Uff... Vart har du fått din kropp ifrån? Dina söta små läppar och lockligt hår

Det blev aldrig att gå till gränby :( Jag gick och träffade Paulha och Jasmina istället. Vi gick till brantan och lyssnade på musik och gjorde lite annat ;) Sen kom Carro, Chrille, Gabbe Bagge och Gabbe J dit. Det blev skit kul och jag och Paulha blev på top humör och dansade till "riverside mother fucker" haha. Ni som är kompis med mig på facebook har troligen sätt en video där vi dansar riktigt fult ;)

Vad jag älskar att leka med mammas iphone 4s asså. Jag brukar alltid ta den för att ta kort med framkameran ;) Det finns ju ingen på min gammla *host* 3gs :(
//Moa♥


Forever young, I wana be forever young

Nu har man hål i magen då ;) Haha men shit vad nervös jag var! När jag och mamma gick in på darkwell så var jag skit nervös och hade lite små panik. Men killarna som jobbade där var jätte snälla och duktiga. När en av dom berättade hur han skulle göra så kändes det mycket bättre. Och sen när jag låg i den här stolen och han hade någon tång som skulle dra ut huden eller va fan det va, så stack han igenom nålen och det gick otroligt fort! Jag hann knappt känna någon smärta och det kändes jätte bra. Men jag tror att det jobbigaste kommer nu när jag måste hålla på att tvätta och göra rent morgon och kväll. Jag vill ju inte få infektion så det är bara att göra det ;)

Nu väntar jag på att Paulha ska smsa. Jag ska träffa henne på gränby men jag kan inte säga vad vi ska göra. Det är hemligt ;)

Bild från idag :) Och jag lovar att bild på piercingen kommer upp sen men just nu är det ett plåster över som jag inte ska röra och så är det svullet. Alltså inte så snyggt ;)
//Moa♥


Denna staden är död, låt oss måla den röd, låt oss måla den blå, vi är bättre än grå

Onsdagen den tjugonionde februari tvåtusentolv klockan kvart över fyra. Då jävlar smäller det! Eller smäller gör det för hoppningsvis inte men ont kommer det göra. För er som inte förstod så är det idag jag ska pierca naveln :) Jag kommer ta bussen till stan efter skolan och träffa mamma. Och sedan går vi till darkwell.

Idag har jag sovmorgon så jag sitter fortfarande hemma. Tänk, jag sov till halv åtta :) Och sen visste jag vad jag skulle ha på mig så då slapp jag sitta framför garderoben i timmar ;)

Jag har dragit ut min säng så den är dubbelt så stor. Det är otroligt skönt att sova i en stor säng, men lite ensamt :(
//Moa♥


Norlie & KKV

Norlie och KKV är så otroligt bra! :) Jag älskar deras låtar trotts att de inte har så många. De flesta av er har troligen hört när jag går ner och tröjan du hatar. Jag tycker också att can i be the one är super bra :D

Sen är Kim (till vänster) riktigt snygg ;)


//Moa♥


Back of bitches, he's mine

Åh vad jag älskar den här dagen, alltså tisdagar i allmänhet. Nästa vecka är det dessutom desperate housewives. Vad glad jag är! :D
Lite senare ska jag träffa Paulha och några till. Jag har ingen aning om vad vi ska göra men det blir något kul, det hoppas jag :) Och snön som jag klagade på imorse är nästan helt bort smällt och vädret har varit perfekt! På något sätt känner jag mig lyckligare än vanligt :)

//Moa♥


Du ser att hon ler, hon låtsas som ingenting men hon vet att du ser

Fy fan vad fucking arg jag blir!! Man vaknar och går ut i köket, och vad ser man där ? Jo att det har snöat inatt :@ Och sen står det i tidningen att det ska bli 7 plus grader idag. Mmm mysigt väder -_-
Innan jag märkte det så vaknade jag faktiskt med ett leende på läpparna, det är alltid kul :)

Just nu sitter jag och lyssnar på Amy Winehouse. Hon gjorde en del bra musik under hennes 27 år. Men jag ska nog stänga av musiken för jag kom på att vakna med the voice har börjat och det får man inte missa, haha ;)

Puzzzs //Moa♥


Hon var bäst men kommer aldrig mer tillbaks, för hon flyger iväg som ett pappersflygplan


Och jag trodde jag borde va trygg
vi gör det tillsammans och han har min rygg
Oh shit vad jag älskar dig
trots att jag knappt visste vad dom orden betydde
Och det vet jag typ inte ens idag
det gick för fort, vi vände blad
från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av

Det bästa sex jag haft i hela mitt liv
jag nästan, jag nästan skäms över att säga det högt
ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill
Det kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej

Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vänner som har tagit det till nästa level
där vi bara hoppades men fick se vad som hände!


(en del av "kärlek vid sista ögonkastet" med maskinen)

//Moa♥


Shit vilken kattityd, men jag skådar din charm och din vackra hy

Shit vad trött jag kände mig helt plötsligt :O Men det kanske inte är så konstigt när man har sovit länge i över en vecka och sen helt plötsligt ska man gå upp klockan 6 och sedan sitta vid en skolbänk några timmar senare.
Sista lektionen var NO och det var likamed KAOS! Man kan väl säga att vi inte var på humör för att jobba utan mer för att snacka ;) Tyckte nästan lite synd om våran lärare som stod där framme och skrek utan att någon lyssnade. Skärpning här tack!

Efter skolan var jag med Paulha. Vi gick till max och köpte en lyxshake. Jag kan faktiskt försvara mig med att jag inte har druckit en sådan sen i sommras. Paulha och Elisa skulle till gränby vid fem och träffa några så jag hängde med och var där ett litet tag. Men sen var det street dance så då gick jag dit. Vi håller på att träna inför vår föreställningen och jag säger bara ; det kommer bli AWESOME!!!


Jag och älsklings tjejerna Paulha, Jasmina och Carro ♥
//Moa♥

Historien upprepar sig och slutar alltid likadant

Nu ligger jag i sängen, färdig fixad i håret och färdig sminkad, och kollar på vakna med the voice. Jag börjar bli lite hungrg så funderar på att lämna mitt stökiga rum och gå till köket och göra mig en macka :)
Idag har jag inga planer förutom att gå i skolan och sen gå på streetdance klockan sex. Det blir nice :)

Puzz //Moa♥


Ser det ut som om jag lackar, nej. Mer som om jag tackar dej

Jag ligger just nu i min säng och kollar på tv i väntan på att jag ska somna. Det är skola imorgon så jag borde väl inte va vaken allt för länge... Men om jag skulle somna på svenskan så är det nog inte värsta grejen eftersom det alltid är kaos då så jag tror inte någon skulle märka ;)
Nej nu ska jag återgå till TVn :)


Hade jag inte ljugit för oss, så hade det varit slutet för oss

Här kommer lite bilder från när vi var hos mormor

Termometern visade 24 grader?! Visserligen i solen men iallafall! :D Det var otroligt skönt ute då. Vi får hoppas att det snöar något mer den här vintern.





//Moa♥


Superprinsen del 3


Åhh jag dööööör! Jag ÄLSKAR superprinsen. Säg inte att ni har missat det här för det får man verkligen inte. Tänkte att det här avsnittet skulle passa med tanke på allt prat om kunga familjen (fast alla avsnitt är om kunga familjen ;) ) och Ranelid.
//Moa♥


Jag står för varenda rad jag sagt, därför kommer jag alltid vara äckligt äkta

Jag hann aldrig blogga imorse för vi skulle tydligen åka tidigare än jag trodde. Här ligger jag i mitt rum och så kommer Staffan in och säger att vi ska åka om 45 minuter, jag hade lixom precis vaknat :O

Vi skulle till sigtuna för att fira en släkting som fyller 60 år. När vi skulle åka dit så körde vi på en cyklist. Man blev ju lite chockad när mamma typ tvär bromsa och en kille i 25 års åldern ramlade av cykeln. Han hade typ lyssnat på musik och inte sätt sig för när han svängde ut på gatan...Han var oskadd men cykeln var helt förstörd.
Men förutom det så har det varit trevligt idag. Det var kul att träffa tre av mina kusiner som man nästan aldrig ser längre eftersom de har flyttat till Stockholm, Linnköping och Malmö.

//Moa♥


Det känns så nära men ändå så långt bort. Jag kan sträcka mig efter det men kan ändå inte nå det


Jag saknar sommaren så otroligt mycket! Den här bilden tog Sara några dagar efter att jag kommit hem från Thailand. Nu är det iof på rätt väg men det är bara februari än så länge, jag vill att det ska vara juni och riktigt varmt. Tänk att en årstid kan påverka än så mycket. Jag har mycket roligare på sommaren, det är så jag minns det iaf.
//Moa♥


To fall asleep in your arms, to wake up and see you lying right next to me

Nej jag antar att jag borde gå och lägga mig nu. Jag vill ju inte att mina ögon ska bli fyrkantiga av att sitta och stirra på datorn och TVn i timmar ;) Mina föräldrar kommer säkert att väcka mig typ tio vilket är jätte tidigt! Men vi ska iväg imorgon till en släkting som fyller år. Jag är inte direkt sugen, men jag har inget annat val...

//Moa♥


You were just friends, at least that's what you said

Jag kom hem för en liten stund sen och jag har haft det otroligt mysigt! Men det är skönt att vara hemma igen. Just nu känns det som att jag aldrig vill lämna min kära säng.
Ja, då var det sista sovmorgonen imorgon då. Sen är det måndag och dags att gå upp klockan 6 igen -_- Men sånt är livet, inget man kan göra åt. Det här sportlovet har iaf vart jätte bra till en början, sen blev det lite tråkigare men mysigt :)

Det känns som att det här inlägget blev lite osammanhängande men så får det va ;)
//Moa♥


Som när vi var barn, när vi var små, allt var så mycket enklare då

Just nu sitter jag hos Sara :D Vi sitter i hennes rum och kollar lite halvt på melodifestivalen som precis tog slut, snackar och äter lite gott ;) Jag har verkligen saknat henne! Förut var vi med varandra varje dag och det är otroligt tråkigt att det inte är så längre :( Men alltid när vi träffas så är det som om det vore igår ♥

Känner min lite stolt över att vi är så fina :*
//Moa♥


Se på mig som den jag är, inte som den jag var

Jag klarade mig *hem* utan att halka eller skämma ut mig ;) haha det är lustigt att det första man gör när man ramlar är att ställa sig upp och undra om någon såg det där ;) fast det är en annan sak när man är med kompisar och ramlar, då brukar jag ligga kvar och skratta.
Snart ska vi äta middag, sen blir det hemfärd. Jag fick reda på att Staffan hade köpt något till oss när vi kommer hem :) det ska bli spännande! Men jag hoppas att vi inte kommer hem allt för sent för jag vill verkligen träffa Sara ikväll.

Kolla föresten vilken snygg bild jag hittade som hänger i mormors vardagsrum :)

//Moa♥

 


Let's make it last forever

Vi är ute på promenad och det är snorhalt! Så om ni inte hör från mig på länge så har jag troligen halkat och dött ;)


Hjältarna försvann för länge sen, och jag lovar, de kommer inte tillbaks igen

Ikväll så åker vi hem till Uppsala igen. Om jag ska vara ärlig så längtar jag för jag har inte haf det så värst kul här :/ Men å andra sidan har det har varit skönt att ta det lungt . Tro det eller ej men jag ser faktiskt fram emot att sportlovet ska ta slut. Anledningen till det är att på onsdag ska jag pierca naveln ( :D ) och nästa lördag blir det fest. Jag längtar som fan efter det. Det är ju Jasminas fest så det kan inte bli något annat än awesome eftersom hon är en brud som vet hur man festar ;)

Nu ska väl jag och sötnosen Merlin gå ner och äta lunch
//Moa♥

I like it when you laugh, but I love it when I'm the reason


Haha, den här är så sjukt rolig! Men det dåliga är att det bara är Uppsala bor som fattar ;)
//Moa♥


Sötnos

Finaste Sara har äntligen börjat blogga igen. Hon har haft typ tio stycken bloggar, två av dom med mig ;) Och nu skaffade hon en ny. Jag tycker att ni ska kolla in hennes blogg för de hon har haft innan har iaf varit otroligt bra och jag hoppas att hon inte gått och blivit tråkig ;) (puss på dig oxå :* )

Här har ni snyggingen (jag döör en aning!) och HÄR har ni hennes blogg :D
//Moa♥


Stockholm shopping

Jag tog en snabb bild iaf på de jag hade köpt i Sthlm men jag hann aldrig lägga upp den. Det var ju som sagt mörkt så jag tog med blixt så det är inte någon rättvis bild men ni får iaf se vad jag köpte :)

Bikinin fick jag av mamma, vet inte hur mycket det kostar men den är från cubus
Busen är från H&M 199kr
Vita linnet är från H&M 79kr
Bandeau bh från gina tricot 79kr
Shorts (ÄLSKAR DOM!) gina tricot 299kr
Gröna byxor från gina tricot 399kr
//Moa♥


Jag står här helt ensam utanför din dörr, mitt hjärta skriker, önskar allting kunde va som förr

Jag har precis ätit lunch. Det vart thai soppa med bröd. Riktigt gott :) Nu kan jag äntligen blogga *på riktigt* igen! Jag gillar egentligen inte att mobil blogga för jag stör mig otroligt mycket på att de inläggen inte går att komentera. Jag har sätt att det är många andra som oxå har så, så jag antar att det inte är jag som är reetard utan appen ;)

Just nu sitter jag och smsar med min kära vän Sara. Om jag inte kommer hem för sent imorgon så ska vi träffas då, annars blir det på söndag :)

//Moa♥


Jag har aldrig älskat någon så som jag älskar dig

Internet har inte funkat här för än nu så därför har jag inte bloggat någonting. Men vi ska snart gå iväg så jag hinner tyvärr bara med ett mobil inlägg :/ men jag bloggar ordentligt senare :)


Vi sitter i samma bil, en silvergrå missil

Nu sitter jag i bilen på väg mot mormor. Mamma och jag sitter och sjunger med i låten "vi sitter i samma bil" Snart är vi framme :)


When a heart breaks, it don't breakeven


Jag saknade att vara liten så jag snodde syrrans leksaks bil ;) Eller så längtade jag efter att bli stor, jag vet inte riktigt ;)

Nej men jag måste gå och lägga mig snart. Vi ska tydligen åka tidigt till mormor imorgon -_- När ska man någonsin få sova ut?! Aja, det är väl bara att gilla läget antar jag. Det ska faktiskt bli ganska soft att åka till mormor. Hon flyttade ju ifrån stan i höstas, till ett hus i storvik. Det känns lite konstigt att hon har flyttat eftersom jag i stort sätt är uppvuxen i lägenheten i stan.
//Moa♥


Bby förlåt mig

Nu är jag hemma igen :) Dagen har varit grym och jag har skrattat otroligt mycket :D Jag är även riktigt mätt efter all fika och all mat som vi har ätit. Plånboken är tunnare och massa kassar står i hallen redo för att tömmas ;) Jag är så jävla nöjd med allt jag har köpt (och fått, hihi) och jag längtar efter att ha det på mig. Tyvärr så är det så mörkt nu så det kommer inte bli några bra bilder. Och imorgon ska vi åka till mormor så jag kommer inte hinna lägga upp några bilder på ett tag :(

Jag åker somsagt till mormor imorgon och jag kommer hem igen på lördag. Men jag tar med datorn :)

På tåget
//Moa♥


-

Sitter och väntar på mamma som står i provrummet på hm. Här har det shoppats minsann!


If you are sexy and you know it, grab my ass

Nu sitter jag troligen på ett tåg påväg mot Sthlm :D När jag skrev det här inlägget så var jag iaf sjukt taggad och det är jag troligen fortfarande. Mamma och jag brukar åka till Sthlm varje lov för att shoppa och vi brukar vara där en heldag. Jag tycker verkligen om den *traditionen* eftersom jag inte är med min mamma så ofta. Så det här är en stund då bara vi är med varandra :) Och sen är det alltid bra att åka och shoppa med mamma för det kan ju hända att jag hittar något jätte snyggt som mamma hemskt gärna vill köpa till mig, hehe ;)

//Moa♥


Riktiga män har sexpack i kylen och inte på magen

Jag går och lägger mig tidigt ikväll för imorgon ska jag upp typ halv sju :( Vi åker tidigt till stockholm vill jag säga! Men jag kan sova på tåget dit, det gjorde jag förra gången ;) Jag har skrivit ett tidinställt inlägg så bloggen kommer inte stå HELT tom :)

Har man tråkigt så kan man lika gärna ta fram kameran ;)
//Moa♥


Du och jag, är vi ett annat slag ? Är vi ett undantag ?


Jag och min älskade syster när vi muppar oss framför kameran ;) Hon är en riktig pain in the ass men jag älskar henne ändå :*
//Moa♥


Tonårsbarn på väg hem efter gårdagens debut, inget kommer någonsin vara som förut

Jag la aldrig upp någon bild på tröjan som jag köpte igår eftersom jag inte kan lägga över bilder från kameran än. Men jag tog en bild med mobilen som jag kan lägga upp. Bilden är inge bra eftersom det är mörkt och den är tagen med mobilen, men den får duga :)

//Moa♥


Du ser på mig, älskling, och undrar vart jag var igår

Jag ber om ursäkt till dom jag var med idag men jag måste bara säga det att. Fy fan vad tråkigt jag har haft idag! Eller först var det väl okej. Chrille kom hem till mig och väntade på att jag skulle sminka mig och lite sånt. Sen gick vi till torget och träffade Gabbe och Niclas. Killarna var hungriga så vi gick till donken för att de skulle äta där, sen gick vi aldrig. Pontus kom efter ett tag och vi satt där i över två timmar. Jag gick hem vid fem för att jag inte orkade längre :/ Jag hatar att donken luffa. Vi har gjort det allderles för mycket. Det var skillnad i vintras, men nu var det ju varmt ute!
Aja, man måste ju ha tråkigt för att kunna ha kul ;)

//Moa♥


Den jävligaste stunden i livet, var den då du gick

Nu har vi beställt tid till navelpiercingen :D Jag är skit glad, bara det att jag har glömt bort att tänka på att det kommer göra ont :/ Jag har lixom inte tänkt på att de kommer att ta hål på min mage, eller vad man ska säga... Så nu börjar jag bli lite smått nervös! Men det går fort. Det vore annolunda om jag skulle göra en tatuering, det kan ju ta timmar och det skulle jag aldrig klara.

Har ingen bättre bild, tyvärr :(
//Moa♥


Just nu på donken

Med skönaste snubbarna, Niclas, Gabbe och Chrille :D


Öppnar du den där dörren och tar på dig skorna så måste jag ta sönder dig, mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Nej jag åker inte med och badar. Jag känner mig inte alls sugen på det :/ Desutom är det så fint väder ute så jag vill hellre vara ute och njuta av solen :) Bada det tänker jag göra på sommaren, eller kanske till och med på våren ;)

Just nu står jag vid diskbänken och äter lunch ;) Lite udda kanske men jag orkar inte gå och sätta mig vid köks bordet, det känns mycket mer lonley, haha ;) Jag kanske borde bjuda hem någon som kan göra mig sällskap...

//Moa♥


Never apologize for what you feel, it's like saying sorry for being real

Just nu sitter jag och kollar på Elsas värld på tv 3 play. Jag tycker att den serien är skit bra. Det är kul med svenska serier tycker jag! Och sen är den här är ju lite annolunda, de flesta amerikanska serier är ju samma lika...
Men nu ska jag gå och fixa lite grejer, för jag sticker ju troligen och badar idag :)

//Moa♥


Don't expect to find the right person if you're not willing to let the wrong one go

Jag tror nog att jag snart ska gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna för att sedan lägga mig i sängen och smsa. För jag har sjukt tråkigt just nu så jag kan lika gärna gå och lägga mig. Men först ska jag dricka upp min smothie som jag hittade bakom datorn nyss. Glömde att jag ställde den där för typ en halvtimme sen ;)


Du vet att du har mig, men jag försvinner snart. Ta tag i mig medan du kan och håll mig tätt intill dig som du brukade. Jag dras fortfarande till dig och mina läppar vill fortfarande röra vid dina. Men snart kommer jag dras åt ett annat håll. Allt du behöver göra är att ta mig i handen och aldrig släppa den igen. Se på mig så som du brukade, rör vid mig som du brukade, tala till mig som du brukade och jag kommer att förevigt vara din. Säg att du älskar mig och att du förevigt kommer vara min♥
//Moa♥


Vi kommer att dö tillsammans du och jag

Funderar på att haka på Paulha och Ebru till fyrishov imorgon. De har typ frågat mig tre gånger på typ
 en månad om jag ska hänga med så jag tänkte göra det den här gången ;) Jag har ju trotts allt inte varit där sen
 jag var typ nio?! Helt otroligt att det är så länge sen. Men jag är en sån person som mest gillar att bada i havet
eller sjön. Jag tycker att det är mycket roligare på något sätt trotts att det finns massa grejer i ett badhus.


På onsdag blir det Stockholm med mamma :D Jag är otroligt taggad för jag är riktigt shopping sugen just
nu, med alla nya vårkollektioner och allt :)

Jag ser lite smått stel ut på bilden men det bjuder jag på ;)
//Moa♥

En värld utan er är inte värt att leva i


Vad jag älskar mina vänner. Dom finns verkligen alltid där och de ser alltid när något är fel. De säger vad de tycker och de vet att jag inte tar illa upp. När det har hänt något står de vid min sida och stöttar mig. De driver med mig på ett sätt som bara de kan. Jag älskar verkligen er och jag kan lita på er till 100 procent. Det är ni som gör mitt liv så bra, utan er så vet jag inte vad. Ni får mig att skratta även om jag skulle må piss, det är bara ni som kan ♥
//Moa♥


Det var på den tiden då jag var din ängel och du var min prins

Nu är jag hemma igen och det var skit kul på stan :) Det var jag, Paulha, Jasmina och Ebru som åkte dit. Vi skulle leta kläder till Jasmina som hon kunde ha på hennes fest som hon ska ha nästa helg :) Jag är sjukt taggad! På new yorker hittade vi iaf lite grejer och hon va sjukt snygg i kläderna! Jag köpte även ett vitt linne där som kommer bli jätte fint till sommaren :D Gosh vad jag LÄNGTAR! Vi har riktigt stora planer till sommar lovet och det kommer bli den bästa sommaren någonsin!!!!
Sen gick vi in på darkwell och kollade piercingar :D

//Moa♥


Vaken i månskens regn, brukar hon fundera på om det är försent, hon andas ut och blundar, undrar om han vet

Jag har precis kommit ut ur duschen. Man känner sig redigt duktig som har varit ute och sprungit så här på *morgonen* Nu är det bara till att blåsa håret, klä på mig och få någonting i magen. Sen blir det stan igen med Paulha och kanske någon mer. Det ska bli roligt :) Det var ju söndag igår så allt stängde ju vid fyra så vi hann inte kolla på så mycket :(

Haha den här bilden är tagen för typ två år sen, vad liten jag va då ;)
//Moa♥


Visst du kan klippa dig, skaffa en annan tjej, men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Jag vaknade för ett tag sen och nu sitter jag framför TVn och äter frukost. Jag hinner inte skriva något långt inlägg för jag ska ut och springa med Paulha om en halvtimme. Men jag skriver när jag kommer tillbaka (hoppas jag ;) )

En bild från en av alla våra raster i skolan, haha ;)
//Moa♥


Gaaaaahhh I'm dying back here




Åhh vad jag längtar! Mamma och jag ska ringa imorgon och beställa tid tror jag. Paulha ska ju peirca ögonbrynet på samma ställe så vi får se om vi gör efter varandra ;)
Jasmina får vara med och hålla oss i handen eftersom hon har peircat tungan ;)
//Moa♥


And I'm gonna miss you like a child misses their blanket

Vilken awesome födelsedag jag har haft! :D
Jag väcktes vid nio med sång, paket och frukost på sängen. Mamma och Staffan hade gjort iordning smothie, bröd med massa olika pålägg, juice, varm choklad och massa annat gott!
Och i present av familjen fick jag

Ett par vita converse
Ett nytt minne till datorn så att den blir snabbare
Ett nytt skal till mobilen med inbyggt batteri

Och till sist typ det bästa av allt ;
Tillåtelse att pierca naveln!! :D Så det ska jag göra inom en snar framtid, jag är ÖVERLYCKLIG!!

På eftermiddagen träffade jag älsklingarna Paulha och Jasmina.
Vi åkte ner på stan, gick runt där och hade det allmänt kul. När jag kom hem fick jag världens middag med hummer, musslor, vitlöksbröd och andra skaldjur. Skit smarrigt tycker jag som älskar skaldjur men det är inte så många som gör det. Till efterrätt fick jag Benn and Jerrys (♥)


//Moa♥


Fjorton suger ;*

Haha grattis till MIG :D

EGO :*
//Moa♥


Önska inte att det hade blivit annorlunda, för allting händer av en andledning

Nya klänningen från h&m som jag inviger idag :)


Clothes is one of many things you can't get enough of

Så galet snygga shorts från runwaydreamz.com
Jag skulle kunna göra va som helst för att få ett eller tio par olika sånna här!!
//Moa♥

If you want breakfast in bed, why don't you sleep in the kitchen ?

Just nu så väntar jag på att chokladpuddingen ska bli klar. Jag och mamma håller nämligen på att göra en tårta. För vet ni en sak?
JAG FYLLER ÅR IMORGON! :D
Så släkten kommer hit idag för att fira mig. Jag har inte tänkt så mycket på att jag fyller år snart eftersom jag har haft en massa annat att tänka på. Och så nu helt plötsligt så är det en dag kvar. Jag vet inte riktigt vad som händer imorgon. Men en sak vet jag, jag kommer att få en dunder frukost på sängen och så kommer jag att få en helt fantastisk middag med hummer och massa annat gott :)
//Moa♥

Jag kunde inte bry mig mindre

Jag sitter nu i soffan och har det super mysigt med mamma. Vi har poppat popcorn och kollar på top modell sverige. Det är härligt att ha kommit hem, det var riktigt kallt ute och jag trodde att mina fötter skulla frysa sönder och rammla av :( Det kanske inte är så smart att ha converse när det är 1 meter snö...
Nu ska jag bråka med mamma om popcorn skålen ;)
//Moa♥

Dansa är kul men jag föredrar att SUPA

Jag gick aldrig ut :( Paulha sov tydligen och jag hade ingen ork att ta kontakt med någon annan. Men det va skönt att stanna hemma lite grann, jag och mamma bombade musik i vardags rummet så det var inte så pjåkigt ;)
I vilket fall som helst så ska jag träffa Jasmina senare så jag kommer ut iaf :) Men först blir det att äta! Köttfärs grattäng blir det.
Nu måste jag duka
Puss //Moa♥

Fuck off

Kandee
Jag tror jag döööör! Den här otroligt fina tavlan, gjord av Kandee finns på gallerix och jag vill ha den hängandes på en vägg i mitt rum!!! Den är galet snygg, det är ett faktum
//Moa♥

Det är så logiskt, alla fattar utom du

Pallar inte sitta inne när det för en gångs skull är fint väder och lite varmt ute. Jag tänkte gå ut och träffa Paulha men skitungen svarar inte ;) Jag får nog ta och ringa henne eller nåt. Vi får se vad som händer. Man måste ju fira sin ledighet jue ;)
Todays outfit ;)
//Moa♥

When life is good, it's really good, when life is bad, it's a hell

Jag kom hem för typ en timme sen och nu har jag SPORTLOV!!! Riktigt härligt, nu får man sova ut på riktigt. Sen har jag en till sak som gör mig riktigt glad och det är det otroligt fina vädret. Jag blir glad av solen så är det bara :)
´
Sista lektionen var gympa och då skulle vi ut till källparken och åka pulka. Jag hade gärna åkt om jag inte hade haft jeans på mig som var på väg att gå sönder :( Men jag och Paulha satt och mös i solen istället och det va ju inte så dumt :)
//Moa♥

Hjärtan som slår, vi står där vi stod, minns det som igår, första gången du log

//Moa♥

Du ser mig le varje dag och du tror att jag är lycklig, men jag ler bara för att dölja hur ledsen jag egentligen är

Godnatt alla, nu drar jag mig till sängs. Jag har utvecklings samtal imorgon, så jag måste *skynda* mig på morgonen -_- Men å andra sidan så är det sportlov efter 14.35 imorgon, yeah!! :D
Jag var ute  tidigare och det blev lite galet. Vi var typ 10 pers som va ute och så klart så ska det kastas snöbollar... Casper brottade ner mig och mullade mig :( Sen var det några jävlar på ftg som brottade ner Carro och mullade henne och jag tyckte så jävla synd om henne! Jag är arg på mig själv som inte gjorde något :/
Fett heta jue ;)
//Moa♥

Att se mig själv med någon annan än dig är otänkbart

Jag har nu hämtat min syster som vanligt på torsdagar och sitter i soffan med henne och kollar på Ice age. Den filmen är riktigt rolig tycker jag, fast inget slår ju Shrek ;)
Skolan idag kan jag sammanfatta med ett ord ; KAOS! Nej men svenskan var det iaf. Vi hade vikarie och vikarien var syslöjds läraren som ingen gillar. Dessutom var en gammal klass kompis (Casper) och hälsade på. Så vi jävlades lite med läraren och vi låtsades att Casper gick i vår klass, och ja det var sjukt kul! Jag menar, man måste ju få vara lite barnslig ibland ;)
Våran sista lektion var media så jag, Paulha och Jasmina fortsatte med våran film. Det var grymt roligt och jag längtar tills den är klar! :)
//Moa♥

All the things you said, it was all bullshit, I was just a fool to believe it

Jag och Paulha var ute och sprang igår. Den här gången sprang vi till slottet istället och sen tog vi en jäkla omväg tillbaka. Men det var mysigt att springa och prata om saker bara hon och jag. När jag kom hem så stretchade jag riktigt ordentligt, för förra veckan hade jag en sån otrolig träningsvärk!!
Haha, när vi sprang förbi dammen stannade vi för att kolla på änderna. De trodde väl att vi hade mat så alla kom springande mot oss. Jag trodde de skulle äta upp oss eller nåt ;)
//Moa♥

Grattis finaste Isabelle!

Den här sötnosen fyller 14 år idag, tänk så stor hon har blivit!!
Isabelle och jag ♥
//Moa♥

Han har bränt alla tänkbara broar, han har sänkt alla möjliga skepp, han har kallat dig äckliga ho*a, han har till och med spräckt din läpp

När jag kom ut så snöade det som in i hel*ete, så efter fem minuter såg jag ut som ett snö monster :( Det var nästan omöjligt att va utomhus så jag och Paulha hamnade hos Niclas. Jasmina kom oxå dit så det var mys :)
Jag måste säga att det var alldeles för länge sen jag var med Niclas! Asså jag träffar honom varje dag i skolan men förut så var vi med varandra jämt, och då menar jag verkligen typ dag och natt, vet inte vad som har hänt :(
Haha, mupp bild på oss ;)
//Moa♥

Only me, you and the dancefloor

Snart sticker jag ut och träffar snygga bruden Paulha! Vette fan vad vi ska göra. Vi kanske kan gå och köpa choklad och sedan äta den och deppa över att vi inte har någon att spendera den här dagen med. Haha nej så lågt ska jag inte sjunka så att jag går till att tröst äta. Så hemskt har jag det faktiskt inte!
Hemskt dålig bildkvalité jag vet :/
//Moa♥

Det här är ingen hjältesaga, inte legendarisk, inte kriminellt men inte heller lagligt

Snart blir det alla hjärtans dag middag med mamma och syrran. Staffan jobbar så han är inte hemma och äter med oss. Det blir soppa men sen till efterätt blir det jordgubbar och choklad :) ytterst gott!!!
Annars har jag inte tänkt så mycket på att det är alla hjärtans dag för det har inte hänt något speciellt. Det ända var att det var en kille som ville ha en alla hjärtans dag kram av mig och Paulha när vi var på väg till Jasmina.
Men det fick han tyvärr inte ;)
Haha jag var lite smått sur på den här bilden, det roliga är att jag inte har någon aning om varför ;)
//Moa♥

Alla ♥ dag

Det 14 februari. Dagen som man antingen hatar eller älskar. Just nu vet jag inte riktigt vad jag känner eftersom jag har lite problem som jag inte tänker berätta om. Men jag kunde helt klart haft det bättre. Vem vet, jag kanske blir överaskad med rosor och allt löser sig ;) haha nej nu ska vi inte gå och fantisera, för det vet jag inte kommer hända... Men jag är trotts allt bara ungdom än så länge så jag har ju ett antal år på mig att få minst en perfekt alla hjärtans dag :)
Hoppas ni alla får spendera den här dagen med de ni älskar. Man har ju trotts allt alltid sina vänner och sin familj!
//Moa♥

I just want to close my eyes, and when i open them again, everything will be okey

Tror att jag ska gå och lägga mig nu, jag gör ändå inget vettigt just nu så det är väl lika bra.
//Moa♥

Tell me you love me, come back and hold me

Snyggaste skrivbordet på datorn ever!!
Puss på er tjejer :*
//Moa♥

Jag vill aldrig släppa taget, bara få va i din närhet, kyssa dig på munnen och bara ge dig all min kärlek

Kom precis hem efter en dryg skoldag. Härligt att den är över iaf! Nu sitter jag och kollar på dubell liv med snyggaste Charlie Gustafsson (♥) Jag dööör vad snygg han är!! Fast utseende är ju inte allt och det hoppas jag att alla människor kan inse så småning om. Men det skadar iaf inte ;)

Senare ikväll drar jag mig iväg mot dansen. Elin var i skolan idag och jag har mordhotat henne om hon inte kommer! Haha nej men jag vet att hon kommer för hon ville träffa mig innan :)
Lite viktig information så där som jag tänkte att ni ville veta, haha ;)
Sommar!!! ♥
//Moa♥

Att ha dig i mina armar, det är guld värt

Godmorgon! Sitter som vanligt framför Tvn och kollar på vakna med the voice. Det är viktigt med rutiner vet ni ;) Hade en underbar dröm. Men så vaknade jag :( Jag hatar det, när man vaknar och märker att det inte va på riktigt. Men man får väl hoppas att drömmen blir verklighet :)
Juste, måndag idag :mad: hemskt! Haha glöm inlägget från igår ;)
//Moa♥

Säg aldrig att någon är ditt allt, för när den försvinner, står du där med ingenting kvar

Nu ska jag gå tillbaka till sängen igen. Men den här gången inte för att deppa utan för att sova. Jag har ryckt upp mig lite och känner mig bättre, jag ska tänka på de bra sakerna och hoppas istället för att tänka på de dåliga sakerna och tänka att allt är kört. För om man tänker negativt så blir det oftast så oxå. Det är bättre att ta tag i problemet än att klaga med andra ord! Fast nu ska jag inte komma och leka smart, för klaga, det kommer jag aldrig sluta med ;)
Ännu en gammal bild. Eller gammal och gammal typ ett år men jah ;)
//Moa♥

The bigger the better

Åh nu har jag gjort min blogg bredare och skaffat smilisar :) Att göra bloggen bredare är något jag velat gjort länge. Men headern hamnade lite högt upp så vi får se om jag lyckas fixa det men annars är jag riktigt nöjd. Jag vill ju ha stora bilder och det gick inte riktigt förut men nu jävlar! ;)
Tror att den här bilden är från 2010 så det är en riktigt gammal bild. Elins och mina skor iaf :)
//Moa♥

We are smiling but we're close to tears

Blä vilken hemsk dag. Det är hur vackert väder som helst ute (eller va för nu har solen gått ner) och jag har varit inne hela dagen. Det ända jag har gjort är att först legat i min säng, sedan legat i badkaret, sedan legat i soffan och till sist min säng igen. Och så har jag lyssnat på världens depp låtar. Men nu bestämde jag mig för att bli lite gladare och satte på "när jag går ner" istället ;)
//Moa♥

Att höra dig säga "jag älskar dig" är det vackraste som finns

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta
Jag vet inte om jag vågar vara lycklig
För om jag låter mig själv känna känslan av lycka så kommer hela min värld att rasa
Allt jag ville va att ha det jag hade
Nu när jag har det så är jag rädd över att förlora det igen
Men jag antar att man måste våga satsa, våga förlora för att kunna vinna
//Moa♥

Grattis Pappa ♥

Idag skulle min pappa ha fyllt 46 år. Jag önskar att jag kunnat fira den här dagen med dig. Men grattis iallafall!
//Moa♥

Försöker pussla med alla skärvor i vårt känsloliv, försöker känna varje gång att det är meant to be

Jag känner mig så grymt duktig idag! Igår kväll ville Paulha att jag skulle följa med henne ut och springa, så då gjorde jag det. Och jag har inte varit ute och sprungit sedan sommaren 2010 och det var ju ett tag sen! Så man kan nästan säga att det här var första gången jag var ute och sprang. Anledningen till att jag känner mig så duktig är att vi sprang från Paulha ner på stan och upp till Carolina rediviva och sedFan hem igen. *Stolt* Jag är inte direkt den som gillar att springa men för att vara mig så är det jävligt bra. Och så var det ju kul eftersom jag va med min älskade Paulha!!
Trosdag idag, det betyder att jag ska hämta min  syster efter skolan. Hoppas bara att hon är på bra humör....
/
//Moa♥

<3

Åhh jag blir så galet kär varje gång jag låser upp min mobil!


Jag har gått för långt, kan inte sluta gå, hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

Jag vaknade nyss och det var riktigt skönt att sova så här länge asså. För en gång skull kommer jag känna mig utvilad när jag går till skolan!
Just nu sitter jag i sängen och kollar på vakna med the voice och det ska jag fortsätta med nu.
//Moa♥

I just want to be happy, that's why I want you

Jag va ute med Paulha en liten stund. Eller ute och ute, vi gick och satte oss på bibblan och pratade ut typ. Nej men det var fett mys! Varmt oxå.

Annat jag har hunnit idag (eller sedan senaste uppdateringen) är att kolla på Real housewives of beverly hills. Det är ett helt stört program med vuxna kvinnor som bråkar med varandra som om de gick på lågstadiet. Och så är dom så klart snor rika! Men seriöst så tipsar jag er om att kolla på det programet för det är riktigt underhållande ;)
//Moa♥

Livet är som en tärning, det bästa man kan få är sex

I'm home och jag väntar på att Paulha ska smsa mig. Jag vet inte vad det är med den här dagen men alla lärare har varit på riktigt dåligt humör! Vad man än har sagt eller gjort så är det fel och de blir typ förbannade. Så det var ju inte så där jätte kul... Aja, nu ska jag drömma mig bort till sommaren och klaga på att det är så kallt.
//Moa♥

Kill me and make it slow

Jag dööör vad tråkigt! Vi har matte och läraren är en satmara!


If there ever comes a time when we can be together, keep me in your heart, I'll stay there forever

Nu är det nog dags att göra mig iordning inför dansen. Elin är sjuk idag så hon kommer inte ;( Men jag får klara mig ändå. Fast ioförsig så kanske jag kan koncentrera mig lite bättre än vad jag brukar göra, för annars brukar jag snacka kanska mycket ;) Ni som känner mig är nog inte så förvånade! Nej men jag måste faktiskt skärpa mig när det gäller mitt bablande. Iaf i skolan för där är det kanske lite väl mycket...
//Moa♥

Allt jag vill är att va älskad av dig, är det så mycket begärt?

Äntligen är skoldagen över! Det gick otroligt segt och det kändes som att dagen aldrig skulle ta slut! Jag var så trött att jag gick hem direkt efter skolan. Jag orkade bara inte hitta på något.

En annan sak som var sjukt tråkigt är att varken Chrille, Gabbe B eller Nicke var i skolan idag för de hade kollat på super bowl (amerikans fotboll för er som inte vet). Det håller tydligen på till klockan 6 på morgonen så de skulle vara ganska onödigt för dom att gå i skolan samma dag ;) Anledningen till varför de sitter uppe hela natten för att kolla på en match är för att den inträffar en gång var fjärde år. Haha nu låter det som att jag är värsta proffset men så blir det när man jämt och ständigt hänger med tre amerikans fotbolls spelare! Jag saknade dom iaf :(
//Moa♥

Jag drömde att du va min, när jag vaknade hade jag ingenting

Nu sticker jag till skolan och ska försöka stå ut med veckans värsta dag, aka måndag :@
//Moa♥

That's love


Jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill

Snart sticker jag och träffar Paulha :)
Så här ser jag ut idag
//Moa♥

We are running back through the fire when there's nothing left to save

Haha, jag, Paulha och Jasmina var ensamma i en av datasalarna i torsdags på median. Man kan ju säga att vi kände oss som hemma ;)
//Moa♥

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv

Godmorgon! Jag vaknade för typ en timme sedan och sitter nu i soffan med datorn i knät. Har precis kollat på Miami ink. Jag skulle aldrig våga göra en tatuering med tanke på att den finns kvar hela livet, men fy fan vad det kan va snyggt asså. Det va en tjej som gjorde ganesha på armen (jag ÄLSKAR ganesha!) och det var otroligt snyggt.
//Moa♥

So what we get drunk, so what we smoke weed, we're just having fun, we don't care who sees

Kalla mig bitch, kalla mig vad du vill
Snacka skit bakom min rygg, säg att jag är en hora och lite till
Jag vet att du är rädd, att alla kommer genomskåda dig efter ett tag
För till slut kommer den som vinner att vara jag
Det var du som starta detta krig
Allt jag har att säga till dig är vila i frid
//Moa♥

Hon sa nu tar jag dig till himlen, ska bara upp och hämta en och annan sak på vinden

Jag ska tydligen till stan imorgon med Paulha. Hon tvinga dit mig. Vi får se hur långt jag tar mig utan att frysa ihjäl... Eller så kanske jag får en istapp i huvudet när jag går utanför min port. Nej men jag ska va glad för att jag har varma kläder och ett hem att gå till, så jag ska inte klaga. Fast det är ju omöjligt att inte klaga så förvänta er inte med att jag ska sluta ;)
//Moa♥

Sälj dig, sälj dig dyrt

Idag har jag haft en otroligt tråkig dag! Jag har inte varit ute en ända gång men det kanske va bra det med tanke på att det va typ 20 minus?! Jag har iaf städat, typ det tråkigaste man kan göra på en lördag ... Sen fick vi gäster som gick nyss. De va här och kollade på melodifestivalen. Jag gillade att Dead by april va med och Sean banan va ju lite rolig, men annars va det väl inte något speciellt.
Men nu ska jag kolla på någon bond film, dom är ju alltid bra!
//Moa♥

Jag älskar att se dig le, jag älskar att höra ditt hjärta slå, det sårade mig me, att allting sluta så

Sitter framför TVn med familjen och kollar på Johnny English, den är faktiskt otroligt rolig!

Idag åkte jag, Chrille och Paulha ner till stan efter skolan. Vi gick runt där ett tag och hade kul men det var alldeles för kallt! På vägen hem från bussen så kastade vi snö på varandra och jag rammade, haha ;)


Det är lungt du kan gå, hur mycket jag än förklarar så kommer du ändå aldrig förstå

Fredag morgon, alltid en härlig känsla när man vaknar. Men en sak som jag verkligen inte gillar är vädret. Det är över tio minus grader och har varit det i typ en vecka. Jag längtar otroligt mycket efter våren, då kan jag börja använda min sngga skinn jacka som jag beställde från H&M. Och då slipper jag och mina kära vänner sitta på donken och luffa. Fast vi gör det inte lika mycket längre,, vilket är tur för jag gillar det egentligen inte...
Iaf, vad som händer idag är oplanerat, det får bli en överaskning :)
//Moa♥

What am I supposed to do when the best part of me was always you

Jag ger upp, orkar inte mer. Du kallade mig feg, vad är du då?
//Moa♥

Kul i bildsalen


Jag saknar det som va, jag önskar att allt kunde bli bra

Sovmorgon idag då, eller jag har ju redan gått upp så det blir inge mer sova. Men nu har jag kommit fram till det stora problemet varje morgon... VAD SKA JAG HA PÅ MIG?! Hemskt jobbigt, jag förstår inte hur det kan vara så svårt att bara klä på sig. Och så klart är byxorna jag vill ha i smutsen så dom kan jag inte ha, och ja.... ni ser vilket problem jag har ;)
Oj, vad gör Gabbe här? :O
//Moa♥

RSS 2.0