TAGGA VALBORG!


I can watch you for a lifetime, you're my favourite movie. A thousand endings, you mean everything to me

Förlåt men det kommer vara jätte dålig uppdaterng den här helgen. Jag tänkte blogga imorse men då var jag tvungen att städa :( Nu är jag iaf hos Paulha. Ikväll ska vi sova hos Chrille med Nicke och Gabbe Bagge :) Sen kommer det bli aweome på varborg! Men jag mobilbloggar lite då och då :)
Bild från sist vi alla sov över hos Chrille. Då piercade vi ögonbryna, undra vad som händer den här gången ;)
//Moa♥

Hunger games

Jag kom nyss hem från bion som jag gick på med Sara och Amina. Vi såg Hunger games och den var grymt bra :) men två och en halv timme var dock lite lång tid! Nu ska jag kolla på film med mamma och Staffan men bloggar mer imorgon.


Jag försöker inte avslöja dina lögner, det är bara det att du är så dålig på att dölja dom

När Gabbe och Chrille kom sen så gick vi in till affärerna och kollade lite kläder till Chrille för han var shopping sugen. Älskar att vara kompis med killar som är intresserade av kläder! :) Runt fem gick jag, Paulha och Chrille hem i det varma vädret. Senare på kvällen var jag med Paulha, Chrille, Gabbe B, Nicke och Carro. Vi dunkade musik och busade lite ;)

Kolla vilka söta Coca Cola light burkar de delade ut gratis utanför H&M
//Moa♥


-

Sitter vid Fyrisån men Paulha och Daniel i det underbara vädret! Snart kommer Gabbe B och Chrille :) Jag har haft en riktigt härlig dag (än så länge) berättar mer sen!


Till Graneberg

Som jag sa igår så ska jag, Paulha, Farah och två lärare åka till Graneberg idag. Det är nämligen så att våran klass har åkt dit i grupper under veckan för att prata om stämningen i klassen tror jag det är. Tidigare har det vart runt 15 elever och nu är vi tre? Men jag åker iaf med två härliga brudar ;)

//Moa♥


Let's set the world in fire, we can burn brighter than the sun

Jag ska sova nu, imorgon blir det Graneberg med Paulha, Farah, och två lärare tror jag det var? Berättar mer om det imorgon.


Kallt som in i %&#¤!"?&#

Det är riktigt kallt ute nu! Eller det regnar och blåser så att det känns kallt. Jag, Paulha, Jasmina och Carro satt ute under "röda taket" som vi kallar det. Jag höll på att frysa ihjäl innan jag gick hem. Men nu sitter jag i soffan med en rostad ostmacka och te, redo att kolla på tv :)

//Moa♥


Fuck yeah, I'm young




//Moa♥


Bratz film med syrran

Vilka barndoms minnen man får när man sitter och kollar på Bratz med syrran och äter glass :) Jag minns att Sara hade massa Bratz dockor som hon och jag lekte med när vi var små. Vilka minnen man har med den tjejen asså!
Mamma är på föräldrar möte och Staffan är på Judas priest konsert så jag är barnvakt. Rätt okej ändå eftersom jag är hyffsat trött!

//Moa♥


Livet är härligt

Så lycklig jag känner mig när solen skiner, det är varmt och ska va 19 grader och sol på valborg :D Så nu sitter jag och lyssnar på reggae. För ni vet, ingen sommar utan reggae ;)

Igår så han jag inte blogga eftersom jag stack så fort jag kunde på morgonen. Sen efter skolan stack jag, Paulha, Carro och Gabbe J till Gottsunda, efter ca en timme åkte vi tillbax till salabacke och träffade massa andra och chillade ute i solen :) Och när jag kom hem så var det TVn som gällde. Tisdagar med desperate ;)

//Moa♥


Busy chick

Shit jag kom på att jag inte har bloggat på hela dagen :O Men jag har haft fullt upp och inte haft tid. Berättar mer imorgon för jag är sjukt trött nu (gick ju upp klockan fem imorse...)! Som tur är så har jag min älskade sovmorgon lägligt imorgon så jag får sova ända till halv åtta :D


Unless you have something sense to say, don't say anything at all

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag har haft en lång dag fast ändå riktigt bra för att vara måndag! Hälften av klassen var i Graneberg (jag ska dit på fredag) så t.ex på matten så var vi bara 4 personer? Så vi snackade musik med matteläraren istället, rätt så soft tycker jag ;) Och typ hela dagen flöt på så och sen när skolan slutade så var jag ute i det fina vädret med fina människor!

Imorgon ska jag upp klockan fem?! Jag och Carro ska nämligen till Paulha halv sju. Varför får ni inte veta hehe ;) Kanske senare...

//Moa♥


Big dreams gangster





//Moa♥


Jag är rädd för att blunda, för jag vet att bakom mina ögonlock finns bara du

Det blev så att jag fick tag på Chrille och jag träffade honom. Vi snackade lite om i sommar och kollade klart på en film som vi hade börjat på förut. Lite senare träffade vi även Paulha och vi gick hem till mig, planerade lite inför valborg som är nästa vecka :) Gabbe kom oxå med sin brutna armbåge, stackarn :(

//Moa♥


Sommaren är inte så långt borta

Än så länge så har jag nästan inte gjort något alls idag förutom att duscha och äta. Men jag håller iaf på att fixa mig just nu sen tror jag att jag ska ringa någon som kan göra den här regninga söndagseftermiddagen lite roligare!

Jag kom just underfund med att det inte är alls långt kvar till sommaren. Det är slutet av april och jag har hört det ryktas om att det ska vara runt 20 grader nästa vecka! Jag hoppas verkligen att det stämmer, för jag tror inte att det finns någon som inte längtar efter värmen just nu!




Bilder från Thailand förra året
//Moa♥


Live for today because yesterday is over and tomorrow may nerver come

Jag kom nyss hem och sitter nu i soffan med mamma. Snart ska vi ta fram Ben & Jerrys och sätta på någon bra film :)

Det blev tyvärr aldrig någon bio :( Vi tar det någon annan gång istället. Men jag träffade iaf Sara och Amina. Vi var hemma hos Amina och hade det roligt!

Puss :*
//Moa♥


Just nu

På sushi of Sweden och hämtar sushi. Sen ska vi vidare till morfar och ikväll kanske det blir bio med Sara och amina :)


-

Skrev ju bara ett inlägg igår och det beror på att jag knappt var hemma och jag hade för kul för att bry mig ;)
Efter skolan igår så stack jag, Paulha, Farah och Carro till stan. Vi gick till Piola för att äta middag. Vi alla beställde en varsin pizza, men sen när dom kom in så insåg vi att vi bara hade behövt köpa två och dela på. Dom var verkligen gigantiska, så stora att dom hängde utanför tallriken!

Lite senare åkte vi tillbax till salabacke. Alla skulle hem förutom jag och Paulha. Vi gick och träffade Chrille, va hemma hos mig ett tag tills vi gick och träffade Nicke, Gabbe B, Simon och Pontus. Roliga männsikor alltså :)

Ja ni ser ju hur stora pizzorna va! Grymt goda oxå :)


Kolla vad någon har gjort med våran skola :(

När jag och Paulha kom till skolan imorse så såg vi att en polisbil körde ut från skolgården. Alla dörrar som går in till skolan är sprayade med det här fula hakkorset! Polisen hade varit där och tagit bilder osv


Grillning med dom bästa


//Moa♥


Det är inte hårt, det är inte svårt

Det var en konsert i aulan idag. Hela skolan var samlad där och det var 4 killar som spelade. Hudvud aristen eller vad man säger rappade, låtarna var riktigt bra och desutom så var han skit skön och snackade med publiken! Han ville att folk skulle komma upp på sceen och i början var det bara typ jag, Paulha, Jasmina, Elisa, Ebru, Carro, Farah och någon mer. Och ca 300 elerver sitter och kollar haha, men det va kul :) Fast sen kom det upp fler.

Det blev ingen media så jag fick sluta några timmar tidigare :) Så då va jag och några andra på en lekpark och solade tills jag skulle hämta syrran, härligt!

Dålig bild men det var mörkt därinne :/

Älsklingen Paulha och jag :*
//Moa♥


Is there a heaven for a sinner like me


//Moa♥


Ni gör min dag

Paulha och Carro gick just hem. Vi har suttit hemma hos mig, kollat på TV och kollat upp lite saker kring en grej som vi kanske ska börja på hemlis än så länge tills jag vet hur det ligger till.

Tidigare idag så var jag på gränby med Paulha, Carro, Ebru, Jasmina och Elisa. Vi låg i en soffa utomhus och chillade. Sen stack vi till ett övergivet hus i närheten och planerade att vi skulle ta oss in någon gång i sommar. Haha vi får se hur det blir ;) Härliga människor så det var en härlig dag :D

Vi började föresten måla om vårat klassrum i ROSA! Det kommer bli galet snyggt :D Vi är tydligen den ända klassen som har samma klassrum så pass mycket så vi tänkte fixa till det!


Vår snygga skola ♥


//Moa♥


Sovmorgon

Jag behöver en ny säng alltså! Min är så jäkla hård och så har den gått sönder lite haha ;) Så nu när jag vaknade så hade jag ont i hela kroppen :(

Börjar ju skolan 10.10 så jag sitter hemma nu och såsar framför TVn. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller vad jag ska göra idag. Det får ni veta senare.

//Moa♥


Skor ♥

Turkosa+pumps+mocka
Blommiga+pumps
Blå+Glitterpumps+DiamanterRosa+pumps+med+rosetter
Kilklack+med+band
Beiga+litaRosa+Guld+Diamant+Pumps
Det här är bara några av alla skit snygga skor från annaamanda Jag dör en aning när jag ser de här skorna och jag vet att jag inte skulle kunna gå i de flesta av dom i mer än en halvtimme :( Jag får börja meditera eller något så att jag inte känner smärta ;)
//Moa♥


This world was built for two

Jag har ingen ork just nu att träffa någon och vara social. Det är härligt att sitta hemma ibland och lyssna på underbar musik och bara fundera över allt. Sakna gamla tider och längta efter nya. Ibland kan jag vara en sån person som ser det mesta på den mörka sidan när det gäller mig själv, vilket är väldigt tråkigt!
 Men då kommer jag på mig och tänker att va fan, det kanske var bra att det där hände, för då får jag chans att få uppleva nya saker. Och istället för att deppa över att något roligt är slut så kan man se tillbaka och skratta åt allt det roliga. Och vara glad över att man har skapat fina minnen, för det kommer alltid nya! Det är mer så jag behöver tänka, man blir gladare då.

Fint minne med fina människor!
//Moa♥


B.O.B - Don't let me fall


//Moa♥


I heard you like the bad girls honey, is that true?

Gäspar lite så där medans jag kollar på vakna med the voice. Jag är riktigt trött så det passar med tisdag eftersom scemat är väldigt soft :) Jag får väl sova på någon slapp lektion för jag måste va pigg ikväll när det är desperate ;)

Gammal bild men jag orkar inte ta en ny
//Moa♥


I don't really give a fuck




//Moa♥


I'm not being a bitch.I'm just being myself

Jag sitter just nu i min säng och kollar på älskade Oc :D Jobbig skoldag som vanligt på måndagar och om två timmar är det street som gäller.  Det har varit uppehåll i två veckor så jag är rätt så taggad på att komma tillbaka. Problemet är bara att jag säkert kommer få blackout och glömma bort allt vi har gjort haha ;)

Känner mig rätt så steek i min kavaj, längtar tills det blir varmare så jag kan ha den ute!
//Moa♥


Don't bother, I'll be fine

Tråkigt med söndag. Det är det alltid och man känner sig stressad över att man får börja om från början med en ny vecka, och en ny måndag... I vilket fall som helst så ska jag snart gå och duscha. Har bara planer på att ta det lungt ikväll. Kolla på någon trevlig serie eller kanske bara ligga i sängen och lyssna på spansk musik. Det blir bra :)

//Moa♥


-

Jag sitter just nu hos Sara :) Vi har varit på stan en sväng. Det blev att gå dit i det otroligt fina vädret! Känns lite konstigt att det snöade igår och var hur varmt och soligt som helst idag? Jag köpte iaf ingenting men kollade in ett par grymt snygga klackskor som Sara har :)


Film mys med Sara

Jag kom nyss hem och snart blir det tacos :D Det är riktigt gott och eftersom vi inte äter det så ofta så blir det till att frossa!

Jag var som sagt hos Sara tidigare idag. Vi såg på en film som heter Drive. Den var bra men riktigt blodig måste jag säga! Action filmer brukar ju oftast vara så att man skjuter någon, personen rammlar omkull eller nåt och det kommer lite blod på tröjan (iaf dom flesta jag har sett) Men i den här hade dom mycket ketchup ;) Fast den var bra, lite seg bara och sen sög slutet för att det blev inte som jag ville... Men det ska jag inte berätta för er som vill se filmen.


Men vad gör det att filmen var seg när den här snygga killen är huvudperson ;)
//Moa♥


Converse ♥


Man kan ju säga att jag och mamma tycker om converse! Älskar att vi har samma storlek så att vi kan låna av varandra. De fyra till vänster är mina, dom röda är dock jävligt slitna... Men när mamma och jag åker till new york nästa år blir det på fyllning :)

Följ min blogg med Bloglovin

//Moa♥


Ny bakad frukost

Väcktes imorse av mamma som hade bakat scones :D Det kändes riktigt lyxigt eftersom min mamma aldrig brukar baka. Ny bakade scones med en kopp choklad, det kan man kalla god frukost ;) Nu ska jag iaf fixa mig och lite senare ska jag träffa Sara :)

Jag var ju föresten hos Elin igår och firade henne. Det var riktigt kul och jag träffade några från min gammla klass som jag inte sätt på länge.


//Moa♥


Har den äran kära Elin!


Jag och fina Elin som fyller år idag! Jag ska till henne ikväll och fira henne :) Jag har en känsla av att det kommer bli otroligt kul.(och ja, jag vet att jag har typ duckface på den där bilden. Men Elin är otroligt söt på den)
//Moa♥


Fredagen den trettonde

Inte för att jag tror på att det är en otrursdag men det är väl alltid något man tänker på? Jag menar olyckor kan ju hända vilken dag som helst och om det inträffar just på den här dagen så tror man att det är pga datumet. Eller så kanske man har extra mycket otur bara för att man vet att det är en otursdag?
Själv har jag inte råkat ut för något speciellt just fredagen den trettonde. Hoppas att det förblir så ;)

//Moa♥


This time won't you save me? Baby I can feel myself givin' up

Vilken härlig skol dag ändå! Jag tror inte jag har skrattat så mycket på jätte länge. Niclas kom ju till skolan och så kom även min gammla klass kompis Casper dit. Dom där två asså ;) Det skulle inte förvåna mig om jag hade fått magrutor så mycket som jag har skrattat, haha!

Efter skolan hämtade jag ju Meya, ska även göra det imorgon tydligen -_- Inte alls sugen på det, det har sina nackdelar att vara 9 år äldre...

Kolla vad brun skitungen har blivit! Det är knappt så man känner igen honom :O
//Moa♥


Fem myror är fler än fyra elefanter


Minns ni detta underbara program?
//Moa♥


If you don't want a sarcastic answer, don't ask a stupid question

Det gick bra att sitta barnvakt igår! Vi ritade lite och kollade på Tintin, inte alls jobbigt.

Nu ska jag välja vad jag ska ha för tröja, dagens i-landsproblem... Har inte så mycket mer att säga, hörs väl senare antar jag ;)


//Moa♥


Du tror att jag blir avundsjuk, men sanningen är att jag bryr mig inte ett skit om dig längre

Jag har precis kollat på Lyckan i LA på tv3 play. Det är riktigt bra faktiskt, precis min typ av program ;) Om typ en timme så ska jag vara barnvakt. Inte bara åt min syster utan även åt en granne som är typ 6 ? Jag vet inte riktigt hur gammal han är men hoppas det går bra! Vad vet jag, ungarna kanske och låser in mig i garderoben och tar över lägenheten ;) Haha, nej det ska nog gå bra.

Träffade föresten Jasmina idag. Jag vart så här glad :D Niclas kommer ju hem ikväll men kan inte träffa honom för ens imorgon eftersom jag ska vara barnvakt :( Har hört rykten om att även Carro ska komma hem idag :) Aja vi får se...

Haha det ser fan ut som om jag har fillers i mina läppar ;) Snacka om ego bild -_-
//Moa♥


Sovmorgon

Jag har ju sovmorgon idag så sticker till Paulha nu och stryker hennes hår haha ;)

//Moa♥


Bänkad framför TVn

Jag sitter just nu i soffan med mamma och kollar på desperate houseviwes :) senare blir det Gcb! Det gick bra med sprutan. Chrille var så gullig att han följde med mig fast han håller på att bli sjuk, stackarn :( nej nu känner jag mig elak som lät honom gå ut. Hoppas han förlåter mig!

 


Don't forget who you are cause you're all you have

Vilket jävla piss väder det är ute! Har ingen lust att gå ut igen men jag måste gå och ta en spruta innan klockan blir sex -_- Som tur är så är jag inte rädd för sprutor men jag pallar inte gå ensam. Så jag får väl ringa någon och kolla om den vill följa med ;)

Just nu sitter jag iaf och kollar på ett avsnitt av Gossip girl :) Love it! TV serier är nog det bästa som finns asså. Sen blir det lite Oc oxå. Vill sitta inne och mysa ett tag själv haha ;)

//Moa♥


Maskinen - Stora trygga vargen


Så skön låt med maskinen! Haha det känns som om dom sjunger om min mamma ;)
//Moa♥


Tionde April, börjar skolan idag igen

Det sved en aning när klockan ringde 06.00. Jag var inte alls sugen på att gå upp, ville bara trycka på snooze. Men man vet ju hur det kommer sluta...
Just nu kollar jag  på vakna med the voice som alla andra dagar. Deppar lite över att det är mulet ute. Den här tisdagen känns inte bra alls :( Förutom att det är desperate ikväll då ;)

Det skulle inte göra så mycket om det såg ut så här utanför min balkong igen
//Moa♥


Det måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Härligt att jag var med Paulha, Chrille och Gabbe Bagge idag :) Nu är det bara Niclas som fattas och sen är det precis som det brukade vara. Att bero på Niclas så kommer han hem från Florida på onsdag :D Har saknat honom SÅÅÅ mycket! Jasmina kommer även hem från göteborg då så jag längtar!!!!

//Moa♥


Hans löngner kan få vem som helst att falla, han har charmat oss alla

Ja då var det sista dagen av påsklovet :( Men det är bara att bita ihop, snart är det ju sista april och allt det där och då är vi lediga i fyra dagar eftersom det är helg innan :) Är riktigt taggad inför det!
Dagen är oplanerad, så jag tror att jag ska gå och ringa någon nu.

//Moa♥


Jag lämnade inte dig, det var du som lät mig gå

Påskdagen har varit rätt så soft. Jag vaknade och såg ett påsk ägg i strumpan som jag hade hängt vid sängen (haha man blir aldrig för gammal för sånt ;) ) och i påsk ägget låg en lapp. Där stod det att jag fick ett piercing smycke som jag får välja sen :) Men jag får inte byta för ens det har gått 8-12 veckor. På eftermiddagen åkte vi till några vänner och fikade. Och sen efter att vi hade ätit lite påskmiddag så gick jag och mamma upp på gränby och hämtade ut ett paket med svarta converse som vi hade beställt till mig :D

//Moa♥


Du vet, jag känner ingen ånger

Sitter ute i solen med mina nya vita converse. Undra hur länge dom håller sig just vita ;)


Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Jag sov riktigt länge idag. Mamma kom in och väckte mig vid klockan tolv för att vi skulle äta lunch haha ;) Staffan och jag satt uppe och kollade på terminator 1 och 2 igår. Shit vilken skillnad det är på dom två! Ettan är ju skit dåligt animerad eftersom den är så pass gammal, men den är fortfarande bra :)

Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Det är rätt så dåligt väder ute sså jag kanske stannar inne, vi får se.

//Moa♥


Om ni ser jordgubbsmannen, håll er borta!

Dagen i Stockholm har varit så otroligt bäst! På tåget på hemvägen skrattade jag så mycket att jag fick tårar i ögonen ;)

Men en sak som hände som inte var så trevlig! Jag, Sara och Amina var på väg till Taco bar för att äta lunch. Vi gick över hö torget där det stod ett stånd där de sålde bär och frukter. Då ropar en man där och frågar om vi vill ha gratis jordgubbar. Amina säger nej tack, men jag gillar jordgubbar så jag säger att vi kommer tillbaka sen. När vi har ätit och går tillbaka över torget ropar mannen "tjejer, tjejer, kom hit" Vi gick dit och han gav oss en varsin jordgubbe. Han snackade lite med oss och sen ville han att Sara skulle ta en bild på honom men mig och Amina. Så vi ställer oss bredvid honom (Han hade ju trotts allt givit oss jordgubbar så en bild kunde han väl få med oss) Jag står mellan honom och Amina och då känner jag hur hans hand glider ner och stannar vid min rumpa! Jag får panik och vet inte vad jag ska göra, jag vill bara därifrån. Och när jag vänder ryggen mot honom för att gå så slår han mig lite lätt på rumpan :( När vi var utom synhåll från honom så berättade jag för Sara och Amina. De ville gå tillbaka och ge honom en fet höger, haha ;) Men fy fan vad skabbigt! Vet inte varför jag inte gjorde något, antar att jag blev så panik slagen typ. Men tycker att det var obehagligt, han var typ mellan 40 och 50...

Aja, annars så var allt perfekt (förutom den fucking snön som aldrig ger sig!)

Sara och Amina på väg dit, taggade tjejer :)


Sara är inte så där kort, vi står i en rulltrappa ;)


Snygga skor från bikbok som jag och Amina provade, kanske ska köpa ?

Tänk att tre tjejer kan dela på allt det här! Och allt tack vare appen rabble :)

Äckel gubben a.k.a jordgubbs mannen :O Usch!

En skjorta som jag köpte :)


Chailatte från coffehouse by george

Sötnosar :*

Jag dör, vilka skor dom hade på belle shoes! Om jag hade varit typ askungen så hade jag lungt köpt dom där ;)


Ja, som ni märker så gillar vi skor ;) Just dom här såg vi i ett skylt fönster när vi små sprang till centralen.

Den här bilden har ni ju redan sätt, men jag tipsar er att gå in på hollister! För alla killar som jobbar där är grymt snygga. Så det är inte bara kläder man kollar på där inne...

Det var typ allt från Stockholm. Jag köpte en fondation och en top från gina oxå :)
//Moa♥


Välkommen till Uppsala, välkommen hem

Just nu sitter vi på tåget mot Uppsala. Vi har haft en otroligt rolig dag, men jag berättar mer sen. Jag har dessutom massor av bilder :)

Visst är det en sexig kille på påsen ;)


Vi har försökt så många gånger nu, gått om varandra så många gånger nu

Kvart över nio tar jag och Sara bussen till stationen. Jag vet inte när Amina kommer men jag och Sara blir väldigt tidiga eftersom våran buss bara går en gång i halvtimmen (eller det gör väl alla en röd dag?) Aja nu ska jag inte sitta och såsa ;)

Kommer troligen mobil blogga sen :)
//Moa♥


My time is great cause I'm with my crew, but my smile is fake cause I'm missing you

Uppdateringen idag har varit usel men det beror på att jag inte har varit hemma sen sist jag bloggade. Jag kom hem för typ en timme sedan och då hoppade jag direkt in i duschen. Men jag ska upp tidigt imorgon och därför blir det bara ett mobilinlägg och ett kort sådant.
Godnatt! 💤


Påsk pyntning

Nu har jag och mamma städat lägenheten och påsk pyntat. Det är väl idag alla små barn går påskkärring? Jag kommer ihåg när jag var liten och gjorde det med alla mina dagis kompisar. Vi gick alltid med en vuxen då för vi var för små för att gå över gatan själva. Haha, åh vad jag saknar den tiden! Jag saknar alla vänner som jag satt ihop med när jag var liten och knappt pratar med längre :(

Snart ska jag äta lunch och fixa mig för sen ska jag träffa Daniel och Paulha. Vi får se om det blir någon mer :)

Bög tuppen som vi brukar kalla den, fast det är ju lite mer av en transa?


Det här är bilder från förra året men jag tycker inte att det spelar någon roll eftersom det ser exakt likadant ut nu. Det känns bara onödigt att ta nya bilder för det orkar jag inte ;)
//Moa♥


Stockholm med mamma

Nu är jag hemma igen från Stockholm och är helt slut! Mamma och jag åkte runt 8 och så åkte vi hem vid 19.30 ungefär för att sen äta sushi i Uppsala :) Vi gick hem från stan och skrattade typ hela vägen så jag fick ont i magen!
En rolig sak som hände på sushi resturangen var att han som serverade oss bjöd mig på min cola haha ;) Vad gulligt va :)

Jag har kollat på olika kavajer jätte länge men har inte köpt någon för jag har inte vetat när jag ska ha den, det gör jag fortfarande inte, men den var fin :) Den kommer iaf från H&M och kostade 299 kr

Pilot brillor från H&M för 49 kr

En tröja från ginatricot för 199 kr

Örhängen från Indiska på rea för 59 kr

Det var faktiskt väldigt lite shopping jämfört med vad det brukar vara. Men jag ska ju tillbax på fredag :)
//Moa♥


Iphone bild


Den här bilden tog jag när jag och Meya var hos mormor. Den är uppenbarligen redigerad men jag tyckte den vart ganska fin ändå!
//Moa♥


To live doesn't mean you're alive

Jag kom nyss hem från stan faktiskt. Jag var med Chrille, Gabbe Bagge och Gabbe J. Bagge föreslog att vi skulle dra till stan. Inte för att det var något öppet där men vi gick runt lite och det var mys :) De där pojkarna är ju för roliga alltså! Det går inte en sekund utan att man skrattar ;)

Jag vet, jag vet, ännu en dålig mobil bild..
//Moa♥


Han älskar mig bara i mina drömmar, det är därför jag kallar honom drömprinsen

Imorgon ska jag ju till Sthlm och det ska jag även på fredag :) Imorgon ska jag ju dit med mamma och på fredag med Sara och Amina. Det tråkiga är att det ska vara kallt och snöa på fredag :( Jag hatar det här vädret! Jag tycker att vi spolar fram till Juli och stannar tiden där. Men det kommer bli kul i vilket fall som helst! Jag åker ju dit med två härliga tjejer :)

Bild från för två veckor sen då det var varmt...
//Moa♥


They say what goes up must come down. But don't let me fall

Min morgon startade med att internet inte funkade :/  Jag hatar när det blir såna problem och man vet inte vad man ska göra!  Så det blev att ringa Staffan haha ;) När det inte funkar är det han man ska ringa. Så nu funkar det vilket jag är väldigt tacksam för!
Just nu sitter jag och äter frukost när jag egentligen skulle äta lunch ;) Och så smsar jag med Sara som jag ska träffa idag :D Vi har inte bestämt vad vi ska göra men vi kommer på något.

Puss puss :*
//Moa♥


Fin fina hängslen


Glömde visa mina snygga hängsel shorts jag fick av mamma i helgen. Jag har letat efter såna här jätte länge och tyckte att dom jag hittade på H&M var riktigt fina :)
//Moa♥


Now you're just somebody that I used to know

Efter att jag hade varit på stan så gick jag och mötte upp Chrille. Vi gick runt ute ett tag och sen gick vi hem till honom och chillade :) Vi åt även lite godis och kollade på Simpsons. Runt klockan nio så gick vi ut och mötte upp Gabbe och Simon. Det var lite kallt ute men det va kul ändå :)

Karatefylla tog precis slut så nu sitter jag och kollar på big brother istället. Eller jag slö tittar lite. En härlig måndag kväll. För det är väl måndag? Har inte sådan stor koll på dagarna nu när man är ledig ;)

Vilka snyggingar Chrille och jag är eller hur ;)
//Moa♥


Börjar tröttna

Nu är jag hemma hos Paulha. Hon ska bara fixa sig sen tror jag att vi ska möta Ebru och gå ner på stan. Börjar tröttna lite på stan i Uppsala, eller Uppsala överhuvudtaget. Jag tror att jag skulle behöva komma bort ett tag till något nytt. Allt är samma lika jämt och ständigt. Men jag ska iaf till Sthml med mamma på onsdag :)
image description
//Moa♥

Dags att hitta någon annan att leka med, jag har tröttnat på att vara din leksak

Om inte jag hade blivit väckt av ett sms klockan elva så hade jag nog sovit hela dagen. Det skulle inte förvåna mig eftersom att jag var väldigt trött igår! Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik. Det är riktigt skönt med påsklov, det behövde jag! Jag gillar att vara ensam hemma på morgonen och slippa en jobbig fyraårning som ska hålla på och va så jobbig... De ända planerna jag har än så länge är att gå och duscha, så det ska jag göra nu :)

Jag älskar att leka med Daniels Iphone. Jag tror nog han har hundra olika bilder på mig, paulha, zulle och massa andra egon ;)
//Moa♥


Payback is a bitch

Daniel och Paulha gick för typ en halvtimme sedan och nu sitter jag i sängen med datorn i knät redo att sova ;) Jag har haft det jätte kul ikväll! Vi skulle ju som sagt kolla på film. Men det blev bara att I'm number four stod på i bakgrunden medans vi höll på med datorn. Det kanske låter otroligt nördigt men det var faktiskt kul :)

Mådde lite smått illa sen ;)




Kul med kameran hade vi oxå, jag har typ tusen bilder som ser likadana ut haha ;)
//Moa♥


Choklad provning

Jag, paulha och Daniel har en liten choklad provning i min säng haha ;) Daniel har lagt över musik på min mobil och nu blir det film


Look what you made me do, all of this is because of you


//Moa♥


Mr. Vegas - Hot wuk


Gammal men bra låt!
//Moa♥


Babe, you lost me

Godmorgon! Känner mig rätt så trött idag eftersom jag stannade hos Elle till typ halv tre och klockan är inte ens tio än så länge. Jag vet ärligt talat inte varför jag är vaken så här *tidigt* men jag  har varit vaken för länge för att somna om :( .
I vilket fall som helst så hade  jag det jätte kul igår! Vi satt och snackade och lyssnade på musik :)
 
//Moa♥


RSS 2.0