strumpor
Vad för sjukdom hade du senast? - Förskylning tror jag?

Vad hände på din första fylla? - Det ska vi inte gå in på tycker jag
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - "Vet ej <3"
Vad ska man göra för att imponera på dig? - Är man kille så ska man kunna dansa, haha nej men jag vet inte riktigt 
Vad för talang har du? - Jag kan skratta otroligt mycket åt något som inte alls är roligt, om man kan kalla det talang?
Vad brukar du göra när du får tråkigt? - Lyssna på musik, eller så ringer jag någon rolig och slutar ha tråkigt
Gjorde du vid den här tiden för två år sedan? - Har ingen aning, jag var säker i siggefora med Sara eller något ;)

VAR
Vart går din drömresa?- New york med mamma, vi ska dit nästa år :D Och sen till typ LA eller något annat härligt ställe med mina vänner och fira nyår. Fast det blir väl om några hundra år...
Var är din mobil? - Bredvid mig i sängen
Var har du köpt tröjan du har på dig? - Bikbo
Var handlar du mest? - H&M och Ginatricot helt klart!
Var är din mamma just nu? - I sängen trorligen

HAR
Har du några piercingar? Vart? - Naveln
Har du strulat med en kompis? - Haha, aa tyvärr
Har du provat droger? - Nej aldrig
Har du piercat dig själv någon gång? - Nä, är inte lika dum som en del av mina vänner ;)
Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - Aa, idiotiskt gjort..
Har du något stort ärr? - Lyckligt vis, nej
Har du blivit jagad av polisen? Ja, fast vi stannade haha
Har du varit kär på riktigt? - Jaa
Har du sagt jag älskar dig till någon?-  Yes
 Har du allt du önskar dig? - Ingen kan få allt man önskar sig, man vill alltid ha mer

HUR
Hur är du i skolan? - Kan va hyffsat stökig men jag gör det jag ska
Hur är du när du festar? - Det ska man egentligen fråga dom jag festar med, men jag tror att jag dansar rätt så mycket och är ganska knasig
Hur många har du haft sex med? - Den frågan tänker jag inte svara på
Hur många har du varit tillsammans med? - Jag har bara haft ett riktigt förhållande
Hur ser du ut? -
Hur svarar du i telefonen? - A det är Moa, så svarar jag nästan alltid
Hur ser folk dig tror du? - Farah tyckte att jag verkade bitchig innan hon lärde känna mig. Men jag är inte alls så utan jag är super snäll! Men det är svårt att säga
Hur var du som person för två år sedan? - Jag var riktigt annorlunda mot hur jag är nu, mammas lilla ängel typ
Hur var du som person för ett år sedan? - Nästan lika som för två år sen tror jag

ÄR
Är du nöjd med ditt utseende? - Ja det kan jag nog säga att jag är
Är du singel? - Inte riktigt, fast jag är inte helt upptagen heller...
Är du beroende av nikotin? - Nej, tack och lov för det
Är du kort? - Nej det tycker jag inte
Är du snygg? - Det kan man väl inte riktigt avgöra själv
Är du åksjuk? - Bara om det är trångt
Är du helsvensk? - Japp, eller åttondels norsk men jag tycker inte att det räknas
Är du allergisk mot något? -
Är du bra i skolan? -  Hyffsad, jag var bättre när jag var mindre
Är du vidskeplig? - Inte om det betyder det jag tror att det betyder ;)

SKULLE
Skulle du vilja vara känd? - Det beror på vad jag blev känd för. Inte som Paris Hilton tex, hon är mest känd för en rik pappa, sitt festande och jag tror någon sexvideo
Skulle du kunna vara ihop med en kriminell? - Ja, fast jag skulle inte gilla att han var kriminell och det beror oxå på hur kriminell
Skulle du kunna vara ihop med en som ryktas vara player? - Har vart det och säger bara BIG MISTAKE!
Skulle du vilja tatuera dig? - Ja, frågan är om jag skulle våga
Skulle du kunna pierca dig någonstans? - Har redan gjort det och skulle vilja skaffa en till :)
Skulle du kunna adoptera? - Ja, från sydamerika
Skulle du kunna kyssa någon du vet har pojk/flickvän? - Nej
Skulle du kunna vara med i en dokusåpa? - Skulle inte tro det
Skulle du kunna donera bort ett organ? - Haha, ehm beror på varför jag skulle göra det
Skulle du vilja har ett förhållande nu? - Kanske det ;)
Skulle du kunna amputera bort en kroppsdel för en miljon kronor? - Nej

ÖPPNA DIN KONTAKTLISTA I TELEFONEN
Är du vän med nummer 2? - Ja
Har du pussat nummer 3? - Ja
Hur väl känner du nummer 6? - Så där, har bara träffat honom några gånger
Har du kramat nummer 7? - Tror det
Har du träffat nummer 10? - Aa
Känner du nummer 14? - Ja
Vad tycker du om nummer 15? - Tycker väldigt mycket om honom, ska förövrigt på bio med honom imorgon :)
När träffa du nummer 23 senast? - Några veckor sen tror jag
Hur är nummer 28 som person? - Hon är super skön och helt underbar!
Är nummer 35 söt? - Ja

 

 


Roses are red violets are blue I've got five fingers, the middle one's for you

Jag har precis ätit varma mackor till lunch och ska snart ut och träffa fina människor. Inget speciellt planerat men vi hittar väl på något
 
En bild på mig och Paulha från i vintras♥ 
 

You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finaly better than your dreams

Tror att jag ska ta och gå och lägga mig nu. Jag sov ju trotts allt till klockan ett idag och det känns otroligt onödigt att sova bort dagarna på sommarlovet. Och efter några timmars Tv tittande så har jag blivit rätt så trött så godnatt ♥

Bilderna från fett med kärlek ♥

Nu är det ju över en vecka sedan fett med kärlek men jag tänker lägga upp bilderna iallafall. Jag har ju ansträngt mig med att ta bilder och då ska dom vara till någon nytta oxå ;) Det är tyvärr bara dåliga mobil bilder men det får duga!
Älskade Norlie & KKV! Jag fick sitta på Chrilles axlar ett tag för att se bättre men en vakt sa åt mig...
Gullepluttarna Gabbe och Chrille med lilla Niclas i bakgrunden ;)
Idioterna Carro och Paulha hoppade i polen och  blev utslängda...
När det var dags för Svenska björnstammens konsert så stod vi längst fram. Här över har vi Danni M!
 
 
Svenska björnstammen var grymma! Åke som "huvud sångaren" heter sprang omkring i strumpor, och han verkade lite smått hög ;) Haha nej men dom var så sköna och så natuliga på något sätt!
Dock var det väldigt tråkigt att basen var så hög att man knappt hörde när dom sjöng :(
Vi gjorde ju mer än att kolla på artister och som vissa andra, bada i en av polerna ;) Vi dansade även galet och det var ju nästan det roligaste! Det var allt från fett med kärlek!
//Moa♥

Don't waste you're time giving someone a second chance. When there is someone better out there waiting for their first

Åhh vad skönt att vara hemma! Så fort jag kom hem så gick jag ut och träffade älskade Paulha. Sen träffade vi Casper och hade det allmänt jätte kul ;) Jag var borta i fem dagar och det känns som en evighet. Det har varit jätte mysigt hos mormor men jag plattsar i stan!

Just nu kollar jag på Criminal minds. Det är så spännande så jag måste fortsätta kolla nu!

//Moa♥


Ljusa sommarnätter

Helt otroligt att jag och mormor nyss gick ut med hunden och det var fortfarande ljust ute! Klockan va alltså halv tolv på natten och det är ljust. Åh Gud vad jag älskar sommaren, vill ha sommar jämt och ständigt. Känner mig otroligt lycklig just nu!

Bilderna är tagna för ca 10 minuter sen utanför mormors trädgård


Update från storvik

Jag har haft en riktigt lugn dag här hos mormor. Vi låg ute i trädgården och solade i stort sätt hela eftermiddagen och nu har vi precis ätit middag :)
Syrran står och diskar medans jag och mormor sitter vid köksbordet ;)

Lite bilder från idag och igår

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3155897/images/2012/pic_206743153.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3155897/images/2012/pic_206743154.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3155897/images/2012/pic_206743175.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3155897/images/2012/pic_206743177.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3155897/images/2012/pic_206743236.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3155897/images/2012/pic_206743242.jpg" class="image">


Mot mormor

Jag glömde bort att blogga igår kom jag på. Fett med kärlek var dunder och jag måste lägga upp bilderna sen!

Men jag ska snart åka och möta upp mormor och min syrra. Vi ska tillsammans åka tåg till mormor :) Jag ska vara där till och med måndag men jag kommer mobil blogga!


Nu jävlar är det sommarlov!


Skolavslutning!!!

Idag är det skolavslutning och som jag har längtat till sommarlovet :) Halv nio ska vi vara i skolan och vara i aulan och lite sånt. Efter avslutningen vet jag inte vad som händer men sen ikväll blir det fett med kärlek ♥
Norlie & KKV, Svenska björnstammen, Dani M och jag tror även Panetoz (jag har hört rykten om det iaf). Älskar alla dessa artister så det kommer bli awesome!

Vi får se om det blir någon mer uppdatering idag, annars kommer det imorgon :)
//Moa♥


Ingen förtäring under lektionstid


Här är filmen som vi har spelat in på median. Den är lite amatöraktig men för att vara våran första film så tycker jag att den är bra! I början är det väldigt mycket att gå trappor, det är en sån där grej man tänker på efter, men aa..
//Moa♥


I'm always smiling, but it is'nt always real

Jag har precis kommit ut ur ducshen och ligger nu i sängen. Jag vet nämligen vad jag ska ha på mig idag så jag kan ta det lite lungt :)

Idag är ska vi bara städa i skolan och sen blir det fotbolls match mellan lärarna och niorna. Så det kommer bli riktigt härligt :) Matchen brukar vara sjukt rolig så den ser jag fram emot.
Nu ska jag fortsätta med att ta det lugnt!

//Moa♥


Inte långt kvar!

Ja då var det sommarlov om två dagar :D Den här veckan har varit riktigt härlig! I måndags gjorde vi pizza och chokladbollar, sen åt vi så klart dom och det var den dagen. I tisdags var det skolgårds dag med hoppborg, sockervadd uppträdanden, hela skolan hade vattenkrig i slutet av dagen och så vidare. Torsdagen och fredagen var det ju lektioner men inget riktigt arbete.

Niorna hade ju sin bal i torsdags och dom var så fina! Jag kommer sakna dom så :( Jag och några andra gick iaf förbi skolan där dom va och när några av killarna skulle åka lite på sin epa så fick jag och Carro åka med :) Det var galet kul att stå på flaket medans de körde som galningar haha ;)







Bilder från i tisdags. På bilden över har vi precis varit med i vattenkriget. Det var skit roligt men jag var absolut genomblöt när jag gick hem ;)


Johnny Depp , min älskling!


Still alive

Jag är väl medveten om att jag inte har bloggat på över en vecka, men jag kände för en paus. Jag är inte riktigt säker på om den är över men aa.

Idag var jag på tjej middag hos amina med henne och Sara :) vi hade det grymt mysigt och skrattade i massor! Just nu ligger jag i soffan och kollar på kyss mig, sjukt bra film!

Puss :*


Vilket liv man har...

Igår när vi var ute så hade vi tråkigt. Så Chrille bar mig och Carro vilket gjorde det hela jätte roligt :)


RSS 2.0